Contact și relații cu clienții Sportingbet

Detalii de contact SPORTINGBET
Program de lucru 10:00 - 20:30
Suport live chat
Telefon +40 316300581
Email [email protected]
Adresa de corespondenta 85 St. John Street,Valetta, Malta

Eu sper ca experiența ta pe site-ul Sportingbet.ro să fie una plăcută, și să nu ai nevoie să iei legătura cu serviciul de relații cu clienții. Dacă însă dai de bug-uri, întâmpini probleme sau ai întrebări la care doar staff-ul Sportingbet poate să răspundă, atunci va trebui să știi cum să iei legătura cu un operator.

Deschide cont și joacă acum cu un bonus de până la 500RON!


Sportingbet Contact – cum iau legătura cu serviciul de relații cu clienții?

Intră pe sportingbet.ro și apasă pe butonul ”Contact” din colțul stânga sus al site-ului. Se va deschide o pagină care în prima parte cuprinde o listă cu întrebări frecvente. Dacă întrebarea ta nu se află pe această listă, atunci selectează: ”Altele” - ”Nu am găsit ceea ce caut”. Vei fi întrebat ”Aveți nevoie de ajutor?” - selectează ”DA”. Se va deschide o fereastră de contact unde vei vedea că ai de ales între următoarele metode de contact:

  • Sportingbet contact email – vei găsi un formular în care poți completa prenumele, numele, adresa de email, și întrebarea pe care o ai. În maxim câteva ore vei primi un mail din partea staff-ului cu un răspuns la solicitarea ta.
  • Sportingbet live chat – acest serviciu este disponibil de luni până duminică între orele 09:00 și 23:00, cel puțin în teorie, pentru că am observat că uneori în acest interval orar serviciul apare indisponibil. Dar atunci când este accesibil, recomand să optezi pentru această metodă de contact deoarece vei putea discuta în timp real cu un operator, ceea ce înseamnă că problema ta va fi rezolvată mai rapid.
  • Suport prin apel telefonic – înainte puteai contacta inclusiv telefonic un operator Sportingbet, dar momentan această metodă de contact nu mai este disponibilă.

 

Experiența mea cu serviciu de live chat Sportingbet

Dacă ai intrat de-a lungul timpului pe serviciile de live chat a diferitor case de pariuri online, atunci probabil deja știi că multe din răspunsuri sunt destul de robotice și constau într-o groază de citate din regulament. Astfel este destul de greu să te înțelegi cu operatorul din prima. Nici pe serviciul de chat online de la Sportingbet nu scapi de această problemă, dar totuși poți avea conversații ceva mai omenești. Mai primești și citate de regulament, dar și răspunsuri mai directe astfel încât să îți poți rezolva rapid problemele.

Dacă vrei să ai de-a face cât mai rar cu serviciul de chat live de la Sportingbet.ro, te așteptăm și pe forumul Sportingbet de pe site-ul PariuriX.com. Poți posta aici întrebările și nelămuririle pe care le ai, iar în cel mai scurt timp cineva din staff-ul nostru va încerca să te ajute. Tot pe forum poți citi despre Sportingbet păreri ale altor pariori, pentru a vedea ce experiențe au avut ei cu această casă de pariuri online.

Deschide cont și joacă acum cu un bonus de până la 500RON!

Detalii de contact SPORTINGBET
Program de lucru 10:00 - 20:30
Suport live chat
Telefon +40 316300581
Email [email protected]
Adresa de corespondenta 85 St. John Street,Valetta, Malta

4 utilizatori au ales Sportingbet

Pariezi aici ?

Discutii