Află tot ce trebuie să știi despre procesul de verificare bilet Stanleybet

65,2k 0

Procesul de verificare bilet Stanleybet este unul simplu și-ți voi arăta și ție ce ai de făcut pentru a ști rapid dacă biletul tău este câștigat, pierdut sau dacă încă ai selecții care n-au fost decise. Stanleybet este o casă de pariuri care funcționează atât offline cât și online. Deci poți paria la ea din orice sucursală de cartier, cum la fel de bine poți paria direct pe platforma de pariuri online. Din acest motiv îți voi arăta cum să verifici biletul indiferent de modul în care pariezi.

Află ce bonus te așteaptă în acest moment la cea mai bună agenție de pariuri online

 

Joc la pariuri online. Cum parcurg procesul de verificare bilet Stanleybet?

Dacă ai un cont deschis la Stanleybet atunci poți plasa pariuri direct din fața calculatorului sau de pe dispozitive mobile. Dacă vrei să verifici statusul unui bilet intră în secțiunea ”Contul meu”. Aici trebuie să selectezi tabul ”Pariuri”, după care se va încărca o pagină precum cea din imaginea de mai jos. Poți căuta pariul dorit luând în considerare mai multe filtre.

În primul rând poți selecta tipul pariului care te interesează, opțiunile disponibile fiind: nevalidat, câștigător, necâștigător și anulat. Dacă nu știi sigur ce să selectezi sau încă nu știi în ce categorie se încadrează biletul tău poți selecta ”Toate”. Apoi, pentru a nu primi prea multe rezultate, poți filtra și în funcție de dată. Dacă de exemplu alegi ca dată de început 5 mai și ca dată de sfârșit 10 mai îți va găsi doar bilete jucate între aceste două zile. În final alege câte pariuri să fie afișate pe pagină și apasă pe ”Caută”.

Așa cum sunt convins că deja ai observat în imagine poți vedea și mizele jucate de tine în secțiunea Cazinou.

verificare-pariu-online.png

 

Stanleybet verificare bilet - ce am de făcut dacă joc offline?

Dacă în schimb n-ai pariat online, ci ai preferat varianta clasică de a pune biletul dorit dintr-o agenție de cartier atunci modul de verificare a biletului este destul de diferit. În primul rând va trebui să intri pe www.stanleysports.ro, acesta fiind site-ul agenției destinat special pentru pariuri offline.

În partea de sus a paginii vei vedea un chenar pe care scrie mare ”Verifică-ți biletul de pariere”. N-ai cum să nu-l observi pentru că este fix în centrul paginii. Dă click și se va deschide un formular format din două căsuțe. În căsuța din stânga trebuie să treci codul biletului, iar în căsuța din dreapta codul câștigător. De unde știi care sunt cele două coduri?

Ia în mână biletul de pariuri, iar pe acesta sus de tot vei găsi scris un cod bilet format din mai multe serii de cifre. Primele șase cifre reprezintă codul biletului, iar ultimele șase cifre formează codul câștigător. Este posibil să fie un pic cam greu de înțeles, de aceea ți-am pregătit un exemplu mai jos:

stanleybet-verificare-bilet-1.png

Procesul de verificare bilet Stanleybet nu este unul complicat, indiferent că ai pariat la o agenție stradală sau pe platforma de pariuri online.

Vrei cote mai bune, ofertă mai bogată, și bonusuri consistente?

Încearcă agenția recomandată pentru pariuri online!

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Salvează

Salvează