Milionar de la Stanleybet

Află totul despre concursul ”Milionar - Pariul care-ți poate schimba viața de la Stanleybet” - vezi cum se joacă, cât costă să participi, ce premii sunt puse în joc, și cum îți poți mări șansele de câștig! În final vom trage linie și vom vedea dacă chiar se merită să luăm parte la acest concurs, și vă voi arăta și câteva alternative de luat în considerare. Atenție, în 2019 poți juca la Milionar doar offline, nu și online!

Joacă acum la cea mai bună agenție de pariuri sportive online


CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. În ce constă concursul Milionar?

 2. Se merită să jucăm Milionar de la Stanleybet?

 3. Ce alternative există la acest joc?


1. ÎN CE CONSTĂ CONCURSUL MILIONAR?

Acest concurs este oferit de Stanleybet (D.ONJN 1280 /29.06.2016) din cadrul agențiilor stradale. Agenția oferă un tichet de joc format din 20 de meciuri la care tu trebuie să dai pronosticuri de tipul 1x2. Plasarea unui astfel de bilet costă 3RON, și există 4 praguri de câștig:

 • pragul 1 : trebuie să pronostichezi corect rezultatul primelor 5 meciuri din ofertă
 • pragul 2 : trebuie să pronostichezi corect rezultatul primelor 10 meciuri din ofertă
 • pragul 3 : trebuie să pronostichezi corect rezultatul primelor 15 meciuri din ofertă
 • pragul 4: trebuie să pronostichezi corect rezultatul tuturor celor 20 de meciuri din ofertă

Pentru primele 3 praguri câștigurile sunt calculate și în funcție de cote, dar trebuie precizat că dacă de exemplu îți ies doar primele 5 meciuri, atunci suma pe care o vei lua este mai mică decât dacă ai fi jucat pe un bilet normal de pariuri respectivele 5 partide. Pe de altă parte, dacă reușești să câștigi la pragul 3 sau pragul 4, atunci lucrurile se schimbă și vei lua mai mult decât ai fi primit de pe urma unui bilet obișnuit cu acele selecții. Există anumite sume minime de bani pe care le poți câștiga pentru fiecare prag după cum urmează:

 • pragul 1 : câștig minim de 15RON
 • pragul 2 : câștig minim de 1,500RON
 • pragul 3 : câștig minim de 15,000RON
 • pragul 4 : câștig de până la 1,500,000RON

Deci practic 20 de rezultate corecte îți pot aduce chiar și în jur de 300,000€! Sună bine în teorie, dar mai jos îți voi arăta care este părerea mea despre acest joc, și dacă merită să ne încercăm șansele la el.

 

2. SE MERITĂ SĂ JUCĂM MILIONAR DE LA STANLEYBET?

O mare problemă a acestui joc o reprezintă formatul. Dacă de exemplu nimerim rezultatul a 19 meciuri din cele 20, dar am greșit un rezultat din cadrul primului prag de câștig, atunci nu mai luăm nici un leu! Iar aceasta chiar poate fi o situație foarte frustrantă. Măcar dacă pariurile din primele praguri erau mai simple decât cele din pragurile ulterioare, dar nu prea este cazul de așa ceva, partidele fiind alese mai degrabă aleatoriu pentru fiecare prag.

O a doua problemă, pe care am semnalat-o și mai sus, este aceea că pentru primele praguri sumele oferite sunt mai mici decât șansele reale de câștig. Să fim realiști - este mult mai probabil să câștigăm la pagul 1 sau 2 decât la pragul 3 sau 4. Sigur, sună bine în teorie un câștig de 1,500,000RON dar realitatea este că acesta este aproape imposibil de obținut, fiind necesar un noroc chior. Probabil acesta este și motivul pentru care nimeni nu a pus încă mâna pe marele premiu, deși concursul este oferit de câțiva ani buni. Chiar crezi că vei putea fi tu primul milionar din acest joc?

În mod normal ar fi trebuit să vorbim un pic și despre strategii, sisteme și scheme de joc, dar și să prezint câteva sfaturi utile. Însă la un astfel de concurs chiar nu reușesc să depistez moduri de a ne mări șansele de câștig. Dacă crezi că ai o idee, nu ezita să dai un reply mai jos sau pe forumul nostru de discuții în secțiunea Strategii pariuri sportive


3. CE ALTERNATIVE EXISTĂ LA ACEST CONCURS?

Îmi vin în minte 3 concursuri similare oferite de casele de pariuri online în acest moment, sau care au fost oferite până recent:
 

Predictorul Fotbalului

Predictorul Fotbalului este recomandarea mea principală, fiind un concurs oferit de această casă de pariuri online. În fiecare rundă (au loc 1-2 runde săptămânal) sunt alese 12 meciuri de fotbal la care trebuie să dai pronosticuri de tipul 1x2. Poți pune câte un bilet zilnic, participarea fiind complet gratuită cu condiția ca în ziua respectivă să fi plasat măcar un pariu pe bani reali (chiar și pe 2 lei). În unele runde poți ajunge să pui chiar și 7 bilete dacă joci zilnic, ceea ce înseamnă 7 șanse de câștig. Premiile puse în joc sunt și ele foarte consistente:

 • 12 pronosticuri corecte din 12 : 45,000RON (se împarte între numărul de câștigători)
 • 11 pronosticuri corecte din 12 : 8,500RON (se împarte între numărul de câștigători)
 • 10 pronosticuri corecte din 12: freebet de 15RON
 • 9 pronosticuri corecte din 12: freebet de 10RON
 • 8 pronosticuri corecte din 12: freebet de 5RON

Aici nu mai există praguri, nu contează la care meciuri dai pronosticuri corecte. La momentul actualizării acestei recenzii (februarie 2019) concursul Predictorul Fotbalului a fost înlocuit de ”Super 12”, un concurs similar 


Pronobet

Este un concurs oferit de această casă de pariuri online. Trebuie să  dai pronosticuri de tipul 1x2 la mai multe meciuri alese de agenție, numărul depinzând de tipul tichetului de joc:

 • Europa – conține 11 meciuri de fotbal. Prețul unei variante costă 1RON, iar în joc este pus un premiu de 20,000RON.
 • Mini – este o variantă redusă ce conține doar 5 meciuri.
 • Mini 2 - de asemenea o variantă redusă, dar cu 6 meciuri. Un bilet costă tot 1RON, iar premiul este de 1,000RON. 
 • Premier League - tichetul conține toate cele 10 meciuri ale unei etape de Premier League. Prețul unei variante este de 4RON, iar premiul pus în joc este de 32,000RON.

La fiecare tip de variantă există și un jackpot, și poți alege mai multe combinații pe același bilet de joc (de exemplu la un meci poți alege 1x, iar atunci biletul are 2 combinații posibile). 


Super 6

Nu în ultimul rând ar mai fi Super 6 de la Superbet. Probabil este cel mai cunoscut joc din toate, dar nu neapărat și cel mai bun (eu recomand în special Predictorul Fotbalului și Pronobet). Dacă totuși vrei să afli mai multe despre Super 6, avem un articol detaliat unde ne-am concentrat în mod deosebit pe strategii și tactici de joc, dar și pe sfaturi de urmat pentru a crește șansele de câștig.

Joacă acum la cea mai bună agenție de pariuri sportive online

4 utilizatori au ales Stanleybet

Pariezi aici ?

Discutii