Pariuri live la Stanleybet

Ofertă medie

De evenimente

 • Transmisiuni Live
 • Cashout
 • Aplicatie Mobil
 • Închidere pariuri

Ofertă modestă

De optiuni pariuri

 • Centru de statistici cu grafică
 • Calendar cu evenimentele
 • Opțiunea Favorite
 • Pariu Rapid

Când vine vorba de case de pariuri online venite din offline, întotdeauna există riscul ca oferta de pariuri live să fie una modestă, mai degrabă comparabilă cu cea din sucursalele stradale decât cu cea oferită de agențiile online de top. Dar există oare această problemă și în ceea ce privește pe cei de la Stanleybet? Hai să aflăm, dar după ce vorbim întâi despre aspectele tehnice.

Deschide cont și joacă la pariuri live cu un bonus atractiv de bun venit!

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Aspecte tehnice despre Stanleybet Live Bet
 2. Oferta de pariuri live Stanleybet
 3. Stanleybet Rezultate Live și live score
 4. Alte servicii oferite de Stanleybet Live

 

1.Aspecte tehnice despre Stanleybet Live Bet

Pe pagina de pariuri pre-meci Stanleybet vorbeam de faptul că unele pariuri nu sunt plasate automat, ci sunt trimise pentru validare manuală. Din păcate acest lucru se întâmplă și la pariuri live, iar asta chiar este o problemă.

Dacă înainte de începerea unui meci acest lucru poate fi acceptabil cât de cât, live este de neconceput pentru că mai mult ca sigur vei pierde oportunitatea de a plasa respectivul pariu. Totuși vorbim de pariuri care sunt decise în maximum câteva minute (în cele mai multe cazuri), asta în condițiile în care validarea lor poate dura până la două ore. Sincer să fiu, îți cam taie tot cheful de pariuri live. Sigur, nu se întâmplă mereu să fie necesară o astfel de procedură, dar nici nu ai cum să știi din avans când va fi pariul procesat automat și când nu.

Se mai poate întâmpla ca site-ul să pice sau platforma să se confrunte cu probleme tehnice, ceea ce din nou nu este acceptabil atunci când ești prins în ”febra” live betting-ului. Exceptând aceste aspecte platforma Stanleybet Live Bet se mișcă bine, dar nici n-ar avea motive să n-o facă, ținând cont că nu este încărcată cu prea multe meciuri, așa cum vei vedea mai jos.


2. Oferta de pariuri live Stanleybet

La ora 21:00 într-o zi din mijlocul săptămânii am intrat atât pe site la Stanleybet, cât și pe cel de la Netbet. În acel moment Netbet.ro oferea pariuri pe 85 de evenimente sportive: 15 meciuri de fotbal, 14 de tenis, 13 de baschet, 31 din hochei pe gheaţă și încă 12 meciuri de la diferite sporturi precum handbal, volei, baseball, cricket, tenis de masă și volei pe plajă. La Stanleybet am găsit pariuri pe 8 meciuri de fotbal, 6 de tenis, 5 de baschet, 14 din hochei pe gheaţă, unul din volei și unul din snooker. Deci în total doar 35 evenimente sportive.

Am făcut o nouă comparație într-o zi de luni dimineață, când la Stanleybet am găsit doar 15 evenimente (5 din fotbal, 9 din tenis și 1 din volei), deși Netbet acoperea peste 37! Din nou, mai bine de dublu. Prin urmare diferența este de la cer la pământ în favoarea celor de la Netbet. Este drept, putem găsi și agenții online cu o ofertă mai modestă, ”campioană” la acest capitol fiind Casa Pariurilor. Deci oferta de pariuri live Stanleybet nu este cea mai slabă, dar nici nu se ridică la nivelul agențiilor de top.

Totuși dacă facem referire la numărul de opțiuni de pariere disponibile, să știi că oferta live Stanleybet este ok, acoperind câteva zeci de piețe la fiecare meci. Deci important este să găsești în ofertă partida care te interesează, că apoi ai ce paria pe ea.

Descoperă casele de pariuri online cu cea mai bogată ofertă de pariuri live!

 

3.Stanleybet Rezultate Live și live score

Ținând cont că expresii precum ”Stanleybet rezultate live fotbal azi” sau ” Stanleybet live scores” sunt destul de căutate pe Google, presupun că lumea este interesată de acest serviciu de rezultate live oferit de Stanleybet, așa că și eu voi vorbi despre el.

Dacă intri pe stanleybet.ro vei vedea că în meniul orizontal de sus se află o opțiune intitulată ”Rezultate live” care te va redirecționa către o pagină de scoruri live și statistici. Aici vei putea vedea scoruri în timp real de la partide de fotbal, baschet, hochei, handbal, baseball, tenis de masă și darts, dar și statistici de la meciuri deja încheiate. Poți filtra partidele în funcție de sport sau data de disputare, și poți adăuga la favorite jocurile care te interesează.

De aceea funcția de rezultate live Stanleybet este una destul de interesantă, ea reprezentând un centru de informare destul de bun pentru pariorii care nu vor să folosească alte site-uri terțe. Eu unul prefer să folosesc flashscore.com pentru scoruri live și soccerway.com pentru statistici de la meciuri deja încheiate, aceste servicii fiind mai complete și mai ușor de folosit.

4 utilizatori au ales Stanleybet

Pariezi aici ?

Discutii