Deschidere cont

Procesul de înregistrare Stanleybet poate fi parcurs fără nici o problemă în maximum 2-3 minute. Iar pentru a îți ușura și mai mult munca, îți voi prezenta în cele ce urmează un tutorial pas cu pas care să îți arate exact ce ai de făcut. Dar așa cum vei vedea, procedeul este unul simplu și intuitiv.

Deschide un cont de pariuri la una din casele de pariuri online recomandate!

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

  1. Stanleybet înregistrare – ce să știi înainte de a deschide un cont?
  2. Tutorial deschidere cont Stanleybet pas cu pas
  3. Stanleybet Login – loghează-te pe cont și începe să pariezi

 

1.Stanleybet înregistrare – ce să știi înainte de a deschide un cont?

Stanleybet este de ani buni una din cele mai importante case de pariuri offline din România, lucru de înțeles ținând cont că aceasta are peste 360 de sucursale în întreaga țară, din care mai bine de o treime sunt în județul Ilfov. Odată ce licența a devenit obligatorie pentru casele de pariuri pe internet, iar concurența în mediul online s-a diminuat față de anii trecut, cei de la Stanleybet au luat decizia de a se extinde și ei în mediul virtual. În acest moment platforma lor de pariuri online poate fi accesată la adresa stanleybet.ro.

Dacă și tu ești la început de drum când vine vorba de pariuri pe internet și n-ai mai jucat până acum la o agenție online, atunci probabil că îți pui următoarea întrebare: cum joc la pariuri online la agenția de pariuri Stanleybet? În cele ce urmează voi răspunde la această întrebare, și mai exact te voi învăța cum să-ți deschizi un cont de pariuri Stanleybet. Iar pentru a vedea ce pași ai de urmat pentru a putea pune primul tău pariu online, sau pentru a efectua prima depunere, recomand să accesezi aceste tutoriale: ”Cum joc pariuri single, multiple sau în sistem la Stanleybet?” și ”Cum efectuez depuneri și retrageri de bani?

Înainte de a parcurge procesul de înregistrare Stanleybet, sunt câteva lucruri pe care trebuie să le cunoști. Nu încerca să completezi date false din cine știe ce motive, pentru că înainte de a putea solicita o retragere va trebui să parcurgi procesul de verificare KYC. Mai exact, va trebui să trimiți o copie după un act de identitate care să dovedească faptul că datele utilizate de tine la deschiderea contului au fost unele reale. Iar dacă ești prins cu ”mâța în sac”, vei vedea că nu poți retrage câștigurile. De asemenea, dacă nu ai vârsta minimă legală pentru a juca la pariuri online, nu încerca să te înregistrezi pe datele părinților fiindcă bookmakerii au la îndemână metode destul de avansate pentru a depista astfel de situații (detalii aici).

 

2.Tutorial deschidere cont Stanleybet pas cu pas

Intră pe stanleybet.ro și apasă pe butonul verde ”Înregistrare” din colțul dreapta sus al site-ului. Odată ce ai apăsat acest buton se va încărca un formular de înregistrare care este compus din trei părți. Prima parte se numește ”Contul tău” iar aici trebuie să îți alegi un username, o adresă de email și o parolă. Atenție la parolă, deoarece aceasta trebuie să fie de minim opt caractere și trebuie să conțină minim o cifră și o majusculă. După ce ai terminat de completat, dă click pe butonul ”Următorul” din colțul din dreapta jos a paginii. 

Partea a doua a formularului de înregistrare se numește ”Detalii Contact”, iar așa cum îi spune și numele, conține tot ce ține de datele de contact: adresă, oraș, județ, țară și număr de telefon. Tot de aici poți alege și o întrebare de securitate. Recomand să alegi o întrebare și un răspuns pe care să le ții minte, deoarece vei avea nevoie de acestea în cazul în care uiți datele de logare. 

După ce ai terminat de completat mergi mai departe la ultima parte intitulată ”Despre tine”. Aici trebuie trecut numele complet, data nașterii, naționalitatea și codul numeric personal. Este obligatoriu să completezi datele tale reale deoarece va trebui să trimiți o copie după buletin înainte de a putea solicita o retragere. Dacă primești un fel de eroare într-un chenar galben (ca în poza de mai jos) în ceea ce privește CNP-ul, poți trece peste ea fără probleme deoarece deschiderea contului Stanleybet este permisă chiar și așa. În final trebuie să accepți termenii și condițiile agenției, să declari pe propria răspundere că ai peste 18 ani, și să accepți faptul că vei fi înștiințat pe mail în legătură cu taxele pe care le vei avea de plătit la impozitarea câștigurilor din pariuri sportive.

 

3.Stanleybet Login – loghează-te pe cont și începe să pariezi

După ce ai urmat toți acești pași, apasă butonul ”Înregistrează-te”. Apoi vei primi un mesaj de notificare prin care ești informat că te-ai înregistrat cu succes la Stanleybet online. Pentru a activa contul este necesar să intri pe adresa ta de mail și să deschizi mailul trimis automat de agenție la înregistrare. Aici vei găsi un link pe care trebuie să dai click pentru a-ți activa contul de pariuri Stanleybet.

Accesează acest link și loghează-te pe cont utilizând userul și parola completate în formularul de înregistrare. Acum poți accesa și celelalte secțiuni ale acestei recenzii pentru a afla mult mai multe informații despre această casă de pariuri online.

Deschide un cont de pariuri la una din casele de pariuri online recomandate!

4 utilizatori au ales Stanleybet

Pariezi aici ?

Discutii