Contact și relații cu clienții Stanleybet

Detalii de contact STANLEYBET
Program de lucru nu este precizat
Suport live chat
Telefon nu este oferit
Email [email protected]
Adresa de corespondenta B-dul General Vasile Milea nr.2P, etaj 2, sector 6, București

Stanleybet Contact este un serviciu de relații cu clienții pe care îl poți contacta atunci când te confrunți cu probleme, erori tehnice, sau ai pur și simplu întrebări ale căror răspuns nu poate fi găsit în altă parte și face parte din casa de pariuri licenșiată cu același nume. 

Deschide cont și joacă acum la casa de pariuri online recomandată de PariuriX.com!


Stanleybet contact – cum iau legătura cu serviciul de relații cu clienții?

Cea mai rapidă metodă de contact, și cea recomandată de Stanleybet o reprezintă serviciul de live chat. Acesta poate fi accesat dând click pe butonul ”Live Chat” din colțul dreapta sus al paginii principale. Astfel poți lua rapid legătura cu un operator Stanleybet pentru a îți rezolva problema în maximum câteva minute. Nu este menționat un program de funcționare al acestui serviciu, dar presupun că acesta este disponibil în timpul zilei. Mă îndoiesc că în miez de noapte vei da de vreun operator pe live chat, dar poți încerca.

În rest nu există vreo pagină de contact pe stanleybet.ro. Pe de altă parte, dacă intri pe stanleysports.ro, vei găsi o astfel de pagină de pe care poți afla că există un număr de telefon la care angajații agenției pot fi contactați (0372 72 55 55), dar și o adresă de email: [email protected]. Totuși acestea par a fi destinate mai degrabă pariorilor care joacă în agențiile stradale Stanleybet. Așa că dacă joci pe platforma de pariuri online, recomand să optezi pentru serviciul de live chat.


Stanleybet contact - păreri, întrebări comune și forum de discuții

Recomand ca înainte de a lua legătura cu serviciul de relații cu clienții Stanleybet să te uiți peste secțiunea de Întrebări comune de pe site-ul Pariurix.com pentru a vedea dacă aceasta nu conține deja un răspuns la întrebarea ta, sau o rezolvare la problema cu care te confrunți. De asemenea, te invit pe forumul de discuții Stanleybet, acolo unde poți posta întrebările tale. În cel mai scurt timp un membru din staff-ul nostru sau un utilizator PariuriX te va ajuta, dacă acest lucru este posibil. Tot pe forum poți citi păreri despre Stanleybet, sau poți posta propriile impresii după ce apuci să testezi un pic serviciile oferite.

Detalii de contact STANLEYBET
Program de lucru nu este precizat
Suport live chat
Telefon nu este oferit
Email [email protected]
Adresa de corespondenta B-dul General Vasile Milea nr.2P, etaj 2, sector 6, București

4 utilizatori au ales Stanleybet

Pariezi aici ?

Discutii