Sportingbet Live Betting & Live Streaming în 2022

2022-02-28 11:43:31 1,5k 0

Este platforma de pariuri live Sportingbet suficient de performantă din punct de vedere tehnic încât să merite să jucăm aici? Conține oferta live meciurile și opțiunile de pariere căutate de cei mai mulți pariori astfel încât să nu avem nevoie de alte servicii de live betting? Avem acces la suficiente transmisiuni live video prin serviciul Sportingbet Live Streaming? La aceste întrebări și nu numai vom încerca să răspundem în paragrafele următoare.

Deschide cont și urmărește LIVE VIDEO meciurile preferate în timp ce pariezi pe ele cu un bonus atractiv

 

1.Aspecte  tehnice despre Sportingbet Live Betting

Pe vremuri grafica platformei de live betting Sportingbet era destul de demodată. Deși nu ar fi câștigat un premiu pentru frumusețe, exista și un avantaj: platforma funcționa foarte bine și de pe calculatoare sau dispozitive mobile mai puțin performante. Acum suntem întâmpinați de o grafică modernă și plăcută ochiului, dar trebuie să ai un calculator cât de cât decent pentru a putea plasa pariuri live fără nici o problemă.

Ca un mic minus pot remarca faptul că pariurile pe meciurile de mâna a doua sunt blocate mai des decât la alte agenții concurente, iar cotele sunt actualizate un pic mai greu. Dar nu este aceasta o regulă de bază, deoarece diferă mult de la meci la meci. Însă per total vei putea paria în condiții mai mult decât decente pe majoritatea meciurilor. Iar ca plus, pariurile sunt plasate în maxim câteva secunde din momentul în care ai apăsat butonul ”Pariați”, astfel încât sunt destul de puține pariuri care să fie refuzate. De asemenea, câștigurile sunt și ele procesate într-un timp destul de scurt, deci nu trebuie să aștepți cu orele până să fie plătite biletele câștigătoare.

 

2. Oferta de pariuri live Sportingbet.ro

Întotdeauna când vreau să văd cât de bogată este oferta de pariuri live a unui operator, fac o comparație directă cu Netbet.ro. De ce cu Netbet? Pentru că de-a lungul timpului am constatat că acea agenție are per total cea mai bună ofertă live. Și atunci o iau ca punct de reper.

Am intrat într-o zi de miercuri dimineața pe cele două site-uri. Netbet.ro oferea pariuri live pe 54 de meciuri din 11 sporturi diferite, în timp ce Sportingbet.ro avea pariuri pe 50 de meciuri din 9 sporturi. Deci oferta de pariuri live Sportingbet era foarte apropiată de cea de la Netbet, așa că în mod normal orice parior va fi mai mult decât mulțumit de diversitatea de evenimente live din ofertă. Totuși pot fi meciuri care să lipseasă la Sprotingbet și să le găsim la alte agenții (dar asta se poate și invers), motiv pentru care recomand să ai cont deschis la mai multe case de pariuri online.

Acum să vorbim un pic despre opțiunile de pariere disponibile la pariuri live Sportingbet. La orice meci live de fotbal vei găsi minim 30 de pariuri, iar numărul poate să treacă de 70 la partide cât de cât decente. Nu lipsesc pariuri live pe handicapuri europene, următorul gol sau intervale de 15 minute. Pe platforma veche puteam plasa chiar pariuri pe intervale de 1 minut, dar această facilitate nu mai este disponibilă. Și la tenis ne așteaptă multe opțiuni, chiar  și la meciuri între tenismeni necunoscuți. De exemplu la partide din turnee ITF poți plasa pariuri pe fiecare game și punct, dar și pe scorul exact al unui game sau set. Și la celelalte sporturi oferta live în ceea ce privește piețele disponibile este mai mult decât ok, astfel încât majoritatea pariorilor vor fi mulțumiți cu ceea ce oferă platforma de pariuri live Sportingbet.

Deschide cont și urmărește LIVE VIDEO meciurile preferate în timp ce pariezi pe ele cu un bonus atractiv

 

3. Sportingbet Live Streaming - urmărește în direct meciurile preferate

Sportingbet TV este un serviciu complet gratuit, ceea ce înseamnă că poți urmări orice eveniment transmis fără a fi necesar să plătești vreun leu. Acesta este însă dedicat exclusiv clienților Sportingbet! Ce înseamnă asta mai exact? Pentru a putea urmări gratuit meciurile preferate, trebuie să ai un cont de pariuri (deschide acum) și o balanță pozitivă a acestuia, sau să fi plasat minim un pariu în ultimele 24 de ore. De exemplu eu am pe cont de mai bine de jumătate de an suma de 0,45RON, și încă pot urmări orice transmisiune live doresc, fără nici o problemă.

Ca și în cazul serviciilor similare oferite de Unibet.ro, Netbet.ro sau Betano.com există câteva minusuri. Nu poți vedea un meci full screen, ci doar dintr-o fereastră mică la o rezoluție decentă. Transmisiile au un delay de aproximativ 10 secunde față de realitate, iar uneori se mai întrerup. Dar aceste lucruri sunt normale pentru un serviciu gratuit. Trebuie apreciat totuși faptul că poți paria pe un meci în timp ce îl urmărești live din aceeași fereastră, și fără a fi nevoit să suporți reclame enervante. Dacă vrei să vezi ce alte alternative ai pentru a vedea meciuri live online, dă un CLICK AICI.

Serviciul de live streaming Sportingbet este disponibil atât de pe PC, cât și de pe mobil prin intermediul aplicației pentru IOS și Android (detalii aici). Pe de altă parte nu te poți uita la meciuri direct din browser-ul telefonului sau a tabletei, chiar dacă site-ul Sportingbet.ro este optimizat pentru dispozitive mobile.

 

Ce evenimente sunt transmise live video?

Sportingbet TV oferă transmisiuni live din mai multe sporturi și campionate după cum urmează:

  • fotbal: sunt acoperite trei din cele mai importante cinci campionate ale Europei: Spania La Liga, Germania Bundesliga și Italia Serie A. De asemenea, Sportingbet transmite și meciuri din campionate precum Portugalia Primeira Liga, Austria Bundesliga, Ucraina Premier League, Italia Serie B, Belgia Pro League, Danemarca Superliga, Polonia Ekstraklasa, Cehia Liga sau Prva Liga Slovenia, dar cu siguranță lista este mai lungă. Sunt acoperite și meciuri din competiții de mâna a doua sau a treia care sunt foarte greu de găsit la alte agenții sau pe alte site-uri.
  • tenis: sunt oferite transmisiuni atât din turnee ITF, ATP sau WTA, cât și de la turnee de Grand Slam precum US Open.
  • hochei pe gheață: prin intermediul serviciului de live video de la Sportingbet  ne putem uita la meciuri de hochei din KHL (Kontinental Hockey League), al doilea cel mai important campionat de hochei din lume după NHL.
  • alte sporturi: mai poți găsi transmisiuni din baschet, handbal, volei dar și din alte sporturi. Cel mai bine este să te uiți peste ofertă să vezi dacă găsești ceea ce cauți.

 

4. Sportingbet Live Streaming – cum pot urmări un meci?

  • Loghează-te pe contul de pariuri Sportingbet sau deschide cont acum dacă nu ești deja client.
  • Efectuează minim un depozit pentru a avea o balanță pozitivă a contului de pariuri.
  • Intră în secțiunea ”Pariuri Live”. - ”Video” pentru a vedea o listă cu toate partidele disponibile la pariuri live însoțite de live streaming. Tot ce trebuie să faci este să intri pe pagina de live betting a respectivei partide, iar streamul va încărca automat în partea dreaptă a paginii.

Tot pe pagina de ”Pariuri Live”. - ”Video” ai sub meciurile live o listă intitulată ”Evenimente viitoare”. De aici poți vedea partidele însoțite de live stream care urmează să înceapă în viitorul apropiat. 

Deschide cont și urmărește LIVE VIDEO meciurile preferate în timp ce pariezi pe ele cu un bonus atractiv

Te-ar putea interesa și:

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult