Agentia de pariuri Stanleybet

2012-09-25 21:28:00 13,3k 2

stanleybet-1.jpg

 

Despre istoria Stanleybet

Stanleybet Romania este o filiala a StanleyBet International; Stanleybet este una din cele mai importante companii care propune pariorilor atat pariuri sportive cat si pariuri non-sportive. Cu sediul principal la Liverpool, Stanleybet si-a facut aparaitia pe piata din Europa in anul 1996, cand a devenit una din cele mai importante companii multinationale de pariuri sportive din Europa. Daca la inceput s-a dezvoltat in Italia, in cativa ani a acaparat piata de pariuri din EuropaSunt membrii fondatori ai Asociatiei Organizatorilor de pariuri din Romania, fiind de asemenea membrii ai Romanian Bookmakers. Cu motto-uri precum " Clientul nostru este pe primul loc " sau " Profesionalism si calitate " , au castigat multi clienti. In general, clientii care pariaza la stanleybet, sunt multumiti de calitatea serviciilor excelente de care dau dovada cei de la StanleyBet.

Joacă la pariuri online cu un super bonus de bun venit!
 

Servicii oferite

Atunci cand au intrat pentru prima data pe piata din Romania erau una din putinele case de pariuri stradale care ofereau pariuri live. La un moment dat erau si singurii care ofereau pariuri non-sportive, prin sporturile virtuale pe care le au in agentiile acestora. In zilele noastre sunt si alte agentii care ofera astfel de servicii, dar Stanleybet ramane una din cele mai bune agentii stradale cand vine vorba de pariuri pe meciuri virtuale de fotbal.
 

stanleybet-2.jpg

 

Pariuri pe curse de cai / caini

In cazul curselor de cai / curselor de caini, veti putea miza pe multe tipuri de pariuri. Primul ar fi acela ca oricare din competitori sa castige cursa, pariul numindu-se " pariu de tip castigator " . Apoi, exista pariul de tip " clasat " , in care cainele/calul trebuie sa fie in primele doua locuri la linia de sosire. Puteti miza pe primii doi / primii trei caini, in care nu conteaza ordinea in care ei vor trece linia de sosire. Un pariu asemanator, insa mult mai riscant, este acela in care dvs trebuie sa indicati primii trei, insa toti in ordinea corecta. Spre exemplu, dvs pariati pe cainele nr 2 sa fie primul, pe cainele nr 4 sa fie pe locul  2, iar cainele nr 6 sa fie pe locul 3. Orice combinatie enumerata mai sus necastigatoare, atrage asupra sa pariul ca fiind necastigator.  Toate aceste jocuri sunt creeate de Inspired Virtual Gaming, un produs inovator pe piata pariurilor din Romania.
 

Vezi care sunt agențiile de pariuri online recomandate de comunitatea pariurix.com!

stanleybet-3.jpg

 

Cote oferite de Stanleybet si alte servicii

Pe vremuri cei de la Stanleybet erau supranumiti campionii cotelor, dar acum acestea nu par chiar asa exceptionale, mai ales daca le comparam cu cotele oferite de casele de pariuri online. Nici loteriile internationale nu aveau cum sa lipseasca din oferta celor de la StanleyBet. Poti alege sa pariezi pe unele dintre cele mai importante loterii internationale, precum Spania, Italia sau Polonia.

Cu o oferta atat de bogata, pariorii nu au cum sa nu fie multumiti alegand Stanleybet.  Miza minma de a paria la Stanleybet este de 2 lei. Totusi, agentiile precum Stanleybet incep sa nu mai fie atat de cautate precum sunt marile case de pariuri online, precum bet365 sau bwin. Principalul avantaj este ca esti scutit de orice taxe, atat la punerea pariului, cat si la eventualul castig de peste 500 de lei. Am creat un ghid pentru pariuri online care te va indruma daca esti incepator in pariurile online.

 

Pariuri online la Stanleybet

Incepand cu 2015, Stanleybet (D.ONJN 1280 /29.06.2016)  ofera inclusiv pariuri online. Pana in 2016 a detinut o licenta provizorie, dar acum are una definitiva valabila pana in 2026. Deri in mediul offline a ramas una dintre cele mai apreciate case de pariuri, online lucrurile stau diferit, agentia neridicandu-se momentan la nivelul concurentei. Poti afla mai multe despre platforma de pariuri online a celor de la Stanleybet accesand recenzia agentiei: https://pariurix.com/agentii/stanleybet

Joacă la pariuri online cu un super bonus de bun venit!

 

Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult

Discutii