Plăți Sportingbet - depuneri și retrageri de bani în 2022

2022-02-28 11:15:40 2,2k 0

Vezi care este depunerea și retragerea minimă la Sportingbet (atât pe partea de pariuri sportive cât și la casino) și ce metode de plată sunt acceptate. Tot aici îți arătăm cum poți efectua un depozit sau o retragere, pas cu pas.

Deschide cont și joacă acum cu un bonus atractiv la prima depunere!
 

1. Taxe 0% la Sportingbet - atât la depuneri, cât și la retrageri!

Din ce știm Sportingbet este în acest moment singurul operator online din România care oferă posibilitatea de a efectua depuneri și retrageri de bani prin oricare din metodele de plată disponibile, fără a plăti taxe! Dacă totuși cunoști vreo altă agenție cu facilități similare, poți da un reply mai jos. Cert este că Sportingbet suportă din propriul buzunar atât taxa de 2% pe depuneri, cât și taxa nouă de 3% pe retragere, taxe obligatorii prin lege care în mod normal sunt suportate de către jucători.

Asta înseamă că la o depunere de 1,000 RON la o altă casă de pariuri vei plăti 20 RON taxă, iar la o retragere de 2,000 RON vei plăti încă 60 RON taxă. Deci 80 de RON pierduți dintr-un foc! Aici însă, banii rămân la tine!

De asemenea, ai grijă la comisioane pe depuneri / retrageri ce pot fi procesate de părți terțe! De exemplu începând cu data de 25 mai 2021, ING a impus o taxă de 3,9 lei + 1.9% din valoarea tranzacției pentru toate depunerile și retragerile de bani efectuate către și dinspre operatorii de jocuri de noroc. Poți evita aceste taxe optând pentru o depunere cu un card de la o bancă ce nu percepe astfel de comisioane (noi știm Transilvania, însă probabil sunt și altele), un card Revolut sau un portofel electronic Skrill / Neteller (dar și acolo documentează-te asupra eventualelor comisioane).

 

2. Depunere minimă Sportingbet și metode de plată disponibile

La Sportingbet sunt acceptate toate metodele de plată cunoscute.Poți depune și retrage cu cardul, prin transfer bancar sau pe portofele electronice (Skrill / Neteller). De asemenea contul de pariuri poate fi alimentat prin Paysafecard. Deoarece Sportingbet este prezentă doar online, și nu are agenții proprii, nu este oferită posibilitatea de a alimenta contul de pariuri din locații stradale. Înainte de a alimenta cu bani contul de pariuri, mai sunt câteva lucruri importante pe care trebuie să le cunoști.

Indiferent de metoda de plată aleasă sau de tipul tranzacției, suma minimă Sportingbet pe care o poți depune este de 20RON. Așa cum am spus mai sus, nu sunt percepute taxe de nici un fel, dar în cazul tranzacțiilor prin bancă (transfer bancar, plată cu cardul) este posibil să fii taxat cu o sumă modică de către instituția ta bancară. Așa cum poți vedea, la Sportingbet depunerea minimă este accesibilă tuturor buzunarelor.

Un alt lucru important - depunerile efectuate prin Skrill, Paysafecard și Neteller nu se califică pentru bonusul pentru prima depunere. Dacă vrei să primești bonusul de bun venit, va trebui să depui cu ori cu cardul, ori prin transfer bancar.

 

3. Cum efectuez la Sportingbet o depunere de bani?

  1. Loghează-te pe contul tău Sportingbet. Dacă nu ești deja client, deschide cont acum.
  2. Apasă pe butonul verde ”Depuneți” din colțul dreapta sus al site-ului.
  3. Se va deschide o fereastră din care va trebui să alegi metoda de plată dorită. Apoi trebuie doar să urmezi instrucțiunile corespunzătoare metodei alese. Dar pentru a îți ușura munca, îți voi prezenta exemple concrete pentru cele mai importante metode de plată.

Deschide cont și joacă acum cu un bonus atractiv la prima depunere!

 

3.1 Depunere cu cardul de credit / debit

Depunerile cu cardul rămân fără îndoială cele mai populare. Sunt acceptate toate cardurile de tipul MasterCard și Visa. Atunci când depui trebuie să treci următoarele date: 

  • Sumă: suma pe care vrei s-o depui 
  • Număr card: numărul de 16 cifre de pe fața cardului 
  • Data exprirării: data la care expiră cardul, este trecută pe el 
  • CVV2 / Cod securitate card: ultimele trei cifre de pe spatele cardului 
  • Numele de pe card: trece-l exact așa cum apare pe card. Acesta trebuie să corespundă cu numele utilizat la înregistrare.  

Pentru a înțelege mai bine ai un exemplu concret în imaginea de mai jos: 

 

 

3.2 Sportingbet Skrill - Depunere prin portofelul electronic Moneybookers

Este un portofel electronic pe care-l poți utiliza ca intermediar între cardul tău și contul de pariuri, iar astfel îți protejezi datele cardului și poți folosi inclusiv carduri cu care întâmpini probleme atunci când efectuezi un depozit direct. De asemenea poți folosi această metodă dacă n-ai un card și soliciți ajutorul unui prieten. Nu poți utiliza cardul altei persoane, dar poți ruga un prieten care are card să deschidă și el un cont de Skrill și să-ți transfere fonduri. Pentru a afla mai multe despre Skrill și pentru a deschide un cont intră pe site-ul Skrill

Atunci când efectuezi o depunere la Sportingbet utilizând această metodă de plată trebuie să treci adresa de mail utilizată pe Skrill, cu precizarea că ea trebuie să corespundă cu cea utilizată la deschiderea contului de pariuri. Deci trebuie să ai același mail pentru contul Sportingbet și contul Skrill. Apoi completează suma de bani pe care vrei s-o depui și apasă pe  ”Depunere”, după care vei fi redirecționat către pagina Skrill, acolo unde trebuie să te loghezi și să accepți tranzacția. ATENȚIE! Depunerile prin Skrill nu se califică pentru oferta de bun venit!

Deschide cont și joacă acum cu un bonus atractiv la prima depunere!

 

3.3 Sportingbet Paysafecard – depunere cu cartele preplătite

Aceasta este metoda perfectă pentru cei care nu vor să se complice cu carduri sau conturi bancare. Intră pe paysafecard.com, deschide un cont și accesează ”Căutare puncte de vânzare” pentru a găsi cea mai apropiată locație de unde poți achiziționa un Paysafecard. Acesta va conține un cod pe care trebuie să-l introduci pe site-ul lor pentru a alimenta contul, după care poți folosi acel cont pentru a depune la Sportingbet (deschide cont acum). 

 

3.4 Alte metode de plată

Sportingbet oferă și alte metode de plată precum Neteller, transfer bancar rapid și chiar PromoCodes, metodă de plată care recunosc că nu prea am văzut-o la alte case de pariuri online licențiate.

 

4.Retragere minimă Sportingbet și alte informații utile

La un moment dat vei dori să soliciți și o retragere de bani la Sportingbet, așa că hai să vedem ce trebuie să știi despre aceasta înainte de toate.

Așa cum am menționat și în prima parte a acestei pagini, la Sportingbet retragerea minimă este aceeași ca depunerea minimă : 40RON indiferent de metoda de plată aleasă.

Retragerile trebuiesc efectuate prin aceeași metodă de plată prin care ai depus. În cazul în care ai optat pentru un depozit prin Paysafecard, atunci banii pot fi scoși doar prin transfer bancar.

Timpul de așteptare în cazul retragerilor este un pic mai mare decât la alte agenții: 1-2 zile pentru portofele electronice și 3-5 zile pentru transfer bancar sau card. Dar mai diferă și de la caz la caz; de exemplu au fost situații în care am primit banii în Skrill în aceeași zi în care am solicitat o retragere.

 

5.Cum solicit la Sportingbet retrageri de bani?

Pentru a solicita o retragere la Sportingbet  intră în ”Contul meu” – ”Plăți”. Se va încărca un formular în care trebuie să alegi o metodă de plată și să treci suma pe care vrei s-o retragi. Banii pot fi retrași doar utilizând aceeași metodă prin care ai depus sau prin transfer bancar.Nu are rost să vorbim prea mult despre retrageri de bani cu cardul sau prin Skrill, pentru că pur și simplu trebuie să selectezi cardul / contul, și să apeși pe ”Retragere”. 

Vroiam în schimb să îți prezint procedeul de retragere fonduri prin transfer bancar, pentru că țineam minte că în trecut era ceva mai complicat. Trebuiau trecute date precum numele băncii, localitatea sucursalei și codul SWIFT al băncii, însă observ că între timp și această procedură s-a simplificat foarte mult. Acum este suficient să treci numărul contului bancar, fără nici o altă informație! În formularul de mai jos poți vedea trecute și alte date precum monedă cont, țara băncii sau numele titularului, dar aceste date sunt completate automat și nu pot fi modificate.

Deschide cont și joacă acum cu un bonus atractiv la prima depunere!

Te-ar putea interesa și:

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult