Deschidere cont Sportingbet

Recomandată

Deschidere cont

Procesul de înregistrare Sportingbet este ușor de parcurs chiar și de către un parior aflat la primul contact cu pariurile online, dar ca să îți ușurez și mai mult munca, îți voi prezenta pas cu pas ce ai de făcut.

Deschide cont și joacă cu un bonus de până la 500RON
 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Sportingbet înregistrare – ce trebuie să știi din start?
 2. Cum deschid un cont la Sportingbet pas cu pas?
 3. Sportingbet login – Loghează-te pe cont și începe să joci!


1. Sportingbet înregistrare – ce trebuie să știi din start?

Mulți pariori sunt sceptici în a juca la case de pariuri online deoarece la înregistrare sunt cerute foarte multe date personale precum nume, adresă și chiar CNP. Trebuie să înțelegi că vorbim despre un cont pe care urmează să stochezi fonduri, deci din anumite puncte de vedere poate fi asemănat chiar cu un cont bancar. Plus că trebuie să privești lucrurile și din perspectiva agenției – nu ți se pare normal ca aceasta să își cunoască clienții?

Oricum și dacă joci la agenția de pariuri de la colțul străzii, tot trebuie să înmânezi casierei cartea ta de identitate atunci când ridici câștigurile, deci practic tot îți expui datele. Nu este nici o diferență. Ce îți pot spune cu siguranță este că online datele tale  sunt confidențiale – nu vei primi plicuri acasă din partea casei de pariuri (Sportingbet în acest caz), și nimeni nu va afla că joci la pariuri, dacă nu dorești acest lucru. Totuși recomand să nu ascunzi astfel de informații apropiaților; aceștia vor fi primii care te pot ajuta în cazul în care te confrunți cu probleme de joc.

Îți spun din start să nu utilizezi date false la deschiderea contului de pariuri Sportingbet.ro, deoarece nu vei putea utiliza decât metode de plată aflate pe numele utilizat la înregistrare, și nu vei putea solicita retrageri înainte de a parcurge procesul de verificare al identității (acolo unde trebuie să trimiți acte doveditoare că ai utilizat date reale).

 

2. Cum deschid un cont la Sportingbet pas cu pas?

Vrei să deschizi un cont nou la Sportingbet și nu știi de unde să începi? Este foarte simplu. Intră pe Sportingbet.ro și apasă pe butonul ”Înregistrați-vă acum” din colțul dreapta sus a site-ului. Se va deschide un formular alcătuit din 3 părți după cum urmează:
 

Pasul 1 – completarea datelor personale

 • E-mail: trece o adresă de email validă deoarece vei avea nevoie de ea pentru a activa contul de pariuri Sportingbet.
 • Titlu: Dl / Dna
 • Prenume: numele mic, exact ca în cartea de identitate
 • Nume de familie: numele de familie
 • Apasă pe butonul  ”Continuați cu Pasul 2” pentru a merge mai departe

 

Pasul 2 – completarea datelor ce țin de cont

 • Nume utilizator: username-ul pe care dorești să-l ai. Acesta trebuie să conțină între 5 și 15 caractere, și poate include litere, cifre și caractere speciale.
 • Parola: alege o parolă pe care s-o poți ține minte deoarece vei avea nevoie de ea atunci când te loghezi. Parola trebuie să conțină între 6 și 20 de caractere, trebuie să conțină litere și cifre, și nu trebuie să conțină informații personale precum numele, numele de cont, adresa de email etc. E recomandat să utilizezi o parolă mai lungă deoarece este mai sigură. De asemenea, este recomandat să nu utilizezi parola pe alte site-uri.
 • Întrebarea secretă: alege o întrebare de siguranță pe care s-o ții minte deoarece vei avea nevoie de ea în cazul în care va trebui vreodată să recuperezi contul de pariuri.
 • Răspuns secret: răspunsul la întrebarea de siguranță.
 • Unitatea monetară: poți alege între leu, euro, dolar, liră dar și alte valute, însă recomand să lași contul în lei românești. Astfel vei evita să plătești comisioane echivalente schimbului valutar atunci când depui sau retragi.
 • Data nașterii: data la care te-ai născut
 • Codul numeric personal: Acesta este solicitat de către Statul Român deoarece o dată pe an vei avea de plătit un impozit la ANAF pe retragerile solicitate anul precedent (în cele mai multe cazuri 1%, detalii aici)
 • Apasă pe butonul  ”Continuați cu Pasul 3” pentru a merge mai departe

Pasul 3 – finalizarea procesului de înregistrare Sportingbet

 • Provincie: județul în care locuiești
 • Nr. blocului și numele străzii: adresa ta exactă
 • Codul Poștal: codul poștal corespunzător adresei tale.Dacă nu îl cunoști intră pe https://www.coduripostale.com
 • Orașul: orașul în care locuiești
 • Numărul de mobil: trece un număr de telefon valid deoarece există posibilitatea să fii contactat ocazional de staff-ul Sportingbet din diferite motive.
 • Am peste 18 ani și accept termenii și condițiile – bifarea acestei căsuțe este obligatorii pentru a putea deschide un cont de pariuri Sportingbet. Odată ce o bifezi, înseamnă că ești de acord cu regulamentul de joc, pe care recomand să îl citești ca să știi exact cu ce ești de acord (detalii aici).
 • Doresc să primesc bonusul de bun venit – trebuie să bifezi această căsuță pentru a putea încasa bonusul de 100% în limita a 555RON oferit de Sportingbet clienților noi la înregistrare (detalii aici).
 • Creare cont – apasă pe acest buton pentru a deschide contul de pariuri Sportingbet.ro!

Dacă te confrunți cu probleme la înregistrare Sportingbet, atunci recomand să iei legătura cu serviciul de relații clienți al operatorului.

 

Sportingbet login – Loghează-te pe cont și începe să joci!

După ce ai parcurs procesul de creare cont Sportingbet, vei primi un mail ce conține un link de activare. Dă click pe acesta, după care te poți loga utilizând userul și parola utilizate la înregistrare.

Acum a venit momentul să efectuezi prima ta depunere – vezi aici ce ai de făcut!

4 utilizatori au ales Sportingbet

Pariezi aici ?

Discutii