Stanleybet - pariuri online de pe telefon mobil și tabletă

Stanleybet pe dispozitive mobile

Optimizat dispozitive mobile
         
Sistem de operare - Experienta utilizatori
Android
         
IOS
         
Windows phone
         
BONUS MOBIL

Nu ofera bonus pe mobil.

De câte ori nu ți s-a întâmplat să îți vină cheful de a pune un pariu fix când nu ești acasă, deci implicit când nu ai acces la calculatorul personal? La Stanleybet poți lua pariurile cu tine oriunde ai fi, și asta pentru că îți poți accesa contul de pariuri din mers de pe orice smartphone sau tabletă.

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

  1. Stanleybet mobil – cum joc de pe telefon sau tabletă?
  2. Cum descarc Stanleybet App pentru IOS și Android?
  3. Stanleybet ofertă mobil – este aceasta la fel de bună ca oferta de pe PC?
  4. Ce facilități oferă aplicația Stanleybet?

 

1.Stanleybet mobil – cum joc de pe telefon sau tabletă?

Până prin august 2016 clienții casei de pariuri online Stanleybet puteau paria de pe telefon sau tabletă doar prin intermediul site-ului optimizat. Însă atunci, în cadrul unei postări pe pagina oficială de Facebook, cei din cadrul agenției anunțau lansarea aplicației Stanleybet pentru Android. După un timp au venit alte vești bune, fiind anunțată și lansarea aplicației pentru IOS.

Deci acum lucrurile stau cam așa. Dacă ai un Iphone, un Ipad sau un dispozitiv mobil cu Android, poți paria din cadrul aplicației Stanleybet pentru mobil. Dacă deții un telefon sau o tabletă cu un alt sistem de operare, atunci poți accesa în continuare site-ul optimizat direct din browser!

Descoperă cele mai bune case de pariuri online de pe telefon sau tabletă!

 

2.Cum descarc Stanleybet App pentru IOS și Android?

Procesul de instalare Stanleybet Apk pentru IOS

  • Deschide un cont la Stanleybet dacă nu ești deja client, sau accesează contul actual.
  • Intră în App Store și scrie în chenarul de search ”Stanleybet”.
  • Apasă pe ”Obțineți” pentru a descărca soft-ul, după care îl poți accesa de pe desktop-ul telefonului.

 

Procesul de instalare Stanleybet App pentru Android

Aceasta se instalează ușor, în același mod ca orice altă aplicație de pariuri pentru Android. Trebuie în primul rând să intri din browserul telefonului / tabletei pe stanleybet.ro, să accesezi opțiunea ”Aplicație pentru mobil”, iar de aici să apeși pe ”Descarcă”. Apoi trebuie să intri în secțiunea de Descărcări pentru a o instala. În cazul în care instalarea nu funcționează, va trebui să intri în ”Setări” - ”Securitate” și să bifezi căsuța ”Surse necunoscute” exact ca în poza de mai jos. Numele opțiunii poate diferi un pic în funcție de modelul telefonului deținut.

 

3.Stanleybet ofertă mobil – este aceasta la fel de bună ca oferta de pe PC?

Oferta de pe mobil la stanleybet.ro acoperă aceleași sporturi și opțiuni de pariere ca site-ul pentru desktop, indiferent că pariezi online sau offline. Deci nu vei avea surprize neplăcute să vezi lipsa unor piețe de pariuri sau a unor partide care te interesează.

De menționat totuși faptul că la Stanleybet oferta de pe mobil nu conține jocuri de cazino, deci nu îți poți încerca norocul din mers la păcănele sau jocuri de masă. Acest lucru este valabil nu doar pentru aplicația pentru IOS și Android, ci și pentru site-ul optimizat.

De asemenea, nu am văzut disponibilă nici opțiunea de contactare a serviciului de relații cu clienții. Dar în rest nu am observat lipsa vreunei facilități importante – poți efectua depuneri și retrageri de bani, poți consulta istoricul pariurilor și biletelor, și poți profita de pe urma promoțiilor disponibile.

 

4.Ce facilități oferă aplicația Stanleybet?

De când am intrat în aplicație am remarcat faptul că aceasta este foarte simplă. Acest lucru vine atât cu avantaje cât și dezavantaje. Pe de-o parte este extrem de ușor să navighezi printre opțiuni, deoarece interfața este foarte intuitivă și îți permite să accesezi orice meci sau tip de pariu din maxim 2-3 click-uri. Plus că vorbind despre o aplicație simplă, aceasta merge mai mult decât decent și de pe dispozitive mobile mai puțin moderne, exact cum era și tableta pe care eu am utilizat-o pentru teste (una destul de veche). De exemplu aplicația Unibet abia îmi merge după această tabletă, în timp ce aplicația Stanleybet funcționează fără probleme.

Pe de altă parte aplicația oferă doar strictul necesar și nu vine cu absolut nimic nou, fiind doar una din nenumăratele aplicații de pariuri pentru mobil disponibile la noi în țară. Este drept că nu lipsesc meciuri sau opțiuni de pariere disponibile pe PC, plus că poți efectua depuneri și poți consulta istoricul pariurilor, exact cum menționam și mai sus. Este însă un lucru care lipsește, și din cauza căruia nu aș folosi vreodată această aplicație pentru pariuri live. Voi vorbi despre acesta mai jos.

Informațiile de la meciurile din oferta live lipsesc cu desăvârșire. La unele meciuri nu există un centru de statistici, deci dacă pariezi pe un meci de fotbal habar nu ai care este raportul posesiei sau a cartonașelor. Însă partea cu adevărat gravă este aceea că nu este afișat nici măcar scorul sau minutul, iar acest lucru mi se pare de neconceput. Sigur, pot folosi un site terț pentru așa ceva, dar în condițiile în care vorbim de pariuri pe mobil, ultimul lucru pe care aș vrea să îl fac este să tot schimb între aplicația de pariuri și un site de statistici. Totuși au fost și partide la care am găsit acel centru de statistici în cadrul aplicației Stanleybet, dar și acolo informațiile erau super limitate (doar minutul și scorul).

Apreciez faptul că a fost lansată aplicația Stanleybet pentru mobil, recunosc că are părțile ei pozitive, dar sincer să fiu, există aplicații de pariuri mai bune de atât pe piața românească.

Vrei să pariezi de pe mobil cu ajutorul celei mai performante aplicații de pariuri din mers? Vezi care este recomandarea noastră!

4 utilizatori au ales Stanleybet

Pariezi aici ?

Discutii