Sportingbet a introdus opțiunea de cash-out / închidere pariu! Vezi aici detalii!

Securizează-ți câștigurile utilizând opțiunea Cash Out de la Sportingbet! Acum ai control total asupra pariurilor tale și nu trebuie să te mai temi de goluri venite la ultima fază a meciului deoarece poți închide pariurile dorite în orice moment!

Joacă acum la Sportingbet, una dintre cele mai bune case de pariuri online licențiate!


În ce constă opțiunea de cash out la Sportingbet?

Sportingbet (deschide cont acum) este în acest moment una din cele mai bune case de pariuri online la care clienții români se pot juca, ea aducând constant îmbunătățiri în ceea ce privește serviciile oferite. O opțiune pe care mulți clienți o doreau dar care nu era oferită până în acest moment este cea de cash-out (închidere pariu). Deoarece Sportingbet (D.ONJN 1558/25.08.2016) ține cont de nevoile clienților, astăzi ea a introdus această opțiune.

Acum poți închide un pariu în desfășurare pentru a lua o parte din eventualul câștig. Astfel nu mai ești obligat să aștepți finalul unui meci dacă ai dubii în ceea ce privește deznodământul acestuia. Această opțiune este folositoare în foarte multe situații. De exemplu pariezi pe o echipă că va câștiga un meci de fotbal, dar după ce începe partida observi că echipa pe care ai mizat nu joacă atât de bine pe cât te așteptai. În situația respectivă poți să închizi pariul și să iei înapoi o parte din bani.

Dacă ai nevoie de mai multe informații despre această opțiune și vei să vezi exemple cu situații concrete în care o poți folosi, recomand să accesezi acest articol: https://pariurix.com/agentii-de-pariuri-sportive-online-ce-ofera-optiunea-cash-out.html.

 

La ce pariuri și când pot utiliza opțiunea de cash out?

Opțiunea de cash-out a fost introdusă atât la pariurile pre-meci cât și la cele live. Ea este disponibilă la majoritatea sporturilor și la majoritatea tipurilor de pariuri, deși pot exista și excepții. În orice caz sunt acoperite cele mai populare sporturi (fotbal, tenis, baschet etc) și cele mai populare pariuri (1x2, over/ under etc). Această opțiune se poate utiliza cam pe tot ce se pariază în mod normal. La început opțiunea nu era disponibilă pe mobil, dar acum poți închide inclusiv pariurile plasate prin intermediul aplicației pentru IOS și Android!
 

Cum dau cash out?

Pentru a închide un pariu, trebuie să intri în secțiunea "Pariurile mele" accesibilă din biletul virtual din partea dreaptă a paginii.

Joacă acum la Sportingbet, una dintre cele mai bune case de pariuri online licențiate!


Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii