Bonus Sportingbet și promoții pariuri

Recomandată

Promoții și bonusuri oferite de Sportingbet

Promotii si bonusuri oferite Optiuni
Pachet de bun venit

până la 400RON

+50 FREESPINS la Starburst
Bonus Mobil

Bonus reincarcare
Bonus aniversare
Promotii

În 2021, Sportingbet.ro îți oferă un super bonus de până la 400RON + 50FREESPINS. Pentru a profita de acest bonus de bun venit Sportingbet, trebuie să accesezi link-urile speciale din acest articol, să îți deschizi cont și să efectuezi o primă depunere în cel mult 7 zile de la înscriere. Suma totală (sumă depusă + bonusul Sportingbet) trebuie rulată conform cerințelor pe care le poți citi mai jos.

Deschide cont și joacă cu un bonus de până la 400RON + 50FREESPINS

 

Bonus Sportingbet de până la 400RON + 50FREESPINS

 1. Deschide cont la Sportingbet prin link-urile de pe site-ul PariuriX.
 2. Efectuează un depozit.
 3. Îndeplinește misiunile menționate pe site pentru a încasa un bonus total de până la 400RON!
  • Misiunea live
  • Misiunea combi
  • Misiunea fotbal
  • Misiunea cazinou
 4. Dacă reușiți să terminați toate misiunile veți obține adițional un Freebet de 50 RON și 30 de Rotiri Gratuite în Starburst, pe lângă premiile pentru fiecare misiune.

 

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Termeni și condiții FreeBet

 • Dacă un jucător eligibil îndeplinește cerințele pentru a obține un FreeBet, acesta va fi emis jucătorului eligibil în 10 minute după aceea.
 • Dacă se acordă un FreeBet unui jucător eligibil, acesta trebuie să accepte FreeBet-ul conectându-se la contul de pe site-ul web. FreeBet-ul se va afla deasupra widget-ului pentru talonul de pariu de pe site. Dacă FreeBet-ul nu este vizibil, jucătorul eligibil trebuie să reîmprospăteze pagina . Dacă FreeBet-ul încă nu apare automat, vă rugăm să contactați serviciul de relații cu clienții
 • FreeBet-ul va expira în termen de 3 zile de la emitere dacă nu a fost utilizat.
 • Toate câștigurile obținute de pe urma utilizării freespin-ului nu sunt supuse condițiilor de rulaj. De pe urma utilizării unui FREEBET vei păstra doar profitul, nu și miza.
 • Dacă aveți mai mult de un FreeBet, FreeBet-urile vor fi activate unul după altul.


Termeni și condiții generale

 • Fiecare misiune are propriul set de reguli și condiții atașate. Consultați site-ul Sportingbet pentru detalii complete.
 • Oferta este destinată persoanelor cu vârsta de minim 18 ani.
 • Oferta este limitată la o singură utilizare per jucător / familie / IP / adresă etc.
 • Oferta se supune termenilor generale ale agenției.

Deschide cont și joacă cu un bonus de până la 400RON + 50FREESPINS

 

ÎNTREBĂRI COMUNE DE LA PARIORI

Avem nevoie de un cod promoțional Sportingbet pentru a activa bonusul de bun venit?

Deoarece am văzut că mulți pariori caută pe Google sintagme precum ”Sportingbet code” sau ”Sportingbet promo code”, am zis să aloc un paragraf separat acestui subiect, în loc să trec un rând în regulament pe care poate îl vezi sau poate nu. Bonusul pentru primul depozit este activat automat, fără a fi necesar să introduci vreun cod promoțional, așa cum se întâmpla la alte case de pariuri online.

 

Oferă Sportingbet bonus fără depunere?

Foarte mulți pariori mă întreabă dacă există posibilitatea de a juca la Sportingbet gratis, fără a efectua un depozit. Eu am cont la această casă de pariuri online de mai bine de 5 ani, și ce pot să îți spun cu siguranță este faptul că până acum nu am văzut vreodată un bonus fără depozit la Sportingbet.Au mai fost oferite freebet-uri din când în când tuturor clienților, dar acestea erau în valoare de maxim câțiva RON, deci nu făceai mare brânză cu ele. Chiar dacă nu poți juca gratuit la Sportingbet.ro, îți reamintesc că depozitul minim este de doar 40RON, sumă pe care ar trebui să și-o permită orice parior.

 

Există alternative la bonusul de 400RON?

Începând din 2018, Sportingbet a început să vină din ce în ce mai des cu promoții cu cote mărite. Asta înseamnă că la un anumit meci de fotbal ales de agenție poți plasa un prim pariu la o cotă specială, de exemplu 10.00 în loc de 1.50. O astfel de ofertă este valabilă doar dacă te înregistrezi prin link-urile speciale oferite de PariuriX.com, deci nu poți aplica pentru ea direct de pe site-ul agenției.

Cum pui mâna pe o cotă mărită pe Sportingbet.ro? Este simplu – urmărești constant secțiunea de Promoții de pe site-ul PariuriX, și vezi când o astfel de ofertă este disponibilă. Dar vezi că poți aplica o singură dată pentru o astfel de promoție, iar ea înlocuiește bonusul standard de 400RON!

 

Oferă Sportingbet promoții constante sau ocazionale?

În ceea ce privește promoțiile constante, la momentul scrierii acestei recenzii era disponibilă una singură : Freebet Mania

În trecut era oferit un concurs foarte popular numit ”Predictorul Fotbalului”, dar și alte promoții interesante precum ”Freebet de 25RON în fiecare zi” sau ”Asigurare săptămânală”. Din păcate s-a renunțat la acestea, și nu avem informații conform cărora ele vor fi oferite din nou în viitorul apropiat.

Deschide cont și joacă cu un bonus de până la 400RON + 50FREESPINS

Sportingbet.ro mai ofertă totuși promoții ocazionale, care sunt valabile maxim câteva zile. Dacă are loc un meci important de fotbal, cu siguranță agenția va veni cu o promoție specială; poate fi vorba de pariuri gratuite, rambursări sau alte tipuri de oferte pe care le poți descoperi la momentul respectiv.

De asemenea, când are loc un campionat european sau mondial de fotbal, un turneu de Grand Slam de tenis, Jocurile Olimpice de vară / iarnă, sau un alt eveniment sportiv major la nivel internațional, vei găsi destule concursuri și promoții Sportingbet ce nu vor trebui ratate.

4 utilizatori au ales Sportingbet

Pariezi aici ?

Discutii