Plăți Stanleybet - Depuneri și retrageri de bani

2RON

Miza minima

Dacă ai urmat indicațiile din cadrul acestui tutorial, atunci înseamnă că ți-ai deschis un cont de pariuri Stanleybet, iar acum a venit momentul să efectuezi prima ta depunere. Așa că hai să vedem ce metode de plată sunt disponibile, cum efectuăm un depozit, dar și cum solicităm o retragere de bani.

Descoperă casa de pariuri online recomandată pentru depuneri și retrageri de bani rapide și sigure!


CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Stanleybet depunere minimă și metode de plată disponibile
 2. Cum efectuez o depunere de bani la Stanleybet?
 3. Stanleybet retragere minimă și metode de plată disponibile
 4. Cum efectuez la Stanleybet o retragere de bani?


1. Stanleybet depunere minimă și metode de plată disponibile

Stanleybet nu prea excelează la partea de metode de plată disponibile, venind doar cu câteva opțiuni pentru parior, după cum urmează:

 • card de credit / debit – depunere minimă de 20RON, depunere maximă de 20,000RON, comision 2%, depozitul are loc instant.
 • Skrill - depunere minimă de 20RON, depunere maximă de 20,000RON, comision 2%, depozitul are loc instant.
 • din locații stradale Stanleybet - depunere minimă de 20RON, depunere maximă de 20,000RON, comision 2%, depozitul are loc instant.

Deși nu oferă posibilitatea de a depune prin transfer bancar, Neteller sau Paypal,agenția are un mare atu, și anume acela că oferă posibilitatea de a alimenta balanța contului de pariuri direct din locații stradale proprii.

Un alt punct forte este acela că depozitul minim la Stanleybet este de doar 20RON indiferent de metoda de plată aleasă, ceea ce reprezintă o sumă care este la îndemâna oricărui parior, indiferent cât de redus este bugetul.


2. Cum efectuez o depunere de bani la Stanleybet?

Depuneri cu card / Skrill la Stanleybet

Următorii pași sunt valabili doar pentru depunerile cu cardul de credit / debit, sau prin Skrill. Pentru depozite direct din agenții stradale citește mai jos.

 • Loghează-te pe contul tău Stanleybet sau deschide cont acum dacă nu ești deja client.
 • Apasă pe butonul albastru ”Depunere” din colțul din dreapta sus a paginii principale sau accesează ”Contul meu”, tabul ”Depozit”.
 • Alege metoda de plată dorită, completează suma pe care vrei să o depui și apasă butonul ”Continuă”.
  • Dacă ai selectat ca opțiune Visa / Mastercard, atunci vei fi redirecționat către o pagină unde va trebui să introduci datele cardului (nume, adresă, dată de expirare, cod CVV) și să confirmi tranzacția. Află mai multe informații despre depunerile cu cardul la casele de pariuri online!
  • Dacă ai selectat ca opțiune Skrill, atunci va trebui să introduci adresa de email asociată contului tău Skrill (Moneybookers). Vei fi redirecționat către pagina comerciantului unde va trebui să te loghezi și să confirmi tranzacția. Dacă nu ai un cont de Skrill, atunci poți vedea AICI cum se deschide unul și ce beneficii aduce acesta.

 

Depuneri direct din locații stradale Stanleybet

Așa cum menționam și pe pagina principală a acestei recenzii, Stanleybet deține în jur de 360 de locații stradale în România, din care aproximativ o treime sunt amplasate în București. Din oricare din aceste sucursale poți alimenta contul de pariuri Stanleybet simplu și rapid! Tot ce ai de făcut este să te duci în cea mai apropiată agenție și să înmânezi casierei buletinul tău și banii pe care vrei să îi depui, iar ea se va ocupa de restul! Probabil va trebui să îi spui și care este numele tău de utilizator.

Banii sunt creditați instant pe cont și pot fi folosiți imediat. Vezi ce ușor efectuezi o depunere de bani la Stanleybet dintr-o locație proprie?

 

3. Stanleybet retragere minimă și metode de plată disponibile

În ceea ce privește retragerile de bani la Stanleybet, acestea sunt permise doar după ce ai parcurs procesul de verificare KYC. De asemenea, poți efectua o retragere doar printr-o metodă de plată utilizată anterior pentru depuneri.

 • card de credit / debit – retragerea minimă este de 20RON, are loc de obicei în maxim 2-3 zile lucrătoare.
 • Skrill – retragerea minimă este de 20RON, are loc de obicei în maximum 24 de ore.
 • agenții stradale – retragerea minimă este de 20RON, poți ridica banii imediat ce cererea de retragere este acceptată (de obicei maxim 24 de ore).

Retragerea minimă la Stanleybet este de doar 20RON, la fel ca și în cazul depunerii minime.

 

4.Cum efectuez la Stanleybet o retragere de bani?

 • Loghează-te pe contul de joc Stanleybet.
 • Accesează Contul Meu – Retragere.
 • Selectează metoda de plată dorită și introdu suma pe care dorești să o retragi.
  • În cazul retragerilor pe card sau prin Skrill, vei putea retrage banii doar pe același card / cont utilizat la depunere. Va trebui selectat dintr-o listă, după care poți confirma tranzacția.
  • În cazul retragerilor din agenții stradale, va trebui să selectezi de pe o listă sucursala de unde intenționezi să ridici banii. Deci trebuie întâi să programezi o retragere de bani la Stanleybet. După ce aceasta este acceptată, te poți duce în respectiva agenție cu buletinul pentru a îți ridica câștigurile.

Descoperă casa de pariuri online recomandată pentru depuneri și retrageri de bani rapide și sigure!

Află tot ce trebuie să știi despre depuneri și retrageri de bani la Stanleybet

Metode Depunere Retragere Depunere minima Retragere minima Timp de procesare
Card 20 20 instantaneu
Transfer bancar


Skrill 20 20 instantaneu
Neteller


Paysafecard


4 utilizatori au ales Stanleybet

Pariezi aici ?

Discutii