Bonus Sportingbet și promoții pariuri

Promoții și bonusuri oferite de Sportingbet

Promotii si bonusuri oferite Optiuni
Pachet de bun venit

100% până la 200RON

bonus egal cu suma depusă
Bonus Mobil

Bonus reincarcare
Bonus aniversare
Promotii

Începând cu data de 1 septembrie 2016 Sportingbet oferă un nou bonus pentru prima depunere ce este valabil în continuare chiar și la momentul scrierii acestei recenzii, adică în 2018. Bonusul este de 100% în limita a 200RON și este creditat imediat ce efectuezi un depozit, ceea ce înseamnă că depui 200RON și te joci cu 400RON!

Oferta este mai bună decât precedenta, deoarece atunci beneficiai de un pariu fără risc. Bonusul era acordat doar în cazul în care primul pariu era pierzător, motiv pentru care trebuie apreciată această ofertă nouă cu care a venit Sportingbet.

Deschide cont și încasează un bonus Sportingbet de 200RON chiar acum!

 

Bonus Sportingbet de 100% până la 200RON - cum îl încasez?

 1. Accesează ACEST LINK pentru a fi redirecționat către site-ul Sportingbet.
 2. Apasă pe butonul ”Înregistrează-te acum” pentru a încărca formularul de deschidere cont (vezi aici cum se deschide un cont Sportingbet, pas cu pas).
 3. Efectuează un depozit utilizând un card de credit sau prin transfer bancar, și vei primi instant un bonus Sportingbet de 100% în limita a 200RON. Depui 200RON și joci cu 400RON.
 4. Rulează întreaga sumă (depozit + bonus) de 5 ori pe cote de minim 1.70, după care poți solicita o retragere.


Termeni și condiții bonus de bun venit Sportingbet

 • Oferta este destinată doar clienților noi care deschid un cont la Sportingbet.ro.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Pentru a te califica pentru această ofertă este necesar să efectuezi un depozit în maxim 7 zile de la data înregistrării.
 • Valoarea bonusului este de 100% în limita a 200RON.
 • Depunerile efectuate prin Skrill, Neteller sau Paysafecard nu se califică pentru această promoție. De aceea trebuie să depui cu cardul sau prin transfer bancar, așa cum ți-am arătat mai sus.
 • La Sportingbet bonusul de bun venit  este creditat instant și automat. Deci acesta va fi disponibil pe cont imediat ce ai efectuat un depozit, fără a fi necesar să îl soliciți manual și fără a trebui să rulezi suma depusă!
 • Bonusul trebuie rulat de 10 ori pe cote de minim 1.70 înainte de a putea fi retras. Asta înseamnă că dacă ai depus 200RON, te joci cu 400RON și trebuie să rulezi 2,000RON înainte de a putea solicita o retragere.
 • Ai la dispoziție 30 de zile din momentul primei depuneri pentru a debloca bonusul pentru prima depunere de la Sportingbet.ro.
 • Sportingbet are dreptul de a schimba termenii ofertei şi/sau de a anula această ofertă fără justificare, cu sau fără preaviz.
 • Bonusul este acordat o singură dată pe cont / IP / familie / adresă, iar agenția are dreptul de a refuza acordarea bonusului sau de a îl retrage dacă are motive să creadă că un anumit client abuzează de pe urma ofertei.
 • Sportingbet îşi rezervă dreptul de a modifica sau de a anula această promoţie în orice moment. În caz de abuz, conturile jucătorilor implicaţi pot fi dezactivate.
 • Conturile duplicat nu vor fi tolerate. Bonusurile şi câştigurile generate din bonusuri vor fi anulate, iar contul duplicat va fi închis.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

 

ÎNTREBĂRI COMUNE DE LA PARIORI

Avem nevoie de un cod promoțional Sportingbet pentru a activa bonusul de bun venit?

Deoarece am văzut că mulți pariori caută pe Google sintagme precum ”Sportingbet code” sau ”Sportingbet promo code”, am zis să aloc un paragraf separat acestui subiect, în loc să trec un rând în regulament pe care poate îl vezi sau poate nu. Bonusul pentru primul depozit este activat automat, fără a fi necesar să introduci vreun cod promoțional, așa cum se întâmpla la alte case de pariuri online.

 

Oferă Sportingbet bonus fără depunere?

Foarte mulți pariori mă întreabă dacă există posibilitatea de a juca la Sportingbet gratis, fără a efectua un depozit. Eu am cont la această casă de pariuri online de mai bine de 5 ani, și ce pot să îți spun cu siguranță este faptul că până acum nu am văzut vreodată un bonus fără depozit la Sportingbet.Au mai fost oferite freebet-uri din când în când tuturor clienților, dar acestea erau în valoare de maxim câțiva RON, deci nu făceai mare brânză cu ele. Chiar dacă nu poți juca gratuit la Sportingbet.ro, îți reamintesc că depozitul minim este de doar 40RON, sumă pe care ar trebui să și-o permită orice parior.

 

Există alternative la bonusul de 200RON?

Începând din 2018, Sportingbet a început să vină din ce în ce mai des cu promoții cu cote mărite. Asta înseamnă că la un anumit meci de fotbal ales de agenție poți plasa un prim pariu la o cotă specială, de exemplu 10.00 în loc de 1.50. O astfel de ofertă este valabilă doar dacă te înregistrezi prin link-urile speciale oferite de PariuriX.com, deci nu poți aplica pentru ea direct de pe site-ul agenției.

Cum pui mâna pe o cotă mărită pe Sportingbet.ro? Este simplu – urmărești constant secțiunea de Promoții de pe site-ul PariuriX, și vezi când o astfel de ofertă este disponibilă. Dar vezi că poți aplica o singură dată pentru o astfel de promoție, iar ea înlocuiește bonusul standard de 200RON!

 

Oferă Sportingbet promoții constante sau ocazionale?

În ceea ce privește promoțiile constante, la momentul scrierii acestei recenzii era disponibilă una singură : Freebet Mania. Am discutat despre ea AICI, așa că nu are rost să reluăm.

În trecut era oferit un concurs foarte popular numit ”Predictorul Fotbalului”, dar și alte promoții interesante precum ”Freebet de 25RON în fiecare zi” sau ”Asigurare săptămânală”. Din păcate s-a renunțat la acestea, și nu avem informații conform cărora ele vor fi oferite din nou în viitorul apropiat.

Deschide cont și încasează un bonus Sportingbet de 200RON chiar acum!

Sportingbet.ro mai ofertă totuși promoții ocazionale, care sunt valabile maxim câteva zile. Dacă are loc un meci important de fotbal, cu siguranță agenția va veni cu o promoție specială; poate fi vorba de pariuri gratuite, rambursări sau alte tipuri de oferte pe care le poți descoperi la momentul respectiv.

De asemenea, când are loc un campionat european sau mondial de fotbal, un turneu de Grand Slam de tenis, Jocurile Olimpice de vară / iarnă, sau un alt eveniment sportiv major la nivel internațional, vei găsi destule concursuri și promoții Sportingbet ce nu vor trebui ratate.

37758 utilizatori au ales Sportingbet

Pariezi aici ?

Discutii