Vrei să pariezi la SPORTINGBET Citește cu mare atenție aici!

2016-06-21 18:02:00 10,0k 2

Vrei să pariezi la Sportingbet? Nu o face înainte de a citi aceste rânduri! Doar așa vei ști la ce să te aștepți și vei evita eventuale surprize neplăcute datorate lipsei de informații!

Vezi aici site-ul Sportingbet, una dintre cele mai bune case de pariuri licențiate în România!


 

1. Atenție la bonusul pentru prima depunere

Bonusul pentru prima depunere oferit de Sportingbet (D.ONJN 1558/25.08.2016)  se schimbă o dată la câteva luni, astfel încât recomand să accesezi următorul link pentru a vedea exact în ce constă oferta de bun venit: https://pariurix.com/agentii/sportingbet/promotii. Pe această pagină informațiile sunt actualizate constant, astfel încât mereu vei găsi cele mai noi oferte.

 

2. Depunerile prin SKRILL nu se califică pentru bonusul de bun venit

Dacă prima ta depunere este efectuată prin Neteller sau skrill.com, nu vei primi bonusul de bun venit! Oferta este valabilă doar dacă depui cu cardul, prin transfer bancar, sau cu un Paysafecard. Precizez acest lucru pentru că Skrill este o metodă de plată foarte populară în rândul pariorilor, iar aceștia pot avea o surpriză neplăcută dacă depun în acest mod fără a fi informați. Încă ceva: prima depunere trebuie efectuată în maxim șapte zile de la înregistrare, altfel oferta nu va mai fi valabilă!

 

3. Citește regulamentul promoțiilor

Mulți pariori au prostul obicei de a nu citi termenii și condițiile unei promoții, și apoi se plâng că au fost păcăliți de agenție. Una din promoțiile populare de la Sportingbet (deschide un cont acum) la care trebuie să fii atent este ”Bonusul Acumulator”, promoție prin care primești un bonus la 10% - 35% la pariurile multiple cu 3 – 8 selecții. Dacă citești regulamentul ofertei, vei afla că se califică doar pariurile pre-meci din fotbal și tenis de cotă 1.20+ fiecare, iar câștigurile suplimentare obținute din urma promoției nu vor fi creditate instant, ci în fiecare zi de luni sub formă de bonus (trebuie rulat de 3 ori pe cote 1.50+). Dar înainte de toate trebuie să verifici dacă promoția mai este de actualitate, pentru că ofertele sunt schimbate din când în când. Sunt oferite și alte promoții interesante, dar în cazul fiecăreia trebuia să citești termenii atașați pentru a nu avea parte de surprize, iar acest lucru este valabil la orice agenție de pariuri, nu doar la Sportingbet.

 

4. Sportingbet a migrat pe o altă platformă similară cu Bwin

Imediat ce a obținut licența pe 10 ani, agenția a migrat pe o altă platformă de pariuri (detalii aici). Este important de precizat că această platformă este practic aceeași folosită și de către Bwin, o casă de pariuri care a părăsit de mult piața din România, dar care a fost pentru ceva timp numărul 1 la noi în țară. De aceea nu m-ar mira să fie jucători care să aleagă să joace la Sportingbet special datorită acestei mutări. Oricum migrarea pe noua platformă a adus câteva schimbări în bine pe care le poți descoperi AICI
 

5. Poți vinde biletul în orice moment prin funcția CASH OUT

La Sportingbet nu ești obligat să aștepți finalul unui meci dacă ai dubii în ceea ce privește deznodământul acestuia, ci poți închide pariul tău utilizând opțiunea ”Cash Out”, ceea ce îți va garanta o parte din câștig. Trebuie să știi că această opțiune nu este oferită chiar mereu, ci mai mult la tipurile principale de pariuri (1x2, over/under etc) plasate pe fotbal, tenis, baschet și alte sporturi populare. Despre Cash Out la Sportingbet afli mai multe din articolul acesta

 

6. LIGA 1 LIVE ONLINE GRATUIT

Este oferit un serviciu complet gratuit de transmisii live video la care are acces orice client cu o balanță pozitivă a contului. Nu contează că ai pe acesta 500RON sau 0,50RON, toate meciurile tale preferate sunt la un click distanță! Află mai multe!

 

7. Este oferită o aplicație pentru IOS, iar mai nou și una pentru Android

Dacă ai un Iphone sau un Ipad, poți descărca din AppStore aplicația Sportingbet (deschide un cont acum) cu condiția să ai minim IOS8.0+. Pentru un timp utilizatorii de Android trebuiau să parieze direct din browser, dar acum acest lucru s-a schimbat. Mai nou este oferită o aplicație pe care o poți descărca direct de pe site-ul agenției! 

 

8. Lipsesc handicapurile asiatice

Dacă ești un iubitor al pariurilor pe handicapuri asiatice trebuie să știi că aceste tipuri de pariuri lipsesc din oferta pe fotbal, dar în schimb vei găsi o gamă largă de handicapuri europene. Ținând cont că acestă situație este valabilă de câțiva ani, mă îndoiesc că ea se va schimba în viitorul apropiat.

 

9. Studiază pariurile pe intervale de 60 de secunde

Sunt oferite o gamă largă de pariuri pe intervale de timp, astfel încât vei observa că la meciurile mai importante poți paria pe intervale de 5 minute, 10 minute, 15 minute, și chiar de 60 de secunde! Va fi un corner, un out sau o lovitură liberă în următorul minut? Acum poți paria pe așa ceva, această opțiune neputând fi găsită nicăieri în altă parte.

 

10. La Sportingbet nu mai ai pariuri virtuale și poker, dar ai jocuri de cazino

După obținerea licenței pe 10 ani și trecerea către noua platforma, Sportingbet (deschide un cont acum) a renunțat la camera ”Paradise Poker” dar și la platforma sa de pariuri virtuale. În schimb, oferă în continuare un cazino online dar și un cazino live. Mai mult decât atât, poți descărca aplicația ”Sportingbet Casino” pentru IOS și Android; astfel poți juca jocurile preferate din mers!

Orice problemă sau întrebare o poți adresa în subiectul Sportingbet și vei primi ajutor rapid din partea celor mai buni pariori din țară. Forumul PariuriX este cel mai activ din România și ținem permanent legătura cu oficialii operatorilor licențiați la noi în țară.

ACCESEAZĂ SITE-UL OFICIAL SPORTINGBET AICI!
 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Salvează

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult

Discutii