Program StanleyBet

2011-03-21 18:01:00 16,2k 0

StanleyBet este una din putinele case care stau la dispozitia clientului aproape tot timpul. Cu exceptia sarbatorilor legale, cei de la StanleyBet au un program care favorizeaza clientul. Incepand de la ora 10:00, operatorii Stanleybet sunt la dispozitia dvs.

stanleybet.jpg

Desi multe case prefera sa inchida agentia in jurul orei 20:00, 21:00, cei de la StanleyBet o tin deschisa pana la ora 24:00, pentru a da o mai mare doza de incredere clientilor , care pot miza pe meciurile echipei favorite pana in ultimul minut, fie si daca ea joaca la ora 23:00, ora la care multe agentii sunt deja inchise.

Faptul ca este un program atat de incarcat nu ar permite operatorilor sa lucreze doar intr-un schimb. De aceea, angajatorii StanleyBet au facut ca acestia sa lucreze in mai multe schimburi, pentru ca acestia sa fie mereu " fresh " pentru dumneavoastra.

Ce ati spune daca ar exista o agentie de pariuri non stop sa puteti paria la orice ora din zi si din noapte? Aceasta exista, de fapt sunt mai multe si le gasiti in articolul cu case de pariuri online licentiate in Romania!

Joacă la pariuri sportive online cu un bonus atractiv de bun venit!

 

Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult