Sportingbet vine în ajutorul pariorilor şi vă prezintă cele mai populare pariuri

2017-04-18 14:47:00 5,4k 0

Cele mai populare pariuri la Sportingbet- Află care sunt cele mai jucate pronosticuri pariuri sportive ale zilei, inspiră-te din ponturile jucate de alți pariori pentru a îți spori șansele de câștig!

Aşa cum PariuriX încearcă să ofere tot timpul cele mai utile informaţii şi unelte cu scopul de a te ajuta să faci profit la pariuri, şi cei de la Sportingbet (deschide cont acum) încearcă să ajute pariorii. Astfel mai nou în partea dreaptă a paginii principale putem observa un nou instrument denumit "Bestseller Combi" care este format din 3 părți, sau altfel spus, 3 bilete.  

Pariază acum la Sportingbet și descoperă cele mai populare pronosticuri ale zilei!

 

1. Bestseller: Cele mai populare pariuri

Dacă dăm click pe butonul albastru, atunci deodată în biletul nostru virtual vor apărea selectate cele mai populare 5 pariuri ale zilei, adică pariurile jucate cel mai frecvent de utilizatorii Sportingbet în respectiva zi. 

 

2. Bestseller jackpot - mize mici, câștiguri mari

Și acest bilet este format din cele mai populare pronosticuri ale zilei la Sportingbet (D.ONJN 1558/25.08.2016), însă cu precizarea că sunt selectate doar cote ce depășesc 1.50. 

 

3. Bestseller Norocos - norocul surâde curajoșilor

Nu știu sigur care este aici criteriul pentru alegerea pariurilor, nu de alta dar biletul oferit este schimbat în mod constant. Nu aș crede că sunt date pronosticuri chiar la nimereală, dar nu aș băga mâna în foc.

Cert este că după ce ai dat click pe butonul albastru, meciurile de pe respectivul cupon încarcă în biletul tău virtual, dar chiar și așa poți edita biletul în orice mod dorești înainte de a paria. Poți scoate meciuri, le poți schimba, poți opta pentru sisteme de pariuri, sau poți pur și simplu să nu le joci dacă nu îți plac. Nu uita că pronosticurile afișate sunt simple sugestii! Pariază doar pe ce ai tu încredere!

 

Ponturi populare pe PariuriX.com

Site-ul nostru oferă și el o unealtă cu care poți descoperi cele mai populare pariuri ale zilei. Dacă dai CLICK AICI vei vedea care sunt cele mai jucate pariuri în cadrul concursului nostru zilnic de pronosticuri sportive. Reamintesc că orice parior poate participa gratuit la concursul Biletul zilei, și poate câștiga până la 350RON, bani ce vor fi creditați direct în balanța contului de pariuri!

Este bine să știi care sunt cele mai populare pariuri ale zilei, pentru că astfel poți vedea ce joacă alți pariori în ziua respectivă. Dar ai grijă! Doar pentru că un pariu este foarte jucat, nu înseamnă neapărat că este și bun, pentru că există destule pronosticuri supraevaluate din cauza popularității unei echipe sau a unor știri / reclame care nu sunt chiar conform cu realitatea. Cert este că cota acelui pariu va scădea în condițiile în care mulți îl vor juca, situație de pe urma căreia poți profita (de exemplu poate un pronostic opus se transformă într-un ”value bet”).

Pariază acum la Sportingbet şi primeşti un bonus atractiv pentru prima depunere!


Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult