Pariuri Sportingbet - primul pariu, pariuri live, pariuri speciale

2022-02-28 12:33:21 1,2k 0

Dacă ai urmat tutorialele de deschidere cont și efectuare prima depunere, înseamnă că acum ai un cont de pariuri cu bani pe el, și poți trece la următorul pas – plasarea primului pariu online la Sportingbet.ro. Îți voi arăta întâi cum poți găsi rapid meciurile preferate și pariurile care te interesează, după care îți voi spune cum poți juca pariuri single, multiple, în sistem și cu baze, dar și cum poți închide pariuri aflate în desfășurare pentru a îți securiza câștigurile!

Deschide cont și plasează pariuri Sportingbet cu un bonus atractiv de bun venit!

 

1. Găsirea meciului care te interesează

Ce îmi place în mod deosebit la Sportingbet este faptul că pot găsi orice eveniment sportiv din maxim trei click-uri. De exemplu dacă vrei să pariezi pe prima ligă din România tot ce trebuie să faci este să dai click pe ”Fotbal” de pe pagina ”Sporturi”, după care va încărca un drop menu care conține o listă cu toate campionatele pe care se poate paria, incluzând România Liga I, așa cum se poate vedea în imaginea de mai jos.

Dă click pe această ligă pentru a vedea meciurile pe care poți paria sau cotele pentru 1x2. Pentru a putea plasa un pariu este necesar în primul rând să dai click pe cota corespunzătoare pariului pe care vrei să-l pui, iar acest pariu se va încărca într-un bilet virtual accesibil din partea dreaptă a paginii. Dacă dai click pe mai multe selecții, atunci acestea vor încărca pe bilet una sub alta.

 

2. Plasarea de pariuri single la Sportingbet

Acestea sunt pariuri pe câte un singur meci; se pot plasa accesând tab-ul ”Simplu” din partea de sus a biletului virtual. Tot ce trebuie să faci este să completezi suma în căsuța corespunzătoare pariului pe care vrei să-l joci, după care poți apăsa butonul ”Plasare pariul”.

 

3. Plasarea de pariuri multiple la Sportingbet

Sunt cunoscute sub mai multe nume: pariuri multiple, pariuri în acumulator, pariuri combo, bilet simplu etc. Indiferent de denumire este vorba de un bilet cu mai multe meciuri unde toate selecțiile trebuie să fie corecte pentru ca biletul să fie câștigător. Pentru a pune un astfel de pariu selectează opțiunea ”Combinate” și completează cu suma dorită căsuța din partea de jos a biletului.

 

4. Cum joci la Sportingbet pariuri sportive în sistem

Acestea sunt pariuri unde joci diferite combinații astfel încât să poți câștiga ceva bani chiar dacă nu ies toate selecțiile. De exemplu dacă ai trei meciuri pe un bilet poți pune un sistem 2/3, ceea ce înseamnă că plasezi pariuri individuale pe fiecare combinație posibilă de câte două meciuri: meci 1 cu meci 2, meci 1 cu meci 3 și meci 2 cu meci 3. Același lucru este valabil și la un bilet cu mai multe selecții, doar că acolo vor fi mai multe combinații și poți juca și mai multe sisteme. De exemplu la un bilet cu șapte meciuri ai de ales între sistemele: 2/7, 3/7, 4/7, 5/7 și 6/7. Ar fi mai mult de discutat aici, așa că recomand să accesezi ACEST ARTICOL pentru a afla în detaliu tot ce trebuie să știi despre sistemele de pariuri.

În imaginea de mai jos poți vedea opțiunile disponibile la un bilet cu 3 meciuri. Eu am trecut suma ”20” în dreptul sistemului ”Trixie”, sistem ce conține 3 duble și o combinație cu toate cele 3 meciuri. De aceea sistemul meu conține un total de 4 pariuri, motiv pentru care miza finală va fi de fapt 80 RON. Pariurile în sistem pot fi un pic mai dificil de înțeles dacă ești un parior începător, dar cu timpul nu ți se vor mai părea chiar atât de complicate.

Deschide cont și plasează pariuri Sportingbet cu un bonus atractiv de bun venit!

 

5. Plasarea la Sportingbet de pariuri online cu bancheri (baze)

Un bilet cu baze / bancheri este format din două părți : meciuri care trebuie să iasă obligatoriu (baze), și meciuri ce pot fi jucate în sistem. Pentru a plasa un astfel de pariu online la Sportingbet.ro, trebuie să bifezi opțiunea ”Utilizați bancher”, care este afișată chiar sub ultimul meci de pe bilet. Apoi vei vedea că în dreptul fiecărei selecții apare un buton ”B” pe care îl poți apăsa. Partidele selectate vor deveni baze, în timp ce între restul poți juca sisteme, exact cum te-am învățat mai sus.

De exemplu eu în poza următoare am un bilet cu 4 meciuri, unde pe al doilea l-am selectat ca bază, iar între celelalte am jucat un sistem 2/3. Eu am completat o miză de 5RON, ceea ce înseamnă că miza totală este de 15RON (deoarece avem 3 combinații posibile). Pentru a câștiga ceva de pe urma acestui bilet, este obligatoriu să îmi iasă baza, și minim 2 din celelalte 3 partide de pe bilet.  Află tot ce trebuie să știi despre biletele la pariuri sportive cu bancheri!

 

6. Pariuri LIVE și pariuri Speciale la Sportingbet

În ceea ce privește plasarea de pariuri live și pariuri speciale, nu sunt multe de spus deoarece acestea se plasează în același mod în care joci și pariuri normale pre-meci. Totuși aș evidenția faptul că pe partea de pariuri speciale Sportingbet nu stă prea bine, având o ofertă destul de modestă ce acoperă mai degrabă piețe din alte țări. De exemplu nu găsim pariuri pe emisiuni TV din România, dar putem paria pe Big Brother din Brazilia. Nu am văzut în ofertă nici pariuri din sporturi electronice (eSports), disciplină sportivă care în 2022 este acoperită de destul de multe case de pariuri online.

 

 

7. Închiderea unui pariu aflat în desfășurare

Opțiunea de închidere pariu îți permite să securizezi câștigurile pe un bilet aflat în desfășurare, care nu e decis încă. În momentul în care folosești această opțiune vei primi garantat o parte din eventualul câștig sau din miza inițială. Se pot închide atât pariuri single, cât și pariuri multiple. Sunt mai multe situații în care poți utiliza această opțiune:

  • dacă ai plasat din greșeală un pariu și vrei să-l anulezi sau te-ai răzgândit înainte ca evenimentul / evenimentele de bilet să înceapă, poți da cash out și vei primi aproximativ 90% din suma mizată inițial.
  • dacă ai plasat un pariu single (indiferent că a fost pre-meci sau live), ai posibilitatea de a-l închide în timpul partidei. Poți folosi opțiunea de cash out dacă jocul nu merge în direcția în care sperai sau, chiar din contră, poți să-l închizi dacă echipa pe care ai pariat conduce și vrei să fii sigur că pui mâna pe o parte din potențialul câștig.
  • dacă ai pus un bilet la pariuri cu mai multe meciuri iar o parte din acele selecții sunt deja câștigătoare, atunci poți închide pariul pentru a nu risca să rămâi fără nici un leu în cazul în care te scoate un singur meci.

Indiferent de situația în care vrei să închizi un pariu tot ce ai de făcut este să accesezi ”Pariurile mele” din biletul virtual și să dai click pe butonul ”Închidere pariu” din dreptul pariului / biletului pe care vrei să-l închizi. Această opțiunea poartă și numele de cash out, și am vorbit despre ea în detaliu AICI.

 

8. Verificare bilet Sportingbet

Nici procesul de verificarea biletului de pariuri la Sportingbet nu îți va ridica probleme. Accesează ”Contuol Meu” – ”Pariurile mele”, și se va deschide o fereastră din cadrul căreia poți consulta istoricul biletelor jucate de tine. Ai și câteva opțiuni de filtrare care te ajută să vizualizezi doar bilete câștigătoare / pierzătoare / aflate în desfășurare dintr-o anumită perioadă de timp. De asemenea, ai o căsuță în care poți introduce ID-ul unui anumit bilet pentru a găsi rapid ceea ce cauți.

Deschide cont și plasează pariuri Sportingbet cu un bonus atractiv de bun venit!

Te-ar putea interesa și:

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult