Păreri Sportingbet - vezi ce impresie mi-a lăsat această agenție de pariuri online

3,3k 5

Păreri Sportingbet – în acest articol vreau să îți împărtășesc experiențele mele cu Sportingbet, agenție la care joc de aproape 7 ani. Dacă nu ești de acord cu mine, nu este nici o problemă, te aștept mai jos cu un reply.

Deschide cont și încasează un pachet atractiv de bun venit!

 

Sportingbet – una din agențiile la care joc constant de ani buni

Sportingbet (deschide cont) este cea mai veche casă de pariuri online la care încă joc, alături de Unibet.ro. De fapt în afară de cele două mai sunt client activ la netbet.ro, betfair.ro și betano.ro, aceste 5 agenții fiind în top 5 preferințe personale. De ce joc la așa multe agenții simultan? Pentru că vreau să profit la fiecare de cele mai bune cote și oferte promoționale, iar atunci când nu găsesc la una pariul dorit, să îl pot plasa la alta. Am detaliat subiectul în acest articol.

Dar să revenim la Sportingbet (L1160656W000327). Am auzit de-a lungul timpului relatări ale unor pariori care au întâmpinat diferite probleme cu acest operator, dar eu unul am cont aici de vreo 7 ani, interval în care nu mi-au fost impuse limite nesimțite, nu am fost ”furat” și nu m-am confruntat cu bug-uri sau erori tehnice grave din cazul cărora să pierd bani (și chiar dacă s-a ivit o problemă, ea a fost reparată în timp util). Într-adevăr erau niște probleme mai serioase cu agenția în urmă cu mulți ani, de de când s-a schimbat patronatul, ele au cam dispărut și au rămas doar istorie.

 

Păreri Sportingbet – de ce încă joc aici?

De curând site-ul a implementat platforma Bwin, ceea ce înseamnă că cele două case de pariuri au o interfață similară, dar și servicii asemănătoare. Acesta este un lucru important de precizat pentru cei nostalgici cărora le este dor de Bwin. Și că tot veni vorba de interfață, aceasta este una simplă și intuitivă, ceea ce face din sportingbet.ro un site perfect pentru pariorii începători (dar nu numai).

Oferta sportivă este destul de bogată, atât pre-meci cât și live. Eu joc mult la pariuri live, așa că apreciez faptul că informațiile sunt actualizate rapid și că pariurile sunt plasate în cel mai scurt timp, deci pot juca în condiții optime. Este oferit și un serviciu de live streaming, poate nu la fel de complet ca cel disponibil la concurență, dar care oricum reprezintă un plus (sunt destui operatori care încă nu oferă meciuri live online).  Ofertele promoționale nu lipsesc nici ele, partea bună fiind aceea că majoritatea sunt accesibile clienților care nu au bugete prea consistente.

Sportingbet are și o platformă bună pentru Casino, unde sunt oferite zeci de sloturi video, dar și jocuri de masă live. Recunosc că nu prea sunt fanul ”păcănelelor”, dar mai mă joc din când în când de distracție, însă doar pe mize mici.


Păreri Sportingbet – minusurile agenției

Ca să nu vorbesc doar de bine, trebuie să subliniez și problemele. În primul rând cotele nu sunt cele mai mari, fiind destule meciuri și pariuri la care alte agenții stau mai bine. Ele oricum au fost îmbunătățite de când s-a trecut la platforma Bwin, pentru că înainte chiar erau problematice, mai ales cele pentru 1x2 pe fotbal. Dar acum sunt mult mai ok.

O a doua problemă este faptul că retragerile sunt procesate mai greu ca în alte părți. De exemplu în cazul unei retrageri prin transfer bancar poate dura 3-5 zile lucrătoare până intră banii în cont. Eu oricum retrag mai mult prin Skrill, iar astfel pot avea banii pe portofelul electronic chiar în ziua în care am retras. Sau măcar a doua zi.

Cam acestea sunt părerile mele despre sportingbet.ro. Tu ai jucat la această agenție de pariuri sportive? Ce impresie ți-a lăsat? Te aștept pe forumul de discuții Sportingbet să ne împărtășești experiențele tale, și tot acolo poți citi opinii lăsate de alți pariori.

Deschide cont și joacă acum la casa de pariuri online Sportingbet!


Te-ar mai putea interesa și: 

Discutii