Atenție! Înainte de a paria la Stanleybet, citește aici!

2018-02-09 10:10:00 24,2k 1

Mulți dintre pariorii care joacă online în ziua de astăzi au plasat primele pariuri la operatori stradali precum Stanleybet (D.ONJN 1280/29.06.2016), operatori care de ceva timp oferă inclusiv pariuri pe internet. Chiar dacă te încântă ideea de a îți deschide un cont nou la această agenție, recomand să citești întâi rândurile de mai jos pentru a ști la ce să te aștepți ca să nu ai parte de surprize neplăcute.

Deschide cont și pariază la una din agențiile de pariuri sportive recomandate!

interfata-stanleybet.png

 

1. Află ce probleme au pariorii cu acest operator

Pe forumul nostru de discuții avem un topic intitulat ”Stanleybet - asistență pentru probleme, discuții și păreri, unde utilizatorii noștri postează păreri, impresii, probleme și experiențe proprii. Dacă te uiți acolo, vei vedea că mai mulți pariori se plâng de faptul că au fost limitați foarte rapid. Alții spun că au dat de anumite bug-uri în timp ce pariau sau solicitau retrageri (cazuri izolate totuși), că pariurile câștigătoare sunt procesate greu, că durează mult până primesc răspunsuri la mailurile trimise staff-ului etc. Mai bine arunci un ochi pe forum pentru că cu siguranță ai de învățat din experiențele altor pariori. Trebuie precizat că noi, cei din staff-ul Pariurix, nu avem de unde să știm dacă toate relatările de pe forum sunt 100% adevărate sau mai sunt și exagerate, dar ele reprezintă totuși un punct bun de reper pentru a ști la ce să te aștepți.

 

2. Nu confunda site-ul online cu cel al agențiilor stradale, sunt 2 lucruri diferite!

Dacă vrei să pariezi online din fața calculatorului sau de pe dispozitive mobile, atunci o vei face de pe site-ul stanleybet.ro. Dacă în schimb dorești să verifici un bilet pariat la o agenție de cartier sau să generezi un cod pe care să îl joci offline, atunci va trebui să intri pe stanleysports.ro. Să nu fii mirat că cele două site-uri nu au o ofertă sportivă identică, ele fiind dezvoltate pe platforme diferite. Lucrurile pe care ți le spun aci sunt banale, dar pot da bătăi de cap unui parior începător.

 

3. Ofertă și cote să zicem acceptabile

Oferta sportivă nu este rea, dar nu vine cu nimic nou, plus că sunt destule agenții care stau mai bine. Cotele sunt și ele decente; fără îndoială nu sunt cele mai rele, dar nu sunt nici cele mai bune. Oferta live este și ea suficientă pentru cei care nu au de gând să parieze pe meciuri necunoscute, dar este inferioară față de ce oferă agențiile de top. Dacă intenționezi să te joci la Stanleybet , trebuie să fii conștient de faptul că nu vei găsi aici nimic ce nu poți găsi la agenții mai bune precum cea de aici. Aș vrea să scot în evidență ceva ce această agenție are și concurența nu are, dar din păcate nu am găsit ce. Că tot veni vorba de ofertă sportivă, când vrei să pariezi și nu ești prea inspirat, ai putea arunca un ochi peste Biletul zilei de pe site-ul PariuriX pentru a vedea ce ponturi recomandă specialiștii noștri. 

 

4. Promoțiile oferite sunt similare cu cele din agențiile de cartier

Dacă îți deschizi un cont nou nu vei primi nici un bonus de bun venit, iar singurele promoții disponibile tot timpul sunt Stanley Plus 5 și 70% bonus de câștig la pariuri multiple. În cadrul primei promoții sunt oferite zilnic șase meciuri cu cote mărite, dar poți paria pe un singur meci pe bilet cu condiția să îl combini cu alte cinci selecții. În ceea ce privește cea de-a doua promoție, ea sună bine în teorie, dar în practică ai nevoie de minim 21 de selecții pentru a primi bonusul maxim. Din când în când vei mai găsi și alte oferte, dar destul de rar. Deci dacă ești în căutarea unei agenții care să exceleze la capitolul oferte și promoții, cu siguranță nu Stanleybet este aceasta.

Dacă vrei să vezi care case de pariuri online oferă cele mai bune bonusuri la prima depunere citeşte articolul https://pariurix.com/cele-mai-bune-bonusuri-la-pariuri-pentru-prima-depunere.html.

DESCOPERĂ TOP 5 CASE DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE DE PARIURIX!

promotie-pariuri-multiple.png

 

5. Nu are aplicație de pariuri pe mobil

Site-ul este optimizat pentru pariuri de pe telefon și tabletă,și funcționează destul de bine încât să poți paria în condiții decente. Pe de altă parte nu este oferită o aplicație pentru mobil, și nici nu cred că va fi oferită vreuna în viitorul apropiat.

În acest articol poţi vedea care sunt cele 3 case de pariuri online la care recomand parierea de pe telefon sau tabletă.

 

6. Lipsesc pariurile online pe loto

Dacă te uiți pe site-urile Superbet, Casa Pariurilor sau Mozzartbet vei observa că acestea oferă pariuri online pe cele mai populare loterii din lume, exact cum o fac și din agențiile stradale. Instinctul ți-ar putea spune că și Stanleybet trebuie să facă parte din aceeași categorie, însă nu face. Din motive necunoscute aceasta nu a introdus posibilitatea de a plasa pariuri loto pe internet așa cum au făcut celelalte agenții online care vin din offline. O astfel de facilitate ar fi oferit măcar un avantaj în detrimentul operatorilor de top din spațiul virtual.

 

7. Lucrur bun! Poți depune și retrage din agenții stradale

Dacă serviciul de pariuri loto online nu a fost implementat, măcar a fost introdusă posibilitatea de a depune și retrage direct din agențiile stradale. Deci Stanleybet face parte de pe lista acelor operatori unde poți efectua tranzacții financiare direct dintr-o sucursală proprie fără a fi necesar un card, un portofel electronic, un Paysafecard sau altă metodă de plată. Atunci când depui tot ce trebuie să faci este să te duci la casieră, să îi dai banii și să îi spui userul tău. Același lucru trebuie făcut și atunci când retragi, doar că de data aceasta tu ești cel care primește bani :)

 

8. Sunt câteva servicii care lipsesc

Înainte să îți deschizi un cont este bine să știi că sunt anumite servicii ce pot fi găsite la alte agenții concurente dar care lipsesc de la stanleybet.ro. Pe această listă aș evidenția lipsa posibilității de a da cash out la pariurile aflate în desfășurare, lipsa unui serviciu de live streaming, a unei camere de poker sau a unui cazino live. Poți în schimb să îți încerci norocul la câteva zeci de ”păcănele” direct din browser. Dacă vrei o soluție completă încearcă această casă de pariuri online.

Orice problemă sau întrebare poate fi adresată în subiectul Stanleybet, și  vei primi în scurt timp ajutor din partea celor mai buni pariori din țară. Forumul PariuriX este cel mai activ din România, deci cu siguranță se va găsi cineva să te ajute.

Deschide cont și pariază la una din agențiile de pariuri sportive recomandate!

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Salvează

Salvează

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult

Discutii