Bonus Sportingbet și promoții pariuri

Recomandată

Promoții și bonusuri oferite de Sportingbet

Promotii si bonusuri oferite Optiuni
Pachet de bun venit

100% până la 300RON

bonus egal cu suma depusă
Bonus Mobil

Bonus reincarcare
Bonus aniversare
Promotii

În 2021, Sportingbet.ro îți oferă un super bonus de bun venit egal cu suma depusă (100% până la 300RON). Pentru a profita de acest bonus de bun venit Sportingbet, trebuie să accesezi link-urile speciale din acest articol, să îți deschizi cont și să efectuezi o primă depunere în cel mult 7 zile de la înscriere. Suma totală (sumă depusă + bonusul Sportingbet) trebuie rulată conform cerințelor pe care le poți citi mai jos.

Deschide-ți cont și transformă în bani reali fondurile suplimentare de până la 300RON

 

Bonus Sportingbet de 100% până la 300RON

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile


Cum pot obține bonusul Sportingbet?

 1. Accesează acest LINK SPECIAL și înregistrează-te pe platformă.
 2. Efectuează o primă depunere în maxim 7 zile de la înregistrare
 3. Primești automat un bonus de 100% din depunerea efectuată, până la 300 RON
 4. Bonusul poate fi retras numai după îndeplinirea cerințelor de rulaj: Întreaga sumă formată din suma depusă + bonusul creditat trebuie să fie pariată de cel puţin zece ori (10x) doar prin pariuri pre-meci, la cote de minim 1.70.

Exemplu: ai depus 300RON. Primești 300RON fonduri suplimentare. Trebuie să rulezi (300+300)x10 = 6.000RON pe bilete pre-meci, la cote de minim 1.70.


Termeni și condiție bonus prima depunere

 • Acest bonus Sportingbet este valabilă doar pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pentru a primi bonusul de 100% până la 300RON , trebuie să efectuezi o primă depunere în maxim 7 zile de la deschiderea contului.
 • Depozitele făcute prin Moneybookers (Skrill), Neteller sau paysafecard nu se califică pentru această ofertă.
 • Înainte de a retrage fondurile suplimentare, ele trebuie rulate împreună cu suma depusă, de 10 ori, pe cote de minim 1.70. Rulajul trebuie efectuat în termen de 30 de zile.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta este limitată la o singură utilizare per persoană / adresă / ip / familie etc
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide-ți cont și transformă în bani reali fondurile suplimentare de până la 300RON

 

 

ÎNTREBĂRI COMUNE DE LA PARIORI

Avem nevoie de un cod promoțional Sportingbet pentru a activa bonusul de bun venit?

Deoarece am văzut că mulți pariori caută pe Google sintagme precum ”Sportingbet code” sau ”Sportingbet promo code”, am zis să aloc un paragraf separat acestui subiect, în loc să trec un rând în regulament pe care poate îl vezi sau poate nu. Bonusul pentru primul depozit este activat automat, fără a fi necesar să introduci vreun cod promoțional, așa cum se întâmpla la alte case de pariuri online.

 

Oferă Sportingbet bonus fără depunere?

Foarte mulți pariori mă întreabă dacă există posibilitatea de a juca la Sportingbet gratis, fără a efectua un depozit. Eu am cont la această casă de pariuri online de mai bine de 5 ani, și ce pot să îți spun cu siguranță este faptul că până acum nu am văzut vreodată un bonus fără depozit la Sportingbet.Au mai fost oferite freebet-uri din când în când tuturor clienților, dar acestea erau în valoare de maxim câțiva RON, deci nu făceai mare brânză cu ele. Chiar dacă nu poți juca gratuit la Sportingbet.ro, îți reamintesc că depozitul minim este de doar 40RON, sumă pe care ar trebui să și-o permită orice parior.

 

Există alternative la bonusul de 300RON?

Începând din 2018, Sportingbet a început să vină din ce în ce mai des cu promoții cu cote mărite. Asta înseamnă că la un anumit meci de fotbal ales de agenție poți plasa un prim pariu la o cotă specială, de exemplu 10.00 în loc de 1.50. O astfel de ofertă este valabilă doar dacă te înregistrezi prin link-urile speciale oferite de PariuriX.com, deci nu poți aplica pentru ea direct de pe site-ul agenției.

Cum pui mâna pe o cotă mărită pe Sportingbet.ro? Este simplu – urmărești constant secțiunea de Promoții de pe site-ul PariuriX, și vezi când o astfel de ofertă este disponibilă. Dar vezi că poți aplica o singură dată pentru o astfel de promoție, iar ea înlocuiește bonusul standard de 300RON!

 

Oferă Sportingbet promoții constante sau ocazionale?

În ceea ce privește promoțiile constante, la momentul scrierii acestei recenzii era disponibilă una singură : Freebet Mania. Am discutat despre ea AICI, așa că nu are rost să reluăm.

În trecut era oferit un concurs foarte popular numit ”Predictorul Fotbalului”, dar și alte promoții interesante precum ”Freebet de 25RON în fiecare zi” sau ”Asigurare săptămânală”. Din păcate s-a renunțat la acestea, și nu avem informații conform cărora ele vor fi oferite din nou în viitorul apropiat.

Deschide cont și încasează un bonus Sportingbet de 300RON chiar acum!

Sportingbet.ro mai ofertă totuși promoții ocazionale, care sunt valabile maxim câteva zile. Dacă are loc un meci important de fotbal, cu siguranță agenția va veni cu o promoție specială; poate fi vorba de pariuri gratuite, rambursări sau alte tipuri de oferte pe care le poți descoperi la momentul respectiv.

De asemenea, când are loc un campionat european sau mondial de fotbal, un turneu de Grand Slam de tenis, Jocurile Olimpice de vară / iarnă, sau un alt eveniment sportiv major la nivel internațional, vei găsi destule concursuri și promoții Sportingbet ce nu vor trebui ratate.

4 utilizatori au ales Sportingbet

Pariezi aici ?

Discutii