Prezentarea agentiei de pariuri Winner

O casă de pariuri stradală poate mai puţin cunoscută în rândul pariorilor români este Winner.ro, o agenţie cu o interfaţă excelentă si un meniu uşor navigabil, care se pretează perfect cu cerinţele pariorilor români. 

Pariază acum oriunde te-ai afla de pe mobil sau tabletă!

winner.png

Vom arunca o privire peste site-ul acestei case de pariuri şi vom vedea de ce este recomandat să jucăm la această agenţie de cartier. Primul lucru care te atrage atunci când intri pe site-ul winner.ro este interfaţa, care în opinia noastră este una dintre cele mai plăcute dintre toate agenţiile româneşti. Culorile negru şi albastru se îmbină excelent şi fac ca spaţiul virtual să fie unul perfect, la care se adaugă imediat un meniu uşor navigabil, potrivit atât începătorilor cât şi celor care au acumulat deja experienţă. 

În partea de sus avem secţiunile Despre noi, Agenţii, Contact şi Regulament, iar undeva în dreapta, sub spaţiul destinat celor care vor să îşi creeze cont, este opţiunea de search cu ajutorul căreia se pot găsi mai uşor meciurile sau echipele pe care dorim să pariem. 

Pe bara albastră găsim un meniu unde se pot distinge cele mai importante secţiuni precum Oferta, Loto, Sporturi virtuale, Bonusuri sau Rezultate, adică absolut tot ceea ce este necesar unei case care se respectă. 

La capitolul Bonusuri, agenţia de pariuri Winner este cu mult peste alte agenţii din branşă întrucât oferă nu mai puţin de 5 bonusuri.

Primul dintre ele este bonus Winner care măreşte câştigurile în funcţie de numărul de evenimente de pe bilet (la 6 evenimente cu cote mai mari de 1.20, câştigul se măreşte cu 10%, în vreme ce la 21 evenimente deja pariorul obţine 100%.

Cel de-al doilea,  Bonus 200, permite pariorului să primească de 10 ori miza biletului dacă a pierdut pe un singur eveniment cu condiţia ca produsul cotelor de pe bilet să depăşească 200.

Bonusul Winner este o altă găselniţă excelentă a acestei case de pariuri, astfel că la minimum 11 evenimente cu cotă minimă de 1.25, în cazul în care se pierde un singur joc pariorul primeşte 15% din căştigul iniţial împărţit la cota pierdută. 

Celelalte două bonusuri, Winner Plus 5 (la care unele meciuri au cotă mai mare dacă sunt combinate pe un bilet cu cel puţin 5 partide) şi Winner Bonus (un număr de evenimente cu cotă mai mare) se găsesc şi în ofertele altor case de pariuri. 

Cât despre ofertă, aceasta este una bogată în care regăsim sporturile clasice, precum fotbal, tenis sau baschet, dar şi sporturi mai exotice, precum tenis de masă sau fotbal pe plajă ori chiar polo, un sport care nu se regăseşte în oferta multor case de pariuri. 

Cotele sunt excelente în opinia noastră, ele apropiindu-se sau depăşind chiar marile case online. De exemplu la partida Spartaki Tskhinvali - FC Botoşani din turul 1 preliminar Europa League, Winner oferă cote 5.10 - 3.60 - 1.90, în vreme ce case renumite de pe internet si frecventate de pariorii români cotează meciul mai slab cu 4.50 - 3.50 - 1.80. 

În concluzie putem afirma că Winner este destinaţia perfectă pentru pariorii români, un loc în care se pot îmbina perfect utilul cu plăcutul. Totuşi noi vă recomandăm să pariaţi online la această casă de pariuri

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!