Transmisiuni Live Sportingbet

Recomandată

Transmisiuni live disponibile la Sportingbet

10,000

De evenimente

Urmărește live video meciurile preferate GRATUIT la Sportingbet TV! Află cum poți avea acces la o transmisiune live stream din aceeași fereastră din care plasezi pariuri live! Sportingbet.ro este una dintre cele mai apreciate case de pariuri online licențiate, iar unul din motivele pentru care românii joacă aici este acela că pot urmări anual mii de transmisiuni live video direct de pe pagina de pariuri live.

Deschide cont și joacă cu un bonus de până la 500RON


CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

  1. Urmărește meciurile preferate gratis pe Sportingbet TV!
  2. Ce evenimente sunt transmise live video?
  3. Sportingbet Live Streaming – cum pot urmări un meci?

 

1.     Urmărește meciurile preferate gratis pe Sportingbet TV!

Sportingbet TV este un serviciu complet gratuit, ceea ce înseamnă că poți urmări orice eveniment transmis fără a fi necesar să plătești vreun leu. Acesta este însă dedicat exclusiv clienților Sportingbet! Ce înseamnă asta mai exact? Pentru a putea urmări gratuit meciurile preferate, trebuie să ai un cont de pariuri (deschide acum) și o balanță pozitivă a acestuia, sau să fi plasat minim un pariu în ultimele 24 de ore. De exemplu eu am pe cont de mai bine de jumătate de an suma de 0,45RON, și încă pot urmări orice transmisiune live doresc, fără nici o problemă.

Ca și în cazul serviciilor similare oferite de Unibet.ro, Netbet.ro sau Betano.com există câteva minusuri. Nu poți vedea un meci full screen, ci doar dintr-o fereastră mică la o rezoluție decentă. Transmisiile au un delay de aproximativ 10 secunde față de realitate, iar uneori se mai întrerup. Dar aceste lucruri sunt normale pentru un serviciu gratuit. Trebuie apreciat totuși faptul că poți paria pe un meci în timp ce îl urmărești live din aceeași fereastră, și fără a fi nevoit să suporți reclame enervante. Dacă vrei să vezi ce alte alternative ai pentru a vedea meciuri live online, dă un CLICK AICI.

Serviciul de live streaming Sportingbet este disponibil atât de pe PC, cât și de pe mobil prin intermediul aplicației pentru IOS și Android (detalii aici). Pe de altă parte nu te poți uita la meciuri direct din browser-ul telefonului sau a tabletei, chiar dacă site-ul Sportingbet.ro este optimizat pentru dispozitive mobile.


2. Ce evenimente sunt transmise live video?

Sportingbet TV oferă transmisiuni live din mai multe sporturi și campionate după cum urmează:

  • fotbal: sunt acoperite trei din cele mai importante cinci campionate ale Europei: Spania La Liga, Germania Bundesliga și Italia Serie A. De asemenea, Sportingbet transmite și meciuri din campionate precum Portugalia Primeira Liga, Austria Bundesliga, Ucraina Premier League, Italia Serie B, Belgia Pro League, Danemarca Superliga, Polonia Ekstraklasa, Cehia Liga sau Prva Liga Slovenia, dar cu siguranță lista este mai lungă. Sunt acoperite și meciuri din competiții de mâna a doua sau a treia care sunt foarte greu de găsit la alte agenții sau pe alte site-uri.
  • tenis: sunt oferite transmisiuni atât din turnee ITF, ATP sau WTA, cât și de la turnee de Grand Slam precum US Open.
  • hochei pe gheață: prin intermediul serviciului de live video de la Sportingbet  ne putem uita la meciuri de hochei din KHL (Kontinental Hockey League), al doilea cel mai important campionat de hochei din lume după NHL.
  • alte sporturi: mai poți găsi transmisiuni din baschet, handbal, volei dar și din alte sporturi. Cel mai bine este să te uiți peste ofertă să vezi dacă găsești ceea ce cauți.

 

3. Sportingbet Live Streaming – cum pot urmări un meci?

  • Loghează-te pe contul de pariuri Sportingbet sau deschide cont acum dacă nu ești deja client.
  • Efectuează minim un depozit pentru a avea o balanță pozitivă a contului de pariuri.
  • Intră în secțiunea ”Pariuri Live”. - ”Video” pentru a vedea o listă cu toate partidele disponibile la pariuri live însoțite de live streaming. Tot ce trebuie să faci este să intri pe pagina de live betting a respectivei partide, iar streamul va încărca automat în partea dreaptă a paginii.

 

Cum pot consulta programul meciurilor viitoare?

Tot pe pagina de ”Pariuri Live”. - ”Video” ai sub meciurile live o listă intitulată ”Evenimente viitoare”. De aici poți vedea partidele însoțite de live stream care urmează să înceapă în viitorul apropiat. 

Deschide un cont acum și urmărește live video meciurile preferate la Sportingbet TV!

4 utilizatori au ales Sportingbet

Pariezi aici ?

Discutii