Bonus Sportingbet și promoții pariuri

Recomandată

Promoții și bonusuri oferite de Sportingbet

Promotii si bonusuri oferite Optiuni
Pachet de bun venit

până la 500RON

+50 FREESPINS la Starburst
Bonus Mobil

Bonus reincarcare
Bonus aniversare
Promotii

Din ianuarie 2022 avem un nou bonus Sportingbet pentru clienții noi. Dacă accesezi link-urile speciale de mai jos și îți deschizi cont, primești un bonus de bun venit în valoare de până la 500RON, în funcție de valorile primelor trei depuneri consecutive. Pentru a beneficia depachetul de bun venit, trebuie să optezi pentru el, apoi să efectuezi o depunere minimă de 40RON. Citește mai departe ca să afli cum poți profita obține bonusul maxim.

Deschide-ți cont și obține un bonus de bun venit de până la 500RON

 

BONUS DE BUN VENIT SPORTINGBET

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrați-vă acum”.
 2. Optează pentru ofertă prin butonul „Ia-ți bonusul”.
 3. Vei primi un bonus de până la 500RON în funcție de primele trei depuneri:
 • 50% din primul depozit, în limita a 200RON
 • 50% din al doilea depozit, în limita a 200RON
 • 100% din al treilea depozit, în limita a 100RON

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Termeni și condiții bonus de bun venit Sportingbet

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Oferta nu se activează dacă depui bani prin Skrill, Neteller sau Paysafecard
 • Trebuie să optezi pentru ofertă, apoi să efectuezi un prim depozit de 40RON.
 • Bonusul primit din partea casei poate fi retras numai după ce îl rulezi de 15 ori la cote de minim 2.00, împreună cu suma depusă. De exemplu, dacă faci o primă depunere de 100RON, primești 50RON. Trebuie să rulezi 150RON de zece ori.
 • Depunerile trebuie efectuate în termen de 7 zile de la data deschiderii contului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani, rezidenți în România
 • Oferta este limitată la o singură utilizare per persoană / familie / IP / adresă etc, iar orice abuz nu va fi tolerat de către operator.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide-ți cont și obține până la 500RON bonus de bun venit

ALTE PROMOȚII SPORTINGBET DISPONIBILE

Pe lângă bonusul de bun venit, Sportingbet vine constant cu promoții atractive precum:

 • Creați un pariu - cu această opțiune poți juca pariuri combinate de la același meci, atâta timp cât acestea nu sunt contradictorii.
 • Combi+ - este un promo care îți permite să joci anumite pariuri multiple prestabilite la cote mai mari decât dacă le-ai fi adăugat tu singur pe bilet
 • Cote speciale - bucură-te de cote speciale la anumite pariuri ale unor meciuri de top din ziua respectivă, cote mai mari decât cele standard sau cele oferite de alte agenții de pariuri

 

ÎNTREBĂRI COMUNE DE LA PARIORI

Avem nevoie de un cod promoțional Sportingbet pentru a activa bonusul de bun venit?

Deoarece am văzut că mulți pariori caută pe Google sintagme precum ”Sportingbet code” sau ”Sportingbet promo code”, am zis să aloc un paragraf separat acestui subiect, în loc să trec un rând în regulament pe care poate îl vezi sau poate nu. Bonusul pentru primul depozit este activat automat, fără a fi necesar să introduci vreun cod promoțional, așa cum se întâmpla la alte case de pariuri online.

 

Oferă Sportingbet bonus fără depunere?

Foarte mulți pariori mă întreabă dacă există posibilitatea de a juca la Sportingbet gratis, fără a efectua un depozit. Eu am cont la această casă de pariuri online de mai bine de 5 ani, și ce pot să îți spun cu siguranță este faptul că până acum nu am văzut vreodată un bonus fără depozit la Sportingbet.Au mai fost oferite freebet-uri din când în când tuturor clienților, dar acestea erau în valoare de maxim câțiva RON, deci nu făceai mare brânză cu ele. Chiar dacă nu poți juca gratuit la Sportingbet.ro, îți reamintesc că depozitul minim este de doar 40RON, sumă pe care ar trebui să și-o permită orice parior.

 

Există alternative la bonusul de 500RON?

Începând din 2018, Sportingbet a început să vină din ce în ce mai des cu promoții cu cote mărite. Asta înseamnă că la un anumit meci de fotbal ales de agenție poți plasa un prim pariu la o cotă specială, de exemplu 10.00 în loc de 1.50. O astfel de ofertă este valabilă doar dacă te înregistrezi prin link-urile speciale oferite de PariuriX.com, deci nu poți aplica pentru ea direct de pe site-ul agenției.

Cum pui mâna pe o cotă mărită pe Sportingbet.ro? Este simplu – urmărești constant secțiunea de Promoții de pe site-ul PariuriX, și vezi când o astfel de ofertă este disponibilă. Dar vezi că poți aplica o singură dată pentru o astfel de promoție, iar ea înlocuiește bonusul standard de 400RON!

 

Oferă Sportingbet promoții constante sau ocazionale?

În ceea ce privește promoțiile constante, la momentul scrierii acestei recenzii erau disponibile : Creați un Pariu, Combo+ și Cote Speciale.

În trecut era oferit un concurs foarte popular numit ”Predictorul Fotbalului”, dar și alte promoții interesante precum ”Freebet de 25RON în fiecare zi” sau ”Asigurare săptămânală”. Din păcate s-a renunțat la acestea, și nu avem informații conform cărora ele vor fi oferite din nou în viitorul apropiat.

Deschide-ți cont și obține un bonus de bun venit de până la 500RON

Sportingbet.ro mai ofertă totuși promoții ocazionale, care sunt valabile maxim câteva zile. Dacă are loc un meci important de fotbal, cu siguranță agenția va veni cu o promoție specială; poate fi vorba de pariuri gratuite, rambursări sau alte tipuri de oferte pe care le poți descoperi la momentul respectiv.

De asemenea, când are loc un campionat european sau mondial de fotbal, un turneu de Grand Slam de tenis, Jocurile Olimpice de vară / iarnă, sau un alt eveniment sportiv major la nivel internațional, vei găsi destule concursuri și promoții Sportingbet ce nu vor trebui ratate.

4 utilizatori au ales Sportingbet

Pariezi aici ?

Discutii