Cum deschid un cont la Sportingbet și cum fac depunere de bani

2017-04-14 14:57:00 6,3k 0

Vezi pas cu pas ce ai de făcut pentru a juca la casa de pariuri online Sportingbet! Noi îți arătăm cum poți deschide un cont nou și cum efectuezi primul depozit prin cele mai populare metode de plată existente!

Deschide acum un cont la Sportingbet și încasează un super bonus pentru prima depunere!

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL?

 1. De ce să joc online la Sportingbet?

 2. Cum deschid cont la Sportingbet?

 3. Cum efectuez primul depozit?
  3.1 Depunere cu cardul de credit / debit
  3.2 Depunere prin transfer bancar
  3.3 Depunere prin portofelul electronic Skrill
  3.4 Depunere prin Paysafecard

 

1. DE CE SĂ JOC ONLINE LA SPORTINGBET?

Sportingbet (D.ONJN 1558/25.08.2016) este fără îndoială una din cele mai bune case de pariuri online licențiate în România și este și operatorul pe care îl recomand în mod deosebit celor care pariază pentru prima dată online. Spun asta pentru că site-ul are o interfață intuitivă și ușor de folosit, astfel încât un începător nu se va pierde prin meniuri și se va descurca fără prea mari probleme. Pentru a face lucrurile și mai simple de atât, voi prezenta mai jos pașii pe care îi ai de urmat pentru a deschide un cont la Sportingbetși prin care poți efectua un depozit. Deschide un cont acum!

În primul rând, trebuie spus că pentru a te juca online ai nevoie de : 

 • un calculator / telefon / tabletă și o conexiune la internet: dacă poți citi acest articol, înseamnă că ai deja așa ceva 
 • o adresă de email: adresă pe care orice persoană o are în ziua de astăzi. Dacă totuși n-ai așa ceva, poți deschide în maxim câteva minute un cont de email pe mail.yahoo.com sau gmail.com 
 • un număr de telefon
 • o metodă de plată: un card este recomandat, dar te vei descurca și fără deoarece există inclusiv metode prin care poți depune fără carduri și conturi bancare 

 

2. CUM DESCHID CONT LA SPORTINGBET?

În primul rând trebuie amintit că clienții noi beneficiază de un bonus atractiv pentru prima depunere pe care îl poți descoperi printr-un CLICK AICI! După ce ai intrat pe site apasă butonul ”Înregistrați-vă acum” situat în colțul din dreapta sus a paginii, și se va încărca un formular format din 2 părți în care trebuie să treci următoarele date:

Prima parte

 • Titlu: Dl / Dna / Dra etc. 
 • Prenume: numele mic 
 • Nume: numele de familie 
 • Data nașterii: sunt trei coloane; așa cum te-ai prins, în prima trebuie să treci ziua, în a doua luna, iar în a treia anul 
 • Codul Numeric Personal: Aici trebuie să treci CNP-ul de pe buletin.
 • Țara: România, dar este deja selectată 
 • Provincie: adică județul de reședință
 • Localitate / Oraș: orașul în care ai domiciliul
 • Cod poștal: codul tău poștal. Dacă cumva nu știi care este acesta îl poți afla ușor de pe http://www.coduripostale.ro
 • Adresa: trece adresa ta exact ca în buletin  
 • Email: adresa ta de email
 • Număr de mobil: numărul tău de telefon


A doua parte:

 • Nume de utilizator: un username format din 7-12 caractere. Sunt acceptate litere, cifre și caractere speciale. 
 • Parola: o parolă de 7-12 caractere asociată contului tău de pariuri. Sunt acceptate litere, cifre și liniuțe. 
 • Repetați parola: trece încă o dată parola
 • Moneda de cont: ai mai multe opțiuni, dar lasă contul în lei românești pentru a evita plata de taxe corespunzătoare schimbului valutar. 
 • Întrebare secretă: poți alege între cinci întrebări diferite. 
 • Răspuns secret: răspuns la întrebarea de securitate. Alege un răspuns pe care să-l ții minte pentru că este posibil ca în timp să ai nevoie de această informație. 
 • Confirm politica Sportingbet: bifează căsuța pentru a confirma că ești de acord cu regulamentul agenției 
 • Creare cont: apasă acest buton pentru a finaliza procesul de înregistrare. 

După înregistrare vei primi un mail de la agenţia de pariuri Sportingbet, mail ce conține un link. Trebuie să dai click pe acel link pentru a activa contul de pariuri, după care te poți loga în el. 

Așa cum se poate vedea, deschiderea unui cont Sportingbet este ceva foarte ușor de făcut deoarece formularul de înregistrare este intuitiv și foarte ușor de completat. Important este să folosești doar date adevărate, care corespund cu cele din cartea de identitate, pentru că altfel nu vei putea efectua depuneri, și mai ales retrageri. La un moment dat va trebui să demonstrezi că datele utilizate la înregistrare sunt adevărate. Acest lucru se face trimițând un mail la [email protected], mail ce trebuie să conțină userul de pariuri / ID-ul de utilizator și o poză după un act de identitate (buletin, pașaport, permis de conducere). Recomand să trimiți acest mail înainte de a solicita prima retragere; în caz contrar staff-ul Sportingbet îți va cere această copie, iar astfel prima retragere va dura mai mult.  

Află tot ce trebuie să știi despre verificarea contului de pariuri la Sportingbet!

 

3. CUM EFECTUEZ PRIMUL DEPOZIT? 

După logare vei vedea că în bara orizontală din partea de sus a paginii ai un buton verde pe care scrie ”Depuneți”.  Dă click pe acesta pentru a fi redirecționat către formularul de depuneri. Aici vei avea de ales între mai multe metode de plată. Indiferent de metoda aleasă depozitul minim este de doar 40 RON! În cele ce urmează îți voi arăta cum poți depune prin cele mai populare 4 metode de plată!

 

3.1 Depunere cu cardul de credit / debit

Depunerile cu cardul rămân fără îndoială cele mai populare. Sunt acceptate toate cardurile de tipul MasterCard și Visa. Atunci când depui trebuie să treci următoarele date: 

 • Sumă: suma pe care vrei s-o depui 
 • Număr card: numărul de 16 cifre de pe fața cardului 
 • Data exprirării: data la care expiră cardul, este trecută pe el 
 • CVV2 / Cod securitate card: ultimele trei cifre de pe spatele cardului 
 • Numele de pe card: trece-l exact așa cum apare pe card. Acesta trebuie să corespundă cu numele utilizat la înregistrare.  

Pentru a înțelege mai bine ai un exemplu concret în imaginea de mai jos: 

 

3.2 Depunere prin transfer bancar

Dacă vrei să depui direct prin transfer bancar, atunci trebuie să selectezi această metodă de plată și să treci pe o foaie datele afișate. Cu acea foaie trebuie să te duci la bancă pentru a depune. Depunerea nu are loc instant, ci va dura câteva zile până când banii vor intra în cont. 

 

3.3 Depunere prin portofelul electronic Skrill

Este un portofel electronic pe care-l poți utiliza ca intermediar între cardul tău și contul de pariuri, iar astfel îți protejezi datele cardului și poți folosi inclusiv carduri cu care întâmpini probleme atunci când efectuezi un depozit direct. De asemenea poți folosi această metodă dacă n-ai un card și soliciți ajutorul unui prieten. Nu poți utiliza cardul altei persoane, dar poți ruga un prieten care are card să deschidă și el un cont de Skrill și să-ți transfere fonduri. Pentru a afla mai multe despre Skrill și pentru a deschide un cont intră pe site-ul Skrill

Pe Skrill te loghezi utilizând adresa ta de email şi de aceea atunci când depui utilizând această metodă de plată trebuie să treci această adresă (ea trebuie să corespundă cu adresa utilizată la deschiderea contului de pariuri). Apoi completează suma de bani pe care vrei s-o depui și apasă Depunere, după care vei fi redirecționat către pagina Skrill, acolo unde trebuie să te loghezi și să accepți tranzacția. ATENȚIE! Depunerile prin Skrill nu se califică pentru oferta de bun venit!

CLICK AICI pentru a afla tot ce trebuie să știi despre depuneri de bani la Sportingbet!

 

3.4 Depunere prin Paysafecard

Aceasta este metoda perfectă pentru cei care nu vor să se complice cu carduri sau conturi bancare. Intră pe paysafecard.com, deschide un cont și accesează ”Căutare puncte de vânzare” pentru a găsi cea mai apropiată locație de unde poți achiziționa un Paysafecard. Acesta va conține un cod pe care trebuie să-l introduci pe site-ul lor pentru a alimenta contul, după care poți folosi acel cont pentru a depune la Sportingbet (deschide cont acum). 


 

Așa cum poți vedea, ai de ales între mai multe metode de plată, astfel încât poți efectua un depozit chiar dacă n-ai un card. Ar mai trebui spus că retragerile pot fi făcute doar prin metoda prin care ai depus sau prin transfer bancar. Dar până ajungi la partea de retrageri vei învăța destul de bine să folosești contul tău de pariuri Sportingbet încât să nu întâmpini probleme de niciun fel. 

Deschide acum un cont la Sportingbet și încasează un super bonus pentru prima depunere!
 

Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult