Află tot ce trebuie să știi despre agenția de pariuri sportive Winner

Află câte agenții Winner sunt în România și unde sunt ele amplasate, vezi ce oferă platforma de pariuri Winner și ce bonus Winner și promoții Winner sunt oferite. De asemenea vei afla tot ce trebuie să știi despre modul de verificare bilet Winner și program Winner pariuri sportive.  

winner.png

Agenții Winner în România

Winner este un operator de jocuri de noroc destul de cunoscut la nivel internațional, care oferă servicii atât online cât și offline în foarte multe țări din întreaga lume. În România acesta a ajuns cunoscut în mod special în 2013, atunci când a lansat primele agenții stradale. Cei de la Winner s-au extins destul de rapid, în mai puțin de trei ani ajungând să aibă aproximativ 200 de agenții de cartier împrăștiate prin întreaga țară, deși este drept că cele mai multe sunt în București. Dar și în județe precum Giurgiu, Hunedoara, Teleorman sau Ialomița pot fi găsite destul de multe agenții. Nu toate sunt amplasate prin orașe importante, așa că nu trebuie să te mire dacă dai de o agenție Winner prin sate precum Vasilați, Măcin, Horezu, Ploșca sau Peretu. 

Se poate paria online la winner.ro?

Conform D. 2160/28.08.2015, Winner deține o licență provizorie valabilă între 1 septembrie 2015 și 31 august 2016. Această licență permite celor de la Winner să ofere în legalitate pe internet pariuri sportive, jocuri de cazino, dar și jocuri de bingo. Acesta este un aspect interesant în condițiile în care Unibet Bingo este singura cameră în afară de Winner Bingo care deține o licență. 

Dar nu te grăbi să-ți deschizi un cont Winner pentru că platforma de jocuri de noroc online nu este încă funcțională. Există pe site un buton ”Pariază online”, dar dacă-l accesezi vei fi întâmpinat cu un mesaj de tipul ”În curând pe winner.ro”. Aceasta este o surpriză destul de mare din mai multe puncte de vedere. În primul rând Winner deține o licență de mai bine de jumătate de an, timp suficient pentru a pune la punct platforma de jocuri de noroc online. Ai putea zice că se mișcă mai lent, dar totuși vorbim de un operator care oferă pariuri sportive online la nivel internațional de foarte mulți ani. De fapt pe vremuri, înainte ca licența să devină obligatorie, se putea paria și juca poker și jocuri de caazino pe internet la Winner. Astfel cei de acolo aveau deja o platformă funcțională și mai mult decât decentă pe care o puteau copia și adapta rapid la piața din România, astfel încât este greu de înțeles de ce acest lucru nu s-a întâmplat încă. 

Luând aceste aspecte în considerare ne rămâne ca în următoarea parte a articolului să ne concentrăm doar pe ce oferă cei de la Winner offline. 

Program Winner pariuri sportive

Agențiile Winner sunt majoritatea deschise între orele 09:00 și 22:00, dar programul poate diferi de la agenție la agenție. 

Ce ne oferă  platforma de pariuri Winner?

Oferta este destul de bună pentru o casă de pariuri offline. Sunt acoperite zece sporturi, printre care și futsal, șah și baseball. La fotbal oferta este destul de bună, deși este drept că pot fi competiții mai mici care să lipsească. Totuși, vorbim de ligi destul de puțin importante, care nu interesează foarte mulți pariori. Ca  punct forte aș scoate în evidență oferta de pariuri combinate, așa cum se poate vedea și în imaginea de mai jos. 

oferta-sportiva.png

Verificare bilet Winner

Dacă ai plasat un bilet la o agenție stradală îl poți verifica foarte ușor pe site-ul winner.ro. În partea dreaptă a paginii vei găsi un chenar unde poți introduce codul biletului tău, după care va fi afișat statutul fiecărui meci în parte: câștigat / pierdut / în desfășurare. 

Extra Bonus Winner

Este cea mai populară promoție oferită de cei de la Winner, ea fiind destinată pariurilor multiple. Dacă pui un bilet la pariuri care conține mai multe selecții vei beneficia de un bonus la eventualul câștig după cum urmează: 

 • 6 evenimente – bonus de 10% 
 • 7 evenimente – bonus de 15% 
 • 8 evenimente – bonus de 20% 
 • 9 evenimente – bonus de 25% 
 • 10 evenimente – bonus de 30% 
 • 11-14 evenimente – bonus de 35% 
 • 15-20 evenimente – bonus de 50% 
 • 21+ evenimente – bonus de 100% 

Bonusul se acordă cu condiția ca fiecare eveniment de pe bilet să aibă o cotă de 1.20+. De asemenea, minim jumătate din evenimentele de pe bilet trebuie să fie de tipul final, șansă dublă, pauză sau final. 

Alte promoții Winner 

 • Winner 200 – dacă ai un bilet cu cotă de 200+ și te scoate un singur meci vei primi un câștig egal cu de zece ori miza biletului.
 • Șansă Winner – dacă biletul tău are 11+ evenimente de cotă 1.25+ și te scoate o singură selecție vei primi 15% din potențialul câștig împărțit la cota meciului pierdut. 
 • Winner Plus (+5) – zilnic sunt oferite meciuri cu cote mai mari pentru pariurile de tipul Șansă dublă și Final. Poți alege un singur meci dintre acestea, iar pe bilet trebuie să mai adaugi încă cinci meciuri normale. 
 • Winner Bonus – sunt alese mai multe meciuri cu cote mai mari pentru pariurile de tipul Șansă dublă și Final. Se pot juca mai multe meciuri de acest tip pe același bilet. 

promotii-winner.png

Alte servicii Winner 

 • Pariuri live – sunt oferite pariuri în timp real pe cele mai importante meciuri de fotbal și nu numai, dar probabil că deja ști că indiferent de agenția de cartier la care joci plasarea de pariuri live este un proces anevoios. Recomand mai degrabă case de pariuri online precum unibet.ro, sportingbet.ro și netbet.ro
 • Pariuri loto - sunt oferite pariuri pe foarte multe loterii internaționale cunoscute, capul de afiș fiind reprezentat de pariurile loto pe Grecia Kino și Slovacia Keno din 5 în 5 minute.  
 • Live loto – este o secțiune de pe site unde poți urmări în direct extragerile de la loteriile Keno din Grecia și Slovacia, facilitate pe care n-am mai văzut-o pe site-ul vreunei alte agenții de cartier. 
 • Pariuri în direct – poți juca la ”Texas Hold’em” și ”Zaruri” direct din agenții, ca și cum te-ai juca jocuri de casino online din fața calculatorului. Doar că aici trebuie să te duci la casieră de fiecare dată când vrei să pui un bilet. De asemenea sunt oferite și două loterii virtuale: Lucky 7 (7/42) și Lucky 5 (5/36).  
 • Pariuri virtuale - poți paria din agențiile Winner pe meciuri virtuale de fotbal, dar și pe curse virtuale de câini, cai și moto. 

pariuri-virtuale-winner.png

Concluzii

Dacă ai citit acest articol, atunci ai putut afla următoarele lucruri: 

 • câte agenții Winner sunt în România și unde sunt ele localizate 
 • program winner pariuri sportive, verificare bilet winner 
 • momentan nu poți plasa pariuri Winner online, dar este posibil ca în curând această problemă să se rezolve. 
 • ce promoții Winner sunt oferite: șansă, plus (5), Extra bonus Winner etc. 
 • ce alte servicii sunt oferite 

Per total sunt oferite servicii destul de bune ținând cont că vorbim despre o agenție de pariuri stradală, dar totuși recomand site-uri de pariuri online precum unibet.ro, netbet.ro sau sportingbet.ro

Trăiește pariurile la intensitate maximă, pariază LIVE chiar acum!

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Articole Articole recomandate

Prezentarea agentiei de pariuri Winner