Cash Out la Sportingbet

Securizează-ți câștigurile utilizând opțiunea de Cash Out de la Sportingbet! Acum ai control total asupra pariurilor tale și nu trebuie să te mai temi de goluri venite la ultima fază a meciului deoarece poți închide pariurile dorite în orice moment!

Joacă acum la Sportingbet, și securizează-ți câștigurile cu opțiunea de cash out!


În ce constă opțiunea de cash out de la Sportingbet?

Sportingbet (deschide cont acum) este în acest moment una din cele mai bune case de pariuri online la care clienții români se pot juca, ea aducând constant îmbunătățiri în ceea ce privește serviciile oferite. O opțiune pe care mulți clienți o doreau dar care nu era oferită până prin 2015 este cea de cash-out (închidere pariu). Deoarece Sportingbet ține cont de nevoile clienților, ea a introdus această opțiune, care este încă disponibilă și la momentul scrierii acestei recenzii, adică în 2018!

Acum poți închide un pariu aflat în desfășurare pentru a lua o parte din eventualul câștig. Astfel nu mai ești obligat să aștepți finalul unui meci dacă ai dubii în ceea ce privește deznodământul acestuia. Această opțiune este folositoare în foarte multe situații. De exemplu pariezi pe o echipă că va câștiga un meci de fotbal, dar după ce începe partida observi că echipa pe care ai mizat nu joacă atât de bine pe cât te așteptai. În situația respectivă poți să închizi pariul și să iei înapoi o parte din bani.

Dacă ai nevoie de mai multe informații despre opțiunea de cash out la Sportingbet și vei să vezi exemple cu situații concrete în care o poți folosi, recomand să accesezi acest articol.

 

Ce pariuri pot închide la Sportingbet.ro, și când?

Opțiunea de închidere pariu la Sportingbet a fost introdusă atât la pariurile pre-meci cât și la cele live. Ea este disponibilă la majoritatea sporturilor și la majoritatea tipurilor de pariuri, deși pot exista și excepții. În orice caz sunt acoperite cele mai populare sporturi (fotbal, tenis, baschet etc) și cele mai populare pariuri (1x2, over/ under etc). Această opțiune se poate utiliza cam pe tot ce se pariază în mod normal. La început opțiunea nu era disponibilă pe mobil, dar acum poți închide inclusiv pariurile plasate prin intermediul aplicației pentru IOS și Android!

 

Cum utilizez la Sportingbet opțiunea de cash out?

Pentru a închide un pariu, trebuie să intri în secțiunea "Pariurile mele" accesibilă din biletul virtual din partea dreaptă a paginii, și apoi să urmezi instrucțiunile exact ca în poza de mai jos.

Deschide cont și joacă cu un bonus de până la 500RON

4 utilizatori au ales Sportingbet

Pariezi aici ?

Discutii