Depuneri și retrageri Sportingbet

Recomandată

Plăți Sportingbet - Depuneri și retrageri de bani

1RON

Miza minima

Vezi care este depunerea și retragerea minimă la Sportingbet, și ce metode de plată sunt acceptate. Tot aici îți arătăm cum poți efectua un depozit sau o retragere, pas cu pas!

Deschide cont și joacă cu un bonus de până la 500RON

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Depunere minimă Sportingbet  și metode de plată disponibile
 2. Cum efectuez la Sportingbet  o depunere de bani?
 3. Retragere minimă Sportingbet  și alte informații utile
 4. Cum solicit la Sportingbet retrageri de bani?

 

1.Depunere minimă Sportingbet și metode de plată disponibile

La Sportingbet sunt acceptate toate metodele de plată cunoscute, dar înainte de a alimenta cu bani contul de pariuri sunt câteva lucruri importante pe care trebuie să le cunoști.


Care este la Sportingbet depozitul minim?

Indiferent de metoda de plată aleasă sau de tipul tranzacției, suma minimă pe care o poți depune este de 40RON (aceeași sumă este și în cazul retragerilor). Nu sunt percepute taxe de nici un fel, dar în cazul tranzacțiilor prin bancă (transfer bancar, plată cu cardul) este posibil să fii taxat cu o sumă modică de către instituția ta bancară. Așa cum poți vedea, la Sportingbet depunerea minimă este accesibilă tuturor buzunarelor.


Metode de plată acceptate

Poți depune și retrage cu cardul, prin transfer bancar sau pe portofele electronice (Skrill / Neteller). De asemenea contul de pariuri poate fi alimentat prin Paysafecard. Deoarece Sportingbet este prezentă doar online, și nu are agenții proprii, nu este oferită posibilitatea de a alimenta contul de pariuri din locații stradale.


Metode de plată prin care poți primi bonusul de bun venit

Depunerile efectuate prin Skrill, Paysafecard și Neteller nu se califică pentru bonusul pentru prima depunere. Dacă vrei să primești pariul fără risc de 100% în limita a 555RON, va trebui să depui cu ori cu cardul, ori prin transfer bancar.

 

2.Cum efectuez la Sportingbet o depunere de bani?

 1. Loghează-te pe contul tău Sportingbet. Dacă nu ești deja client, deschide cont acum.
 2. Apasă pe butonul verde ”Depuneți” din colțul dreapta sus al site-ului.
 3. Se va deschide o fereastră din care va trebui să alegi metoda de plată dorită. Apoi trebuie doar să urmezi instrucțiunile corespunzătoare metodei alese. Dar pentru a îți ușura munca, îți voi prezenta exemple concrete pentru cele mai importante metode de plată.

 

2.1 Depunere cu cardul de credit / debit

Depunerile cu cardul rămân fără îndoială cele mai populare. Sunt acceptate toate cardurile de tipul MasterCard și Visa. Atunci când depui trebuie să treci următoarele date: 

 • Sumă: suma pe care vrei s-o depui 
 • Număr card: numărul de 16 cifre de pe fața cardului 
 • Data exprirării: data la care expiră cardul, este trecută pe el 
 • CVV2 / Cod securitate card: ultimele trei cifre de pe spatele cardului 
 • Numele de pe card: trece-l exact așa cum apare pe card. Acesta trebuie să corespundă cu numele utilizat la înregistrare.  

Pentru a înțelege mai bine ai un exemplu concret în imaginea de mai jos: 

 

 

2.2 Sportingbet Skrill - Depunere prin portofelul electronic Moneybookers

Este un portofel electronic pe care-l poți utiliza ca intermediar între cardul tău și contul de pariuri, iar astfel îți protejezi datele cardului și poți folosi inclusiv carduri cu care întâmpini probleme atunci când efectuezi un depozit direct. De asemenea poți folosi această metodă dacă n-ai un card și soliciți ajutorul unui prieten. Nu poți utiliza cardul altei persoane, dar poți ruga un prieten care are card să deschidă și el un cont de Skrill și să-ți transfere fonduri. Pentru a afla mai multe despre Skrill și pentru a deschide un cont intră pe site-ul Skrill

Atunci când efectuezi o depunere la Sportingbet utilizând această metodă de plată trebuie să treci adresa de mail utilizată pe Skrill, cu precizarea că ea trebuie să corespundă cu cea utilizată la deschiderea contului de pariuri. Deci trebuie să ai același mail pentru contul Sportingbet și contul Skrill. Apoi completează suma de bani pe care vrei s-o depui și apasă pe  ”Depunere”, după care vei fi redirecționat către pagina Skrill, acolo unde trebuie să te loghezi și să accepți tranzacția. ATENȚIE! Depunerile prin Skrill nu se califică pentru oferta de bun venit!

 

2.3 Sportingbet Paysafecard – depunere cu cartele preplătite

Aceasta este metoda perfectă pentru cei care nu vor să se complice cu carduri sau conturi bancare. Intră pe paysafecard.com, deschide un cont și accesează ”Căutare puncte de vânzare” pentru a găsi cea mai apropiată locație de unde poți achiziționa un Paysafecard. Acesta va conține un cod pe care trebuie să-l introduci pe site-ul lor pentru a alimenta contul, după care poți folosi acel cont pentru a depune la Sportingbet (deschide cont acum). 

 

2.4 Alte metode de plată

Sportingbet oferă și alte metode de plată precum Neteller, transfer bancar rapid și chiar PromoCodes, metodă de plată care recunosc că nu prea am văzut-o la alte case de pariuri online licențiate.

 

3.Retragere minimă Sportingbet și alte informații utile

La un moment dat vei dori să soliciți și o retragere de bani la Sportingbet.ro, așa că hai să vedem ce trebuie să știi despre aceasta înainte de toate.
 

Care este la Sportingbet retragerea minimă?

Așa cum am menționat și în prima parte a acestei pagini, la Sportingbet retragerea minimă este aceeași ca depunerea minimă : 40RON indiferent de metoda de plată aleasă.

 

Metode de plată acceptate

Retragerile trebuiesc efectuate prin aceeași metodă de plată prin care ai depus. În cazul în care ai optat pentru un depozit prin Paysafecard, atunci banii pot fi scoși doar prin transfer bancar.

 

Timp de așteptare

La Sportingbet timpul de așteptare în cazul retragerilor este un pic mai mare decât la alte agenții: 1-2 zile pentru portofele electronice și 3-5 zile pentru transfer bancar sau card. Dar mai diferă și de la caz la caz; de exemplu au fost situații în care am primit banii în Skrill în aceeași zi în care am solicitat o retragere.

 

4.Cum solicit la Sportingbet retrageri de bani?

Pentru a solicita o retragere la Sportingbet  intră în ”Contul meu” – ”Plăți”. Se va încărca un formular în care trebuie să alegi o metodă de plată și să treci suma pe care vrei s-o retragi. Banii pot fi retrași doar utilizând aceeași metodă prin care ai depus sau prin transfer bancar.Nu are rost să vorbim prea mult despre retrageri de bani cu cardul sau prin Skrill, pentru că pur și simplu trebuie să selectezi cardul / contul, și să apeși pe ”Retragere”. 

Deschide cont și joacă cu un bonus de până la 500RON

Vroiam în schimb să îți prezint procedeul de retragere fonduri prin transfer bancar, pentru că țineam minte că în trecut era ceva mai complicat. Trebuiau trecute date precum numele băncii, localitatea sucursalei și codul SWIFT al băncii, însă observ că între timp și această procedură s-a simplificat foarte mult. Acum este suficient să treci numărul contului bancar, fără nici o altă informație! În formularul de mai jos poți vedea trecute și alte date precum monedă cont, țara băncii sau numele titularului, dar aceste date sunt completate automat și nu pot fi modificate.

Depuneri și retrageri la casa de pariuri online Sportingbet

Metode Depunere Retragere Depunere minima Retragere minima Timp de procesare
Card 40 40 instantaneu
Transfer bancar 40 40 3-5 zile
Skrill 40 40 instantaneu
Neteller 40 40 instantaneu
Paysafecard 40
instantaneu

4 utilizatori au ales Sportingbet

Pariezi aici ?

Discutii