2022-10-31 10:36:58

Stanleybet - pariuri online și jocuri de casino

Bine ai venit la recenzia Stanleybet! În cele ce urmează vom vorbi despre tot ce ține de această casă de pariuri sportive, însă cu menționarea că vom face referire mai mult la platforma de pariuri online, și mai puțin la serviciile oferite în locații stradale. Chiar și așa, vom aminti pe scurt și despre partea de pariuri offline la Stanleybet România în prima parte a acestei recenzii, iar aici vei putea găsi inclusiv link-uri către anumite articole care detaliază diferite subiecte cum ar fi program, locații sau verificare bilet.

Vrei să joci la o casă de pariuri online cu servicii de calitate, cote mari și bonusuri consistente? Aceasta reste recomandarea PariuriX!


Joacă la una din casele de pariuri online recomandate de PariuriX!

Deși Stanleybet oferă servicii interesante, așa cum vei vedea de-a lungul acestei recenzii, noi recomandăm să joci la unul din site-urile partenere PariuriX. Poți vedea lista lor AICI, sau poți deschide chiar acum cont la una din agențiile recomandate prin intermediul ACESTUI LINK. Există câteva avantaje dacă optezi pentru o casă de pariuri parteneră PariuriX : poți avea acces la promoții și oferte speciale exclusive prin link-urile noastre, poți beneficia de suport suplimentar în cazul unei probleme mai sensibile (ținem direct legătura cu reprezentanții respectivelor agenții), poți participa gratuit la concursuri PariuriX unde este necesar să ai un cont deschis la o agenție parteneră etc. Plus că încercăm să colaborăm doar cu cele mai bune agenții licențiate, deci poți juca cu încredere la oricare dintre acestea.

 

1.Stanleybet - ce este Stanleybet România?

Stanleybet România este parte din Stanley Leisure Plc, o companie de gambling cu o experiență mult mai bogată în jocuri de noroc decât s-ar gândi mulți. Aceasta a apărut în anii 1950 în Irlanda de Nord, a intrat pe piața din Anglia în 1963, iar în 1997 a început să se extindă și în alte țări. În acest moment compania deține peste 2000 de agenții stradale în opt țări diferite: Anglia, Belgia, Italia, Germania, Croația, Danemarca, Cipru și desigur România.

Stanleybet România a apărut în anul 2004 sub forma de casă de pariuri stradală și s-a extins rapid în toate județele țării, având în ziua de astăzi peste 360 de sucursale, din care aproximativ o treime sunt în județul Ilfov. De ani buni Stanleybet este unul dintre cei mai buni operatori offline de la noi din țară, acesta ieșind în evidență prin oferta sportivă, cotele oferite, dar și pentru faptul că toate agențiile arată bine, sunt spațioase și sunt dotate cu aparate de păcănele, dar și cu multe televizoare pentru meciuri live, curse de câini și pariuri virtuale.

Clienții pot consulta oferta sportivă de acasă, pot genera un bilet virtual pe site-ul stanleysports.ro și se pot prezenta cu codul direct la casierie. Tot pe același site poate fi verificat biletul jucat offline pentru a ști dacă acesta este câștigat, pierdut sau în desfășurare. Dar hai să vedem cum s-a descurcat Stanley România după trecerea către mediul online.

 

2.Stanleybet Online – trecerea de la pariuri stradale la cele virtuale

În 2015, odată cu introducerea licenței obligatorii pentru operatorii de pariuri sportive online, Stanleybet a luat decizia de a se extinde în mediul virtual. Astfel a apărut site-ul www.stanleybet.ro, site pe care pariorii pot juca din confortul casei lor sau chiar direct de pe telefon sau tabletă. Conform D.ONJN 1280/29.06.2016 Stanleybet deține  licența definitivă L1160971W000196 ce este valabilă până pe 30 iunie 2026. Pe lângă pariuri sportive clienții pot juca online și jocuri de cazino, aceștia având de ales între câteva zeci de jocuri diferite.

Principala facilitate oferită de platforma Stanleybet online o reprezintă faptul că poți efectua depuneri și retrageri direct din agențiile stradale, deci n-ai nevoie de un card pentru a alimenta contul virtual cu bani și nici nu trebuie să aștepți cu zilele până să poți retrage câștigurile din cont. Sunt oferite și alte facilități interesante, dar platforma de pariuri online Stanleybet se confruntă și cu destul de multe problemele pe care nu le putem trece cu vederea. Dar despre toate acestea vom vorbi pe parcursul acestei recenzii.

Descoperă top 5 case de pariuri online recomandate de specialiștii PariuriX!
 

3. Stanleybet și Stanleysports - diferențe

Trebuie menționat din start că Stanley România are două site-uri: unul pentru online și unul pentru offline. Dacă vrei să pariezi online din fața calculatorului sau de pe dispozitive mobile, atunci o vei face de pe site-ul www.stanleybet.ro. Dacă în schimb dorești să verifici un bilet pariat la o agenție de cartier sau să generezi un cod pe care să îl joci offline, atunci va trebui să intri pe www.stanleysports.ro. Să nu te mire faptul că cele două site-uri nu au o ofertă sportivă identică, ele fiind dezvoltate pe platforme diferite. Lucrurile pe care ți le spun aci sunt banale, dar pot da bătăi de cap unui parior începător.

 

4.Stanleybet pariuri stradale: program, agenții etc

Există în jur de 360 de agenții Stanleybet în România, din care aproximativ o tremie (în jur de 120) sunt amplasate în județul Ilfov. Ca și număr total, acesta nu este unul foarte impresionant dacă ne gândim că Superbet sau Casa Pariurilor au un număr cel puțin dublu de locații. Însă dacă ținem cont strict de numărul de agenții Stanleybet din București, atunci trebuie remarcat faptul că acest operator stă aproape la fel de bine ca bookmakerii enumerați anterior, care au și ei în jur de 130 de locații în capitală. Pentru mai multe detalii despre agențiile Stanleybet și amplasarea acestora, accesează ACEST LINK. Vei găsi aici inclusiv o listă cu adresele tuturor locațiilor din țară.

Acum să vorbim un pic și despre programul Stanleybet. Ora de deschidere este aceeași pentru toate agențiile : 10.00. Ora de închidere însă diferă. Deși majoritatea agențiilor Stanleybet se închid  la ora 22:00, o parte din ele au program prelungit până la miezul nopții. Iar în ceea ce privește programul de sărbători (am văzut că mulți căutați pe Google ”program Stanleybet de Paște” sau ”Stanleybet program sărbători”), acesta diferă de la an la an, așa că nu aș putea să ți-l zic cu exactitate. Dar îl vei putea găsi afișat pe ușile fiecărei sucursale cu câteva zile înainte de Paște sau Crăciun, dar și pe pagina de Facebook Stanleybet România. Pentru alte informații despre programul de funcționare Stanleybet dă un CLICK AICI.

 

5.Stanleybet - deschidere cont și plasarea primului pariu

Deschiderea unui cont Stanleybet și plasarea primului pariu sunt proceduri simple cu care orice parior începător se poate descurca singur, fără probleme. Dar pentru a îți ușura munca, ți-am pregătit două tutoriale care au abordat aceste subiecte pas cu pas. Accesează-le acum : Stanleybet înregistrare – cum deschid un cont de pariuri și Cum joc la Stanleybet pariuri single, multiple și în sistem?

 

6.Stanleybet - verificarea identății și efectuarea primei depuneri

Procesul de verificare KYC este o procedură obligatorie la fiecare casă de pariuri pe internet deoarece trebuie să demonstrezi că ai minim 18 ani, iar datele utilizate la înregistrare sunt cele adevărate. La agențiile de cartier trebuie să te duci cu buletinul de fiecare dată când vrei să ridici câștigurile, în timp ce aici verificarea are loc o singură dată. Pentru a vedea cum se parcurge această procedură pas cu pas, și pentru a afla mai multe informații despre procesul de verificare KYC la Stanleybet, dă un CLICK AICI.

În ceea ce privește partea de plăți, Stanleybet a rămas în urmă față de concurență, oferind doar trei metode de depunere. Partea bună este că acestea sunt și cele mai populare și folosite metode de plată pe internet, și anume carduri de credit / debit, Skrill și direct din locații stradale. Este drept că ar fi fost binevenite și opțiuni precum Paysafecard, Neteller sau transfer bancar, dar este bine și așa. Apreciez că depunerea minimă este de doar 20 RON, dar din păcate se percepe o taxă de 2%. Toate tranzacțiile sunt securizate și sunt acceptate doar dacă informațiile asociate (nume, adresă de mail etc) corespund cu cele utilizate la înregistrare.

 

7.Stanleybet ofertă sportivă și ofertă live

Oferta de pariuri online a celor de la Stanleybet este mai bogată decât cea din agențiile stradale, dar este suficient de bună pentru a se compara cu ce oferă operatorii licențiați de top? Poți afla răspunsul la această întrebare accesând ACEASTĂ SECȚIUNE a recenziei unde am vorbit despre oferta Stanleybet la pariuri pre-meci, dar și despre cote, pariuri non-sportive și multe altele.

Iar în ceea ce privește oferta de pariuri live Stanleybet, îți zic din start că nu se ridică la nivelul agențiilor de top, dar nici nu pot spune că dezamăgește în mod deosebit. Oricum cu siguranță sunt agenții licențiate care au o ofertă live mai săracă. Iar din punct de vedere tehnic, platforma se mișcă bine, dar în unele momente se poate întâmpla ca site-ul să meargă mai prost sau ca un pariu să nu fie acceptat automat, cea din urmă fiind o problemă chiar deranjantă. Află mai multe!

Ar mai trebui spus că din păcate nu este oferit un serviciu de Live Streaming Stanleybet, ceea ce înseamnă că pariurile live nu sunt însoțite de transmisiuni live video.

Descoperă casele de pariuri online cu cea mai bogată ofertă sportivă pre-meci!

 

8.Stanleybet mobil – pariuri de pe telefon și tabletă

Stanleybet oferă aplicaţie atât pentru dispozitive cu Android, cât şi pentru cele cu iOS. Pentru a descărca această aplicaţie este necesar să accesezi site-ul Stanleybet.ro, să intri pe pagina "Aplicaţie pentru mobil" şi să descarci de acolo programul de joc pentru dispozitivul mobil deținut. Dacă ești posesorul unui Iphone / Ipad, atunci poți downloada aplicația Stanleybet direct din AppStore.

Dacă ai un dispozitiv cu Android trebuie să ţii cont de faptul că pentru a instala aplicatia Stanleybet trebuie mai întâi să activezi opţiunea de instalare a aplicaţiilor din surse necunoscute. Oferta de pariere din aplicaţie este identică cu cea de pe PC, plus că poți depune, retrage şi accesa detalii ce țin de contul de pariuri. Pentru mai multe detalii CLICK AICI.

 

9.Bonus Stanleybet și alte promoții disponibile

Clienții noi Stanleybet beneficiază de un pachet atractiv de bun venit ce este format din următoarele oferte:

  • 10RON fără depunere la pariuri sportive + 30 FREESPINS fără depunere la casino
  • cotă specială de 10.00 pentru unul din meciurile din ziua în care îți deschizi contul de pariuri.
  • profit triplu la primul pariu
  • un FREEBET de 50RON dacă pariul cu profit triplu este pierzător.
  • bonus de până la 1,500RON la casino.

Pentru detalii complete CLICK AICI.

 

10.Stanleybet păreri, întrebări comune, forum de discuții

Dacă ai citit întreaga recenzie Stanleybet și tot ai întrebări și nelămuriri, atunci uite care sunt pașii pe care îi ai de urmat. În primul rând aruncă un ochi peste secțiunea de Întrebări comune de pe site-ul Pariurix.com pentru a vedea dacă găsești aici ceea ce te interesează. Dacă nu, te invit pe forumul de discuții Stanleybet unde poți posta întrebările tale, iar în cel mai scurt timp un membru al staff-ului nostru te va ajuta, dacă acest lucru este posibil. Tot aici poți citi păreri despre Stanleybet, și poți posta propriile opinii după ce apuci să testezi serviciile oferite de această casă de pariuri online.

Dacă te confrunți cu o problemă mai gravă sau ai dat de un bug, atunci doar staff-ul tehnic al agenției te poate ajuta. Din acest motiv recomand să iei legătura cu serviciul de relații cu clienții Stanleybet – poți vedea AICI cum.

Cauți o agenție cu cote atractive, o ofertă sportivă bogată și promoții de nerefuzat? Încearcă agenția propusă de PariuriX!

Află tot ce trebuie să știi despre procesul de verificare bilet Stanleybet

Procesul de verificare bilet Stanleybet este unul simplu și-ți voi arăta și ție ce ai de făcut pentr...

01 Sep 2021 16:45
0
Agentii StanleyBet

Cu peste 300 de agentii in intreaga tara, cei de la Stanleybet (D.ONJN 1280 /29.06.2016) vo...

21 Mar 2011 16:59
0
Atenție! Înainte de a paria la Stanleybet, citește aici!

Mulți dintre pariorii care joacă online în ziua de astăzi au plasat primele pariuri la operato...

09 Feb 2018 10:10
1
Agentia de pariuri Stanleybet

  Despre istoria Stanleybet Stanleybet Romania este o filiala a StanleyBet Internatio...

25 Sep 2012 21:28
2

4 utilizatori au ales Stanleybet

Pariezi aici ?

Discutii