Pariuri live la Sportingbet

Cea mai bună ofertă

De evenimente

 • Transmisiuni Live
 • Cashout
 • Aplicatie Mobil
 • Închidere pariuri

Cea mai bună ofertă

De optiuni pariuri

 • Centru de statistici cu grafică
 • Calendar cu evenimentele
 • Opțiunea Favorite
 • Pariu Rapid

Este platforma de pariuri live Sportingbet suficient de performantă din punct de vedere tehnic încât să merite să jucăm aici? Conține oferta live meciurile și opțiunile de pariere căutate de cei mai mulți pariori astfel încât să nu avem nevoie de alte servicii de live betting? La aceste întrebări și nu numai vom încerca să răspundem în paragrafele următoare.

Așa cum am menționat și în alte secțiuni ale acestei recenzii, Sportingbet.ro și-a schimbat întreg site-ul de pariuri sportive în 2016, atunci când a migrat pe o platformă ce este utilizată și de Bwin. Acest lucru este valabil și pentru secțiunea de ”Pariuri Live”.Această schimbare a adus multe plusuri, dar și câteva minusuri.

Deschide cont și joacă cu un bonus de până la 500RON

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Aspecte  tehnice despre Sportingbet Live Betting
 2. Oferta de pariuri live Sportingbet.ro
 3. Sportingbet Live – alte servicii și facilități disponibile

 

1.Aspecte  tehnice despre Sportingbet Live Betting

Grafica a fost îmbunătățită vizibil

Pe vremuri grafica platformei de live betting Sportingbet era destul de demodată. Deși nu ar fi câștigat un premiu pentru frumusețe, exista și un avantaj: platforma funcționa foarte bine și de pe calculatoare sau dispozitive mobile mai puțin performante. Acum suntem întâmpinați de o grafică modernă și plăcută ochiului, dar trebuie să ai un calculator cât de cât decent pentru a putea plasa pariuri live fără nici o problemă.

 

Platforma de live betting de la Sportingbet.ro este rapidă

Ca minus pot remarca faptul că pariurile pe meciurile de mâna a doua sunt blocate mai des decât la alte agenții concurente, iar cotele sunt actualizate un pic mai greu. Dar nu este aceasta o regulă de bază, deoarece diferă mult de la meci la meci. Însă per total vei putea paria în condiții optime pe majoritatea meciurilor. Iar ca plus, pariurile sunt plasate în maxim câteva secunde din momentul în care ai apăsat butonul ”Pariați”. De asemenea, câștigurile sunt și ele procesate într-un timp destul de scurt, deci nu trebuie să aștepți cu orele până să fie plătite biletele câștigătoare.

 

2.Oferta de pariuri live Sportingbet.ro

Număr de sporturi acoperite

Întotdeauna când vreau să văd cât de bogată este oferta de pariuri live a unui operator, fac o comparație directă cu Netbet.ro. De ce cu Netbet? Pentru că de-a lungul timpului am constatat că acea agenție are per total cea mai bună ofertă live. Și atunci o iau ca punct de reper.

Am intrat într-o zi de miercuri dimineața pe cele două site-uri. Netbet.ro oferea pariuri live pe 54 de meciuri din 11 sporturi diferite, în timp ce Sportingbet avea pariuri pe 50 de meciuri din 9 sporturi. Deci oferta de pariuri live Sportingbet era foarte apropiată de cea de la Netbet, așa că în mod normal orice parior va fi mai mult decât mulțumit de diversitatea de evenimente live din ofertă. Totuși pot fi meciuri care să lipseasă la Sprotingbet și să le găsim la alte agenții (dar asta se poate și invers), motiv pentru care recomand să ai cont deschis la mai multe case de pariuri online.

 

Opțiuni de pariere disponibile la Sportingbet

La orice meci live de fotbal vei găsi minim 30 de pariuri, iar numărul poate să treacă de 70 la partide cât de cât decente. Nu lipsesc pariuri live pe handicapuri europene, următorul gol sau intervale de 15 minute. Pe platforma veche puteam plasa chiar pariuri pe intervale de 1 minut, dar această facilitate nu mai este disponibilă.

Și la tenis ne așteaptă multe opțiuni, chiar  și la meciuri între tenismeni necunoscuți. De exemplu la partide din turnee ITF poți plasa pariuri pe fiecare game și punct, dar și pe scorul exact al unui game sau set.

Și la celelalte sporturi oferta live în ceea ce privește piețele disponibile este mai mult decât ok, astfel încât majoritatea pariorilor vor fi mulțumiți cu ceea ce oferă platforma de pariuri live Sportingbet.

 

3.Sportingbet Live – alte servicii și facilități disponibile

Serviciu de live streaming Sportingbet.ro

Sportingbet.ro are un serviciu propriu de transmisiuni live video prin care poți urmări meciurile preferate direct din fereastra de pariuri live. Tot ce îți trebuie este o balanță pozitivă a contului de pariuri, fie ea și de numai 50 de bani! Acest serviciu este accesibil atât de pe PC cât și de pe mobil, dar cel mai bine este să dai un CLICK AICI pentru a afla mai multe informații.
 

Putem adăuga la favorite tot ce ne interesează

Un lucru care îmi place la actuala platformă de pariuri live Sportingbet îl reprezintă faptul că pot adăuga la favorite atât meciuri, cât și tipuri de pariuri. Să știi că nu toate agențiile oferă o astfel de facilitate, mai ales pentru opțiunile de pariere. Așa nu trebuie să mai umbli de fiecare dată prin întreaga ofertă pentru a găsi ceea ce cauți, ci poți scoate opțiunile dorite în prim plan.
 


Centru de statistici

La meciurile de fotbal care nu sunt acoperite live video poți vedea cine atacă, cine are posesia mingiei, când se comite un fault și alte lucruri de acest gen. Pe de altă parte, nu poți vedea în timp real statistici în ceea ce privește posesia (cât are fiecare), numărul de cornere sau de cartonașe (cel puțin nu la meciuri mai puțin importante), iar acesta este un minus.

Deschide cont și pariază live la Sportingbet chiar acum!

 

Pariuri live de pe mobil la Sportingbet

Poți paria în timp real de pe orice dispozitiv mobil. Dacă ai un Iphone sau un Ipad poți plasa pariuri live prin intermediul aplicației Sportingbet pentru IOS ce poate fi descărcată direct din AppStore. Și pentru Android există o aplicație, dar aceasta trebuie downloadată direct de pe site-ul Sportingbet.ro. În cazul celorlalte dispozitive mobile (cele cu Windows, Blackberry etc) va trebui să pariezi direct din browser. Indiferent de metoda aleasă, ai acces de pe mobil la toate pariurile live disponibile pe PC, iar platforma live funcționează foarte bine. Află mai multe despre pariuri de pe mobil la Sportingbet.ro!

 

Nu mai putem plasa pariuri rapide

Unul din lucrurile care nu prea mi-au plăcut după schimbarea platformei în 2016 a constat în eliminarea opțiunii de ”Pariu rapid”. Cu aceasta puteai seta din avans miza următorului pariu. Atunci când vroiai să pariezi, tot ce aveai de făcut era să dai click pe cota corespunzătoare selecției dorite, iar pariul era plasat instant! Astfel nu mai pierdeai nici o secundă în plus, timp de altfel prețios când vorbim de pariuri live. Pe de altă parte exista într-adevăr posibilitatea să plasezi pariuri din greșeală, dar eu eram destul de atent.

4 utilizatori au ales Sportingbet

Pariezi aici ?

Discutii