Primul pariu la Stanleybet

Mulți dintre actualii clienți ai celor de la Stanleybet sunt persoane obișnuite să parieze offline, dar care au făcut trecerea către mediul virtual în același timp cu agenția lor preferată. Sau altfel spus, sunt mulți începători care pariază online la acest operator. De aceea consider necesar să îți arăt cum se pune primul pariu, chiar dacă vei vedea că nu este ceva prea greu de făcut. Dacă nu ai încă un cont Stanleybet, vezi AICI cum se deschide unul.

Deschide cont și plasează pariuri sportive la una din cele mai bune case de pariuri online din România!

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

  1. Cum găsesc la Stanleybet pariurile care mă interesează?
  2. Pariuri sportive Stanleybet – cum joc un pariu single?
  3. Pariuri Stanleybet – cum joc pariuri multiple?
  4. Stanley Pariuri – Cum joc bilete în sistem sau cu baze?
  5. Stanleybet verificare bilet – cum aflu dacă am câștigat?

 

1.Cum găsesc la Stanleybet pariurile care mă interesează?

Intră pe stanleybet.ro și vei vedea că în meniul din stânga sus avem următoarele opțiuni:

  • Pariuri sportive – conține întreaga ofertă de pariuri sportive. De aici joci pariuri pre-meci pe fotbal, tenis, baschet sau orice alt sport dorești.
  • Live Betting – aceasta este secțiunea din care plasăm pariuri live, adică pariuri pe meciuri sau evenimente sportive care au început deja.
  • Milionar – este un concurs oferit de Stanleybet în cadrul căruia poți câștiga până la 1,5 milioane RON!
  • Cazino – conține jocuri ca la aparate, adică un fel de ”păcănele” ce pot fi jucate direct din browser
  • Statistici – este o secțiune utilă de statistici pe care o poți consulta dacă nu vrei să te complici cu alte site-uri de profil.

Pentru a juca la Stanleybet pariuri pre-meci, accesează secțiunea corespunzătoare și selectează sportul și competiția care te interesează. Să presupunem că vrem să pariem pe victoria celor de la Torino în deplasarea cu Sassuolo din Italia Serie A. Dăm click pe ”Pariuri Sportive” -> ”Fotbal” -> ”Italia” -> ”Serie A”, iar în dreapta vom putea vedea lista de meciuri din ofertă. Dăm click pe acea cotă de 2.90 din dreptul opțiunii de ”2 solist”. Selecția ta va încărca în cadrul unui bilet virtual Stanleybet ce poate fi accesat din partea dreapta a paginii, și din cadrul căruia poți juca pariul dorit.

 

2.Pariuri sportive Stanleybet – cum joc un pariu single?

Dacă ai urmat pașii de mai sus, înseamnă că ai adăugat un pariu pe biletul tău virtual. Acum vei observa că ai două chenare pe care le poți completa: ”Miza pe combinație” și ”Miza totală”. Ținând cont că vorbim de un pariu single avem o singură combinație, deci miza este aceeași. Să presupunem că pariem 50 RON.

Completează această sumă, după care vei vedea că sub ea este trecută cota și câștigul potențial. Pentru a confirma și plasa acest pariu apăsăm butonul ”Plasează pariul”. Așa cum poți vedea, plasarea de pariuri sportive la Stanleybet nu este ceva prea dificil de făcut.

 

3.Pariuri Stanleybet – cum joc un pariu multiplu?

Un pariu single este acel pariu pus pe un singur meci, în timp ce un pariu multiplu reprezintă un bilet cu 2 sau mai multe meciuri unde toate selecțiile trebuie să fie câștigătoare (deci este un bilet cu o singură variantă de câștig).

Pentru a pune un bilet cu mai multe meciuri selectăm toate pariurile care ne interesează, iar acestea se vor încărca unul sub celălalt în biletul nostru. Am selectat cinci meciuri şi, așa cum se poate vedea în imaginea de mai jos, este bifat automat sistemul 5/5, ceea ce este echivalentul unui pariu multiplu / bilet simplu. Astfel biletul conține o singură variantă, iar toate selecțiile noastre trebuie să fie câștigătoare pentru ca și biletul să fie câștigător. Deci nu e deloc greu să joci pariuri la Stanleybet, indiferent că sunt single sau în acumulator. Lucrurile se schimbă însă un pic când vine vorba de pariuri în sistem.

Pariuri sportive individuale vs multiple (combo) – tu pe care le alegi?

 

4.Stanley Pariuri – cum joc bilete în sistem?

Dar să presupunem că nu vrem să jucăm un bilet simplu, ci unul în sistem. Pentru a face acest lucru dăm click pe butonul ”Selectează sistem” aflat sub selecțiile noastre. Se va încărca un drop menu din care putem selecta sistemul dorit. Lipsesc sisteme precum Super Yankee de exemplu, dar pe de altă parte putem selecta mai multe sisteme din cele disponibile. De exemplu un sistem Super Yankee este format din toate pariurile cuprinse în sistemele 2/5, 3/5, 4/5 și 5/5.

Am selectat toate aceste sisteme, ceea ce înseamnă că biletul nostru va avea 26 de combinații posibile. De data aceasta miza totală va fi egală cu miza pe combinație *26. Aici apreciez un lucru pe care Stanleybet l-a importat din pariurile offline și anume acela că miza pe bilet este de minim 2 RON, fără a exista în schimb o restricție în ceea ce privește miza pe combinație.

Deschide cont și joacă pariuri în sistem la agenția recomandată de PariuriX!

Adică, dacă doresc, pot pune acest bilet cu doar 2 RON (deși ar fi ilogic să fac asta pentru că și câștigurile ar fi foarte mici, dar zic ca idee), ceea ce înseamnă că miza pe combinație este de doar 0.08 RON. Multe case de pariuri pe internet permit ca miza minimă pe bilet să fie egală cu miza minimă pe combinație (de exemplu 1 RON), ceea ce este destul de problematic pentru cei care vor să joace sisteme cu sume mici de bani.

Ar mai trebui menționat că poți adăuga un meci ca bază dând click pe simbolul ”B” din dreptul acestuia. Apoi între meciurile rămase poți alege sistemul dorit. Meciurile alese ca baze vor trebui să iasă obligatoriu, în caz contrar biletul va fi pierzător indiferent câte partide nimerești din rândul celor jucate în sistem. Pentru a afla mai multe informații despre pariurile în sistem și cele cu bază, accesează ACEST ARTICOL.

 

5.Stanleybet verificarea biletelor – cum aflu dacă am câștigat?

În această secțiune voi vorbi doar despre procesul de verificare la bilete la agentia Stanleybet pentru pariurile jucate online. Dacă în schimb ai pus un bilet la o agenție stradală, atunci recomand să citești ACEST ARTICOL. 

Dar să zicem că ai pariat online. Loghează-te și accesează secțiunea ”Contul Meu”. Selectează tab-ul ”Pariuri” după care se va deschide o pagină precum cea din poza de mai jos, în care sunt afișate toate pariurile jucate de tine, în ordine cronologică. Le poți filtra în funcție de mai multe criterii precum tipul pariului (câștigător / pierzător / nevalidat) sau data în care a fost jucat. Astfel vei găsi rapid biletele pe care  le cauți.

4 utilizatori au ales Stanleybet

Pariezi aici ?

Discutii