Cotă 10.00

Clienții noi Stanleybet beneficiază de o cotă mărită de 10.00 pentru unul din meciurile din ziua în care și-au deschis cont. Pe lângă această ofertă, beneficiezi și de un bonus fără depunere ce constă într-un FREEBET de 10RON și 30 FREESPINS, fără rulaj, și profit triplu la primul pariu (iar dacă pierzi pariul cu profit triplu primești un FREEBET de 50RON).

Joacă acum la una din casele de pariuri recomandate de PariuriX!


Bonus Stanleybet – cotă de 10.00 pe meciul zilei

 1. Deschide cont la Stanleybet.
 2. Efectuează un depozit (orice sumă) prin una din metodele de plată disponibile.
 3. Selectează cota mărită a zilei din contul tău de pariuri și pariază suma de 10RON.
 4. Dacă pariul este câștigător primești 100RON, fără condiții de rulaj atașate!


Termeni și condiții cotă 10.00 Stanleybet

 • Cotele mărite sunt disponibile pentru toți utilizatorii Stanleybet.ro care în ziua deschiderii contului realizează cel puțin o depunere, indiferent de sumă, și accesează zona de pariuri sportive.
 • Stanleybet selectează evenimentele pentru care se oferă „Cota Mărită” la propria discreție.
 • Jucătorii care au efectuat o depunere în ziua deschiderii contului trebuie să acceseze secțiunea de pariuri sportive și să selecteze Cota Marită/ Cotele Mărite oferite de organizator din contul de pariuri.
 • Dacă până la startul evenimentului pentru care se oferă Cota , jucătorul nu selectează această opțiune, atunci pierde dreptul de a utiliza cota mărită. Acesta nu poate paria pe cota mărită din una din zilele următoare, ci doar din ziua înregistrării.
 • Cotele mărite sunt disponibile doar pentru pariuri single, un singur eveniment pe pariu.
 • Câștigul maxim ce poate fi obținut prin cadrul acestei oferte este de 100RON, ceea ce înseamnă o miză de maxim 10RON. Banii sunt creditați cash, fără rulaj!
 • Oferta este limitată la o singură utilizare per jucător / familie / IP etc și se supune termenilor generali Stanleybet.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de minim 18 ani.

Joacă acum la una din casele de pariuri recomandate de PariuriX!

4 utilizatori au ales Stanleybet

Pariezi aici ?

Discutii