Vezi cât de bune sunt cotele oferite de Sportingbet comparativ cu celelalte agenții

4,8k 0

Cât de bune sunt cotele oferite de Sportingbet comparativ cu alte case de pariuri online? Vezi aici o părere obiectivă, bazată pe statistici relevante care iau în considerare cotele de la toate pariurile oferite pe durata unei luni calendaristice!

Cote bune, promoții de top și ofertă sportivă bogată > Pariază acum la Sportingbet


Cât de bune sunt cotele oferite de Sportingbet?

În acest moment Sportingbet (D.ONJN 1558/25.08.2016) este una dintre cele mai apreciate case de pariuri online din România, fiind undeva în top 5 preferințe ale pariorilor. Și din punctul nostru de vedere această agenție își merită locul acolo, chiar dacă este departe de a fi perfectă. Dar bine, așa nici una nu este, și sunt destui operatori licențiați la care per total serviciile oferite sunt sub cele de la Sportingbet.

Unul din aspectele la care mulți se plâng de Sportingbet îl reprezintă cotele oferite, nefiind puțini cei care susțin că acestea sunt sub cele ale concurenței. Dar este acest lucru adevărat? Hai să vedem, privind lucrurile cât mai obiectiv.


Cotele pentru 1x2 erau pe vremuri destul de mici

Această percepție nu este chiar un mit. Realitatea este că până în 2016, dacă comparam cotele pentru 1x2 la fotbal oferite de  principalele case de pariuri online, Sportingbet se situa mai mereu în partea inferioară a clasamentului. Sigur, la alte opțiuni de pariuri agenția stătea foarte bine - de exemplu la opțiunile de tip pauză / final nu erau puține acele situații când avea cele mai mari cote. Dar știi cum e, pariurile pe câștigător meci ies cel mai mult în evidență pentru că sunt cele mai populare, iar cotele apar de fiecare dată pe pagina principală de pariuri a unei competiții.

Din fericire, în 2016 când a obținut licența ONJN pe 10 ani, Sportingbet a migrat pe aceeași platformă utilizată și de Bwin (află mai multe). Odată cu această migrare s-au simțit câteva îmbunătățiri, una dintre ele fiind reprezentată de cote mai mari la pariurile de tipul 1x2. Nu mă înțelege greșit – nici acum Sportingbet nu are cele mai mari cote de pe piață, dar dacă facem o comparație cu celelalte agenții licențiate, este mai mereu undeva în top5 în ceea ce privește payout-ul.

 

Ce spun statisticile despre cotele Sportingbet?

Noi putem fi subiectivi și să spunem ce ne trece prin cap, sperând că ne credeți. Am putea pune poze cu cotele / payout-ul oferit de mai multe case de pariuri la un anumit meci, dar din nou, ce ne împiedică să alegem o partidă care ne convine? Pentru a înlătura orice dubiu în ceea ce privește intențiile noastre, cel mai bine este să consultăm statistici relevante pentru a vedea cât de bune sunt per total cotele oferite de Sportingbet (vezi site-ul agenției) comparativ cu alte case de pariuri online.

Astfel am intrat pe oddsportal.com, un site care pe lângă multe alte lucruri ne arată și o medie a payout-urilor celor mai cunsocuți operatori de pariuri din lume luând în considerare toate pariurile oferite pe durata unei luni calendaristice. Din păcate site-ul nu acoperă decât o parte din operatorii licențiați la noi, iar alte site-uri cu o bază de date mai bogată de atât nu cunosc. Însă Sportingbet face parte din operatorii luați în evidență, astfel încât ne putem face măcar o idee.

Astfel afăm rapid că Sportingbet are un payout mediu de 92.24%, cu doar o idee mai mic decât payout-ul de la 888Sport (92.33%) și Unibet (92.36%). Putem vedea statistici și în funcție de sport, iar din acestea aflăm că într-adevăr payout-ul la fotbal nu este chiar extraordinar (90.01%),  dar la alte sporturi precum baseball, hochei sau darts acesta se apropie de 93%.
 

Câteva sfaturi în încheiere

Concluzia este aceea că Sportingbet are per total cote bune – nu-s nici slabe, dar nici excelente. Nu uita că payout-urile diferă mult în funcție de sportul și tipul de pariu pe care îl alegi, deci pot fi pariuri unde Sportingbet să stea mai bine decât concurența, și pariuri unde să stea mai prost. Sfatul nostru este să deschizi cont la vreo 5 case de pariuri (recomandăm unibet.ro, sportingbet.ro, netbet.ro, betfair.ro și betano.ro) și să încerci să plasezi fiecare pariu acolo unde este cota mai mare.

În același timp, ține cont și de faptul că deși cotele sunt importante, nu totul se rezumă la ele. Eventuale promoții, prezența în ofertă a anumitor tipuri de pariuri, sau posibilitatea de a plasa în condiții bune anumite pariuri live de pe mobil pot reprezenta motive suficiente pentru a alege într-un anumit moment o casă de pariuri în detrimentul alteia.

Cote bune, promoții de top și ofertă sportivă bogată > Pariază acum la Sportingbet


Te-ar mai putea interesa și:

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult