Verificarea contului Sportingbet

Recomandată

Verificarea contului de pariuri la Sportingbet

maxim 24 de ore

Verificarea contului

Află cum verifici identitatea la Sportingbet pentru a nu avea contul blocat și pentru a nu rămâne fără bani pe el! Noi îți arătăm ce acte trebuie să trimiți, unde și cât timp ai la dispoziție. Agenția de pariuri online Sportingbet (deschide un cont) este în topul preferințelor pariorilor români, unul din motive fiind acela că site-ul este perfect pentru începători deoarece este intuitiv și ușor de folosit. Acest avantaj este menținut și atunci când vrei să parcurgi procesul de verificare KYC, acesta fiind unul din cele mai simple întâlnite de mine până acum.

Deschide cont și joacă cu un bonus de până la 500RON

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE

 1. Cum trimit documentele solicitate?
 2. Documente necesare pentru verificarea identității la Sportingbet
 3. Sportingbet verificare cont – întrebări comune
 4. Motive comune pentru refuzarea documentelor

 

1. Cum trimit documentele solicitate?

 1. Accesează contul tău Sportingbet sau deschide cont acum dacă nu ești deja client.
 2. Accesează Cont (colțul stânga sus) – Contul Meu – Verificare Cont.
 3. Selectează tipul documentului pe care doriți să-l încărcați:
 4. Apasă pe butonul ”Continuare” pentru a merge mai departe
 5. Selectează de pe calculator documentul pe care dorești să îl verifici și apasă pe ”Încărcați”.

 

2. Documente necesare pentru verificarea identității la Sportingbet

Acum știi unde trimiți actele, dar trebuie să îți arăt și care sunt documentele solicitate:

 • copie după un act de identitate oficial  - Cel mai bine este să trimiți după cartea națională de identitate. Alt document precum permisul de conduecere ar putea fi refuzat.. 
 • dovadă a adresei - factură emisă recent pe numele utilizatorului care să nu fie mai veche de 3 luni (gaz, curent, telefon, etc.), un cec anulat sau un extras de cont bancar detaliat etc. Este posibil ca acest document să nu îți fie solicitat din prima, dar tot va trebui să îl furnizezi înainte de a putea solicita o retragere.
 • copie după metode de plată utilizată – dacă ai depus cu cardul, atunci există posibilitatea (dar nu este neapărat obligatoriu) să ți se ceară o copie față-verso a acestuia. Atunci când trimiți pozele, va trebui să acoperi numărul de pe fața cardului (exceptând primele 6 și ultimele 4 cifre), dar și codul CVV de pe spatele cardului (ultimele 3 cifre). Dacă ai depus cu o altă metodă de plată, nu ți se va solicita o copie a sa decât în situații excepționale (detalii mai jos).

 

3. Sportingbet verificare cont – întrebări comune de la pariori

În cât timp este contul Sportingbet verificat?

În mod normal identitatea contului de pariuri Sportingbet.ro este verificată în maxim 24 de ore, dar în funcție de numărul de solicitări poate dura și mai mult. 
 

Sunt cerute și acte suplimentare?

Dacă ai depus cu cardul, dar nu ți s-a solicitat din prima copie a acestuia, atunci trebuie să știi că în orice moment îți poate fi solicitată o astfel de dovadă. De asemenea, este la discreția agenției să facă oricând verificări suplimentare. Poți vedea pe forumul de discuții Sportingbet dacă alți clienți au avut de trimis și alte acte.
 

Cât timp am la dispoziție să îmi verific identitatea?

Conform legii, ai la dispoziție 30 de zile din momentul în care te-ai înregistrat. Sportingbet România, ca orice alt operator de pariuri de la noi din țară, solicită anumite documente pentru a verifica dacă datele completate de tine sunt adevărate. De ce îi interesează asta? Motivul principal este acela de a combate deschiderea de conturi false cu scopul de a oferi jucătorului anumite avantaje: să parieze deși nu are vârsta minimă legală, să beneficieze de mai multe ori de pe urma unui bonus pentru prima depunere, să facă spălare de bani etc. De asemenea, de când ONJN a reglementat piața jocurilor de noroc din România, toți operatorii sunt obligați prin lege să facă verificări pentru a se ști exact ce taxe are de plătit la stat fiecare parior (detalii aici).

Părerea mea este să trimiți actele solicitate cât mai rapid pentru a evita eventuale complicații. Recomand să arunci un ochi și peste acest articol pentru mai multe detalii despre procesul de verificare la casele de pariuri pe internet licențiate.

 

Dacă am depus cu Skrill / Neteller, îmi este solicitată o poză a portofelului electronic?

Nu neapărat, ci doar dacă departamentul responsabil descoperă că respectivul cont de Skrill sau Neteller este al altui titular. Atunci este solicitată o dovadă (screenshot în care să se vadă deținătorul), iar dacă se confirmă că acel cont aparține altcuiva, respectiva metodă de plată va fi blocată pe motiv de ”no financial sharing”. Pariorii aflați într-o astfel de situație vor putea efectua retrageri prin transfer bancar.


 Sunt acceptate atât documente scanate cât și fotografiate?

Da, se acceptă atât documente scanate cât și fotografiate, cu mențiunea că documentul nu trebuie să depăşească 5 MB și sa fie salvat în format JPG, PNG, GIF sau PDF pentru a evita orice fel de probleme la deschiderea acestuia.

 

4. Motive comune pentru refuzarea documentelor

Am întrebat pe cei de la Sportingbet.ro care sunt cele mai comune motive pentru care aceștia refuză documentele trimise de utilizatori, iar mai jos poți vedea răspunsul lor. Astfel vei ști ce să NU faci pentru a putea parcurge cu succes procesul de verificare KYC la Sportingbet încă din prima încercare.

 • În fotografie / copia scanată nu erau toate colțurile vizibile – deci vorbim de o fotografie decupată. În poză trebuie prinse toate cele 4 colțuri ale documentului!
 • Erau detalii acoperite – unii pariori acopereau cu degetele ba data expirării, ba codul de jos. Toate informațiile de pe document trebuie să fie vizibile în totalitate.
 • Nu toate detaliile erau lizibile: fotografie neclară, fotografie la calitate proastă, părți acoperite de lumina camerei foto.
 • Dacă adresa înregistrată în cont era diferită de adresa din documentul de identitate, contul era verificat parțial, iar pariorul era anunțat că trebuie să trimită o dovadă a adresei (așa cum am explicat mai sus).

Deschide cont și joacă cu un bonus de până la 400RON + 50FREESPINS

4 utilizatori au ales Sportingbet

Pariezi aici ?

Discutii