Merită să deschidem un cont la Stanleybet online?

2016-06-14 16:45:00 6,1k 0

În ultimul an o mare parte din operatorii de pariuri offline din România au făcut trecerea în mediul online, unul din primii fiind Stanleybet Online (D.ONJN 1280/29.06.2016). Ca agenție de cartier mie îmi place Stanleybet deoarece are o ofertă sportivă diversificată, cote bune, vreo două promoții atractive, dar și un serviciu de pariuri virtuale destul de interesant. Este în topul meu personal când vine vorba de case de pariuri stradale, dar problema este că pe internet standardele sunt altele.

Află ce bonus te așteaptă în acest moment la cea mai bună agenție de pariuri online!

interfata-stanleybet.png

 

Nu este oferit un bonus de bun venit la Stanleybet

Consider că sunt câteva greșeli pe care acest operator le-a făcut atunci când s-a lansat oficial în mediul online. În primul rând nu este oferit un bonus pentru prima depunere, iar singurele promoții de pe urma cărora clienții pot beneficia sunt fix aceleași disponibile și la agențiile de cartier. Nu sunt eu neapărat un mare fan al bonusurilor, dar consider că o ofertă promoțională atractivă este întotdeauna binevenită. Plus că pe o piață unde există deja aproximativ 20 de case de pariuri online intrate în legalitate și unde majoritatea se întrec în a oferi bonusuri și promoții cât mai tentante puțini vor fi cei care vor prefera să deschidă un cont undeva unde ofertele promoționale lipsesc cu desăvârșire.
 

Sunt oferite alte facilități care să iasă în evidență?

Sunt destui acei pariori care pot alege să joace la o agenție pe internet fără ca aceasta să ofere bonusuri, dar atunci ea ar trebui să compenseze din alte puncte de vedere. De exemplu pe vremuri românii puteau paria la Pinnacle, un operator care nu oferea nici un bonus, avea o ofertă sportivă limitată și o interfață destul de învechită, dar chiar și așa avea foarte mulți jucători pentru că oferea cele mai bune cote de piață.

Acesta este un lucru pe care mulți operatori de pariuri nu-l înțeleg, printre care și Stanleybet Online. Pentru a putea convinge pariorii să-și deschidă un cont trebuie tu ca agenție să ieși în evidență la un anumit capitol; ori să vii cu ceva ce n-are concurența (cum este de exemplu aplicația de mobil cu comandă vocală de la betano.com), să fii numărul 1 la un anumit capitol important (cote, pariuri live, ofertă sportivă etc) sau măcar să fii undeva în top 3-5 la absolut toate capitolele importante (Unibet, Netbet, Sportingbet se apropie de astfel de standarde).

Dar când ești mediocru la orice criteriu, nu prea au pariorii de ce să te aleagă. Stanleybet n-are o ofertă sportivă rea, dar nici nu este în Top 5. Cotele sunt decente, dar nu excelează. Nu este oferită o platformă de transmisii live și nici aplicație de pariuri pentru mobil (se poate paria din browserul telefonului, dar așa se poate peste tot), iar platforma live oferă pariuri în timp real pe mult prea puține meciuri. Cazinoul virtual este și el decent, dar doar atât. Nici măcar pariuri pe loto online nu sunt oferite; eu de exemplu am un cont la Casa Pariurilor special pentru această facilitate.

 

Merită să deschidem un cont la Stanleybet?

Per total Stanleybet Online nu este o agenție rea, dar nici nu văd vreun motiv pentru care să-mi deschid un cont deoarece consider că există alternative mai bune. Tu ai un cont aici? Dacă da, te aștept mai jos cu un reply în care să spui și celorlalți pariori ce te-a convins să te înregistrezi și să efectuezi un depozit sau poți veni cu o părere despre agenție pe forumul de discuții Stanleybet.

Află ce bonus te așteaptă în acest moment la cea mai bună agenție de pariuri online!

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult