Stanleybet
L1160971W000196

Stanleybet

8.0
user photo
Baicu Marius
2024-05-29 09:51:47

Stanleybet - pariuri online și jocuri de casino

Bine ai venit la recenzia Stanleybet! În cele ce urmează vom vorbi despre tot ce ține de această casă de pariuri sportive, însă cu menționarea că vom face referire mai mult la platforma de pariuri online, și mai puțin la serviciile oferite în locații stradale. Chiar și așa, vom aminti pe scurt și despre partea de pariuri offline la Stanleybet România în prima parte a acestei recenzii.

Vrei să joci la o casă de pariuri online cu servicii de calitate, cote mari și bonusuri consistente? Aceasta reste recomandarea PariuriX!


Joacă la una din casele de pariuri online recomandate de PariuriX!

Deși Stanleybet oferă servicii interesante, așa cum vei vedea de-a lungul acestei recenzii, noi recomandăm să joci la unul din site-urile partenere PariuriX. Poți vedea lista lor AICI, sau poți deschide chiar acum cont la una din agențiile recomandate prin intermediul ACESTUI LINK. Există câteva avantaje dacă optezi pentru o casă de pariuri parteneră PariuriX : poți avea acces la promoții și oferte speciale exclusive prin link-urile noastre, poți beneficia de suport suplimentar în cazul unei probleme mai sensibile (ținem direct legătura cu reprezentanții respectivelor agenții), poți participa gratuit la concursuri PariuriX unde este necesar să ai un cont deschis la o agenție parteneră etc. Plus că încercăm să colaborăm doar cu cele mai bune agenții licențiate, deci poți juca cu încredere la oricare dintre acestea.

 

1. Stanleybet - cine este Stanleybet România?

Stanleybet România este parte din Stanley Leisure Plc, o companie de gambling cu o experiență mult mai bogată în jocuri de noroc decât s-ar gândi mulți. Aceasta a apărut în anii 1950 în Irlanda de Nord, a intrat pe piața din Anglia în 1963, iar în 1997 a început să se extindă și în alte țări. În acest moment compania deține peste 2000 de agenții stradale în opt țări diferite: Anglia, Belgia, Italia, Germania, Croația, Danemarca, Cipru și desigur România.

Stanleybet România a apărut în anul 2004 sub forma de casă de pariuri stradală și s-a extins rapid în toate județele țării, având în ziua de astăzi peste 360 de sucursale, din care aproximativ o treime sunt în județul Ilfov. De ani buni Stanleybet este unul dintre cei mai buni operatori offline de la noi din țară, acesta ieșind în evidență prin oferta sportivă, cotele oferite, dar și pentru faptul că toate agențiile arată bine, sunt spațioase și sunt dotate cu aparate de păcănele, dar și cu multe televizoare pentru meciuri live, curse de câini și pariuri virtuale.

Clienții pot consulta oferta sportivă de acasă, pot genera un bilet virtual pe site-ul stanleysports.ro și se pot prezenta cu codul direct la casierie. Tot pe același site poate fi verificat biletul jucat offline pentru a ști dacă acesta este câștigat, pierdut sau în desfășurare. Dar hai să vedem cum s-a descurcat Stanley România după trecerea către mediul online.

 

2. Stanleybet Online – trecerea de la pariuri stradale la cele virtuale

În 2015, odată cu introducerea licenței obligatorii pentru operatorii de pariuri sportive online, Stanleybet a luat decizia de a se extinde în mediul virtual. Astfel a apărut site-ul www.stanleybet.ro, site pe care pariorii pot juca din confortul casei lor sau chiar direct de pe telefon sau tabletă. Conform D.ONJN 1280/29.06.2016 Stanleybet deține  licența definitivă L1160971W000196 ce este valabilă până pe 30 iunie 2026. Pe lângă pariuri sportive clienții pot juca online și jocuri de cazino, aceștia având de ales între câteva sute de jocuri diferite.

Principala facilitate oferită de platforma Stanleybet online o reprezintă faptul că poți efectua depuneri și retrageri direct din agențiile stradale, deci n-ai nevoie de un card pentru a alimenta contul virtual cu bani și nici nu trebuie să aștepți cu zilele până să poți retrage câștigurile din cont. Sunt oferite și alte facilități interesante, precum pariuri loto, pariuri virtuale, sau bonusuri fără depunere la pariuri și sport. Dar despre toate acestea vom vorbi pe parcursul acestei recenzii.

Descoperă top case de pariuri online recomandate de specialiștii PariuriX

 

3. Stanleybet pariuri stradale: program, agenții etc

Există în jur de 360 de agenții Stanleybet în România, din care aproximativ o tremie (în jur de 120) sunt amplasate în județul Ilfov. Ca și număr total, acesta nu este unul foarte impresionant dacă ne gândim că Superbet sau Casa Pariurilor au un număr cel puțin dublu de locații. Însă dacă ținem cont strict de numărul de agenții Stanleybet din București, atunci trebuie remarcat faptul că acest operator stă aproape la fel de bine ca bookmakerii enumerați anterior, care au și ei în jur de 130 de locații în capitală. Pentru mai multe detalii despre agențiile Stanleybet și amplasarea acestora, accesează ACEST LINK. Vei găsi aici inclusiv o listă cu adresele tuturor locațiilor din țară.

Acum să vorbim un pic și despre programul Stanleybet. Ora de deschidere este aceeași pentru toate agențiile : 10.00. Ora de închidere însă diferă. Deși majoritatea agențiilor Stanleybet se închid  la ora 22:00, o parte din ele au program prelungit până la miezul nopții. Iar în ceea ce privește programul de sărbători (am văzut că mulți căutați pe Google ”program Stanleybet de Paște” sau ”Stanleybet program sărbători”), acesta diferă de la an la an, așa că nu aș putea să ți-l zic cu exactitate. Dar îl vei putea găsi afișat pe ușile fiecărei sucursale cu câteva zile înainte de Paște sau Crăciun, dar și pe pagina de Facebook Stanleybet România. Pentru alte informații despre programul de funcționare Stanleybet dă un CLICK AICI.

 

4. Deschidere cont Stanleybet - cum deschid un cont nou?

 1. Intră pe stanleybet.ro și apasă pe butonul ”Înregistrare” din colțul dreapta sus.
 2. Se va deschide un formular format din două părți unde trebuie să completezi:
  • date ce țin de cont - user, email, număr de telefon, parolă
  • date personale - nume, prenume, adresă, data nașterii, CNP
 3. După ce finalizezi procesul de deschidere cont Stanleybet vei primi un link de activare pe mail pe care trebuie să dai click.

Apoi te poți loga pe cont și poți încere să te joci la stanleybet.ro!

Vrei să joci la o casă de pariuri online cu servicii de calitate, cote mari și bonusuri consistente? Aceasta reste recomandarea PariuriX!

 

5. Verificare cont Stanleybet - cum verific contul de pariuri? #

 1. Intră pe stanleybet.ro și loghează-te pe cont
 2. Accesează secțiunea Contul Meu - Verificare cont.
 3. Accesează următoarele documente:
  • copie după un act de identitate: este recomandat să trimiți o copie după buletin, dar poți trimite și după permis de conducere sau pașaport.
  • copie după o factură de utilități: este necesară o factură de gaze, curent, internet, TV sau telefon care să conțină numele tău și adresa la care locuiești. Dacă nu poți furniza așa ceva, atunci va fi acceptat și un extras de cont bancar care conține aceste informații. Dacă nu poți face rost nici de un astfel de document, atunci va trebui să urmezi indicațiile din acest articol.
  • copie după card de credit: va fi solicitată doar dacă depui cu cardul. Va trebui să acoperi anumite cifre de pe fața cardului, dar nu știu să îți zic exact care. În orice caz, dacă va fi necesar un astfel de document, vei primi un mail cu toate informațiile necesare. În cazul în care optezi pentru o altă metodă de plată nu va fi necesar să trimiți o dovadă a acesteia, deși în cazuri excepționale mai pot apărea excepții.

 

6. Plăți Stanleybet - cum efectuez depuneri și retrageri de bani? #

 1. Intră pe stanleybet.ro și loghează-te pe cont
 2. Apasă pe butonul albastru ”Depunere” din colțul din dreapta sus a paginii principale sau accesează ”Contul meu”, tabul ”Depozit”.
 3. Depune prin una din metodele de plată disponibile:
  • card de credit / debit – depunere minimă de 20RON, depunere maximă de 20,000RON, comision 2%, depozitul are loc instant.
  • Skrill - depunere minimă de 20RON, depunere maximă de 20,000RON, comision 2%, depozitul are loc instant.

Poți depune și din locații stradale Stanleybet (depunere minimă de 20RON, depunere maximă de 20,000RON, comision 2%, depozitul are loc instant). În acest caz nu va fi nevoie să urmezi pașii de mai sus, ci este suficient să te duci în cea mai apropiată agenție Stanleybet și să înmânezi casierei o copie după buletin și banii, iar aceasta se va ocupa de restul.


Cum retrag bani la Stanleybet?

 1. Intră pe stanleybet.ro și loghează-te pe cont
 2. Accesează Contul meu”, tabul ”Retrageri”.
 3. Vei putea solicita o retrage prin una din următoarele metode de plată:
  • card de credit / debit – retragerea minimă este de 20RON, taxe 1%, are loc de obicei în maxim 2-3 zile lucrătoare.
  • Skrill – retragerea minimă este de 20RON, taxe 1%, are loc de obicei în maximum 24 de ore.
  • agenții stradale – retragerea minimă este de 20RON, taxe 1%. În acest caz trebuie să soliciți întâi o retragere de pe site, și să selectezi agenția din care vrei să ridici baii. Vei putea ridica banii imediat ce cererea de retragere este acceptată (de obicei maxim 24 de ore).

Vrei să joci la o casă de pariuri online cu servicii de calitate, cote mari și bonusuri consistente? Aceasta reste recomandarea PariuriX!

 

7. Pariuri Stanleybet - cum plasez pariuri single, multiple și în sistem?

 1. Intră pe stanleybet.ro și loghează-te pe cont
 2. Accesează pagina de ”Sport” și caută meciurile care te interesează.
 3. Adaugă pe biletul virtual pariurile pe care vrei să le joci și accesează-l din partea dreaptă a paginii.
 4. Pentru a juca un pariu simplu (single sau multiplu), accesează tab-ul ”Simplu” și completează în căsuța de ”Miză” suma pe care vrei să o joci.
 5. Pentru a juca un pariu în sistem, selectează tab-ul ”Sistem” și alege sistemul pe care vrei să îl joci.
 6. Apasă butonul ”Plasează pariul” pentru a juca acest bilet.

Dacă ești la primul contact cu pariurile online și ai nevoie de un tutorial ceva mai detaliat, atunci accesează articolul ”Bilete la pariuri sportive explicate: simplu, sistem şi cu bază

 

8. Stanleybet ofertă sportivă - pariuri Stanleybet #

La Stanleybet.ro oferta de pariuri acoperă în jur de 13-17 sporturi diferite, în funcție de evenimentele care au loc în respectiva perioadă. În afară de sporturi populare precum fotbal, tenis sau baschet, oferta Stanleybet acoperă inclusiv sporturi mai de nișă precum darts, box, polo pe apă sau cricket.

Mai mult decât atât, sunt oferite și pariuri non-sportive. Poți paria pe viitorul președinte din SUA, pe rezultatele de la Eurovision, dar și pe alte evenimente culturale, politice și de divertisment.

Desigur, dacă comparăm oferta Stanleybet cu cea a celor mai bune case de pariuri sportive de pe internet, atunci pot spune că agenții precum Unibet.ro sau Netbet.ro îi iau fața acoperind chiar și de două ori mai multe sporturi, dar per total oferta sportivă Stanleybet va mulțumi cei mai mulți jucători.

 

Stanleybet ofertă azi fotbal – merită să pariem aici pe ”sportul rege”?

Oferta Stanleybet pe fotbal se concentrează mai mult pe competițiile medii și mari, dar chiar și așa poți plasa pariuri pe meciuri din Africa de Sud sau liga a doua islandeză. Dar cei-i drept, sunt destule agenții cu o ofertă mai bogată (vezi AICI care case de pariuri online au cea mai bogată ofertă).

În ceea ce privește opțiunile de pariere, găsim multe pariuri ce țin de câștigător, goluri și reprize (inclusiv pariuri combinate), dar și pariuri pe cornere, cartonașe, marcatori, autogoluri sau penalty-uri (în special la campionatele importante ale Europei). 

Este destul de posibil să fi ajuns la această recenzie căutând pe Google expresii precum ”Stanleybet ofertă fotbal azi”, ”Stanleybet oferta de azi” sau ”ofertă Stanleybet azi”. Am observat că aceste expresii sunt destul de căutate, motiv pentru care vom aborda și acest subiect.

Pentru a consulta oferta zilei din fotbal la pariuri online, intră pe stanleybet.ro și selectează ”Sport” din colțul stânga sus a paginii, iar din meniul secundar selectează opțiunea ”Azi” pentru a putea vedea o listă cu toate evenimentele sportive care au loc pe parcursul zilei.

 

Stanleybet pariuri sportive pe baschet, tenis și alte sporturi

Oferta de pariuri Stanleybet pe alte sporturi nu e chiar impresionantă ca număr de competiții și meciuri acoperite, însă acoperă toate evenimentele cel puțin medii. Totuși ca număr de opțiuni de parere nu stă deloc rău, cu peste 40 de pariuri pe fiecare meci de tenis cât de cât decent.

La meciuri din NHL și NBA vei găsi în jur de 10 -20 opțiuni de pariere, ceea ce este cam slăbuț comparativ cu ce putem găsi pe la alte agenții. Dar atâta timp cât nu te interesează decât opțiunile principale de pariere, nu ar trebui să te deranjeze prea tare acest aspect.

 

Descoperă casele de pariuri online cu cea mai bogată ofertă sportivă pre-meci!
 

9. Pariuri LIVE Stanleybet - cât de bună este oferta live?

Oferta de pariuri live Stanleybet nu este deloc rea, aceasta acoperind un număr destul de mare de evenimente sportive, mai ales când vorbim de meciuri de fotbal. Când am consultat oferta live Stanleybet am observat că puteam paria pe meciuri din liga a 3-a din Indonezia, unde găseam peste 25 de opțiuni de paiere (inclusiv pariuri de tipul următorul gol, număr goluri gaze / oaspeți, etc).

Îmi place la pagina de pariuri live Stanleybet că pot adăuga la favorite opțiunile de pariere care mă interesează, iar astfel pot accesa ușor tipurile de pariuri pe care le joc cu regularitate. De asemenea apreciez prezența opțiunii ”Creator de pariuri” cu care pot crea pariuri multiple pe același meci. În 2024 sunt destul de multe agenții cu o astfel de opțiune la pariuri pre-meci, însă Creator Pariuri de la Stanleybet iese în evidență cu faptul că este disponibilă inclusiv la pariuri live, ceea ce nu am văzut la multe case de pariuri.

Din păcate nu există și un serviciu de live streaming Stanleybet, așa că nu putem urmări în timp real live video meciurile pe care pariem. 

 

10. Stanleybet loto - pariază pe top loterii internaționale la Stanley

Pe lângă pariuri sportive și jocuri de cazino, Stanleybet oferă și o platformă destul de modernă pentru pariuri loto. Oferta loto la Stanleybet este mai mult decât generoasă, cu pariuri pe loterii din peste de 30 de țări diferite. Nu lipsesc loterii populare precum Polonia Multi, Grecia Keno sau Italia Win for Life, dar găsim și pariuri pe loterii ceva mai mici precum Africa de Sud 6 / 52 sau Islanda 5 / 42.

Miza minimă este de doar 1 RON / bilet, și poți juca orice sistem îți trece prin cap. Poți adăuga până la 15 numere pe un bilet, și poți juca până la 8 numere în aceeași combinație. Deci sistemul maxim pe care îl poți juca este de 8 / 15, dar la fel de bine poți să pariezi pe un singur număr dacă asta dorești.

Ar mai trebui spus că Stanleybet oferă live video în timp real cele mai importante extrageri, așa că poți simți din fața calculatorului adrenalina loteriilor LIVE. Iar astfel poți afla instant dacă ai câștigat sau nu, fără a mai trebui să aștepți zeci de minute pentru a verifica rezultate loto.

Vrei să joci la o casă de pariuri online cu servicii de calitate, cote mari și bonusuri consistente? Aceasta reste recomandarea PariuriX!

 

11. Stanleybet Virtual - pariuri pe sporturi virtuale și loterii virtuale

Stanleybet are și o secțiune de pariuri virtuale unde poți paria pe loterii virtuale precum:

 • Pariuri pe Lucky 6 – este o loterie virtuală foarte similară cu Besix, doar că pe aceasta poți paria strict online. Sunt extrase 35 de numere între 1 și 48, iar extragerile au loc non-stop din 4 în 4 minute.
 • Pariuri pe Lucky X – o nouă loterie virtuală, unde sunt extrase 36 de numere între 1 și 50. Extragerile au loc non-stop din 5 în 5 minute.
 • Next Six - este o loterie foarte similară cu Lucky Six, diferențele fiind destul de mici
 • Curse virtuale de câini - există două astfel de pagini (Greyhound Races și Virtual Greyhound Races)
 • Curse virtuale de cai - oți paria la fiecare 3-4 minute și pe curse virtuale de cai cu 8 concurenți. Poți plasa pariuri pe câștigător, locurile 1-2, dar și pe podium.
 • Curse virtuale de motociclete (virtual motorcycle speedway) - și aici sunt oferite curse virtuale la fiecare 3-4 minute, deci nu ai timp să te plictisești. 
   

12.Stanleybet mobil – pariuri de pe telefon și tabletă #

Stanleybet oferă aplicații atât pentru dispozitive cu Android, cât şi pentru cele cu iOS. Dacă vrei să joci la pariuri sportive, atunci va trebuie să descarci aplicația ”Stanleybet Sport”. Dacă în schimb ești interesat de jocuri de cazino, atunci va trebui să descarci aplicația ”Stanleybet România”

Pentru a descărca această aplicaţie este necesar să accesezi site-ul Stanleybet.ro, să intri pe pagina "Aplicaţie pentru mobil" şi să descarci de acolo programul de joc pentru dispozitivul mobil deținut. Dacă ești posesorul unui Iphone / Ipad, atunci poți downloada aplicația Stanleybet direct din AppStore. Dacă ai un dispozitiv cu Android trebuie să ţii cont de faptul că pentru a instala aplicatia Stanleybet trebuie mai întâi să activezi opţiunea de instalare a aplicaţiilor din surse necunoscute. 

Oferta de pe mobil la stanleybet.ro acoperă aceleași sporturi și opțiuni de pariere ca site-ul pentru desktop, indiferent că pariezi online sau offline. Deci nu vei avea surprize neplăcute să vezi lipsa unor piețe de pariuri sau a unor partide care te interesează.

Utilizând aplicația Stanleybet pentru mobil vei putea de asemenea să aplici pentru ofertele și bonusurile disponibile, să contactezi serviciul de relații cu clienții, sau să scanezi bilete de pariuri jucate offline. 

 

13. Bonus Stanleybet și alte promoții disponibile #

Stanleybet întâmpină clienții noi cu un bonus fără depunere de 50RON la sport, dar și cu un bonus cumulat pentru primele 3 depuneri de până la 700RON.

Bonus fără depunere Stanleybet Sport – 50RON

 1. Deschide cont la Stanleybet
 2. Verifică numărul de telefon și primești instant 20 RON Bonus Sport
 3. Verifcă adresa de email și primești instant 30 RON Bonus Sport

Bonus prima depunere Stanleybet Sport

 1. Deschide cont la Stanleybet
 2. fectuează o primă depunere de minimum 50 de lei și primești BONUS 50% din suma depusă, până la valoarea maximă de 250 RON
 3. Efectuează a doua depunere de minimum 50 de lei și primești BONUS 50% din suma depusă, până la valoarea maximă de 250 RON
 4. Efectuează a treia depunere de minimum 50 de lei și primești BONUS 100% din suma depusă, până la valoarea maximă de 200 RON.

Află totul despre Promoțiile și Bonusurile oferite de Stanleybet, și vezi termenii și condițiile atașate.

Vrei să joci la o casă de pariuri online cu servicii de calitate, cote mari și bonusuri consistente? Aceasta reste recomandarea PariuriX!

 

14. Stanleybet păreri, contact și forum de discuții

Dacă ai citit întreaga recenzie Stanleybet și tot ai întrebări și nelămuriri, atunci te invit pe forumul de discuții Stanleybet unde poți posta întrebările tale, iar în cel mai scurt timp un membru al staff-ului nostru te va ajuta, dacă acest lucru este posibil. Tot aici poți citi păreri despre Stanleybet, și poți posta propriile opinii după ce apuci să testezi serviciile oferite de această casă de pariuri online.

Dacă te confrunți cu o problemă mai gravă sau ai dat de un bug, atunci doar staff-ul tehnic al agenției te poate ajuta. Din acest motiv recomand să iei legătura cu serviciul de relații cu clienții Stanleybet, prin accesarea opțiunii ”Contact” din partea de jos a site-ului. Pe partea de relații cu clienții Stanleybet oferă următoarele metode de contact:

 • telefon Stanleybet - poți vorbi cu un operator Stanleybet la telefon la numărul +4021 9082
 • Live Chat - recomand această variantă pentru o rezolvare rapidă a problemelor tale
 • mail - [email protected]

Cauți o agenție cu cote atractive, o ofertă sportivă bogată și promoții de nerefuzat? Încearcă agenția propusă de PariuriX!

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate