Asigurare săptămânală - Noul program de loialitate oferit de Sportingbet!

5,8k 3

Ai prins o săptămână proastă la pariuri sau la cazino? Cu noul program de fidelitate ”Asigurarea săptămânală” de la Sportingbet ești acoperit deoarece primești înapoi până la 2,000RON din banii pierduți! Vezi cum, la Sportingbet.


ASIGURAREA SĂPTĂMÂNALĂ - CE VEI GĂSI ÎN ARTICOL

 1. În ce constă promoția
  1.1 Nivele VIP

 2. Cum acumulez puncte
  2.1 Puncte la pariuri sportive
  2.2 Puncte la jocuri de cazino

 3. Cum funcționează acest program de fidelitate

 4. Asigurare săptămânală - Termeni și condiții 


Profită acum de pe urma programului de fidelitate ”Asigurarea săptămânală” de la Sportingbet!


 

1. ÎN CE CONSTĂ ASIGURAREA SĂPTĂMÂNALĂ?

Sportingbet (deschide un cont acum)  și-a schimbat în 2015 programul de loialitate pentru clienții fideli. Acum aceștia se pot bucura de rambursări săptămânale de până la 2,000 RON dacă în săptămâna respectivă norocul n-a fost de partea lor. Ca și înainte, sunt oferite cinci nivele VIP diferite pe care le poți atinge dacă te joci jocuri de cazino sau dacă plasezi pariuri sportive. Doar că acum acest program de loialitate este unul săptămânal, spre deosebire de precedentul care era unul lunar. Cu cât acumulezi mai multe puncte, cu atât atingi un level VIP mai mare, deci implicit beneficiezi și de o rambursare mai substanțială.


1.1 Nivele VIP:

 • Level 1 >>> 100 - 499 puncte >>> asigurare de 10% în limita a 20 RON
 • Level 2 >>> 500 - 999 puncte >>> asigurare de 10% în limita a 40 RON
 • Level 3 >>> 1000 - 4999 puncte >>> asigurare de 10% în limita a 100 RON
 • Level 4 >>> 5000 - 19999 puncte >>> asigurare de 15% în limita a 400 RON
 • Level 5 >>> 20000 de puncte sau mai mult >>> asigurare de 15% în limita a 2000 RON


 

2. CUM ACUMULEZ PUNCTE VIP?

Punctele se acumulează în două moduri: la pariuri sportive și la jocuri de cazino.
 

2.1 Puncte pariuri sportive:

​Vei câștiga puncte pentru fiecare pariu plasat pe o cotă de minim 1.50. Cu cât pariați mai mult și pe cote mai mari, cu atât vei colecta mai multe puncte, conform tabelului de mai jos:

Dacă de exemplu ai plasat un pariu multiplu de cotă 10.00 pe o miză totală de 10 euro, atunci vei primi pentru acest pariu 50 de puncte. Dacă ai plasat 20 de euro pe un pariu de cotă 1.50, atunci primești 20 de puncte. Așa cum poți vedea, aceste puncte se strâng destul de ușor. 

Află care case de pariuri online oferă cele mai bune bonusuri la pariuri: https://pariurix.com/agentii/top-bonus
 

2.2 Puncte jocuri de cazino:

În ceea ce privește jocurile de cazino, punctele sunt acordate conform următorului tabel. Probabil vei juca în RON, iar în acest caz se face automat schimbul valutar. Acest lucru este valabil și în ceea ce privește punctele acordate pentru pariuri sportive.

Dacă de exemplu ai un rulaj de 1,000 de euro la sloturi video, atunci vei primi 500 de puncte. Poate prima senzație este aceea de a crede că se obțin destul de greu puncte la cazino, dar acest lucru nu este adevărat, pentru că rulajul se face destul de ușor. Mai și câștigi, mai și pierzi, iar astfel ajungi într-un timp scurt să rulezi de foarte multe ori suma totală mizată.

 

3. CUM FUNCȚIONEAZĂ ACEST PROGRAM DE FIDELITATE?

În fiecare săptămână poți acumula puncte de luni și până duminică. La finalul săptămânii punctajul tău este resetat și o iei de la capăt, dar în acel moment vei primi pentru o săptămână un nivel VIP în funcție de numărul de puncte acumulate anterior. De exemplu dacă în săptămâna 29 iunie 2015 - 5 iulie 2015 acumulezi 6000 de puncte, atunci vei fi Level 4 în săptămâna 6-12 iulie. Însă pe 6 iulie punctajul tău este resetat.

Rambursarea este acordată ca un anumit procent din suma pierdută conform tabelului de mai sus. Suma pierdută de tine este considerată a fi acea valoare egală cu diferența între suma mizată și suma câștigată. Să presupunem că într-o săptămână rulezi 14,000 RON, dar ai câștiguri totale de doar 13,000 RON. Presupunem că ai acumulat suficiente puncte pentru a atinge nivelul 3. Ținând cont că ai terminat săptămâna pe minus cu 1,000 RON beneficiezi de o rambursare de 10%, adică de 100 RON (care este chiar limita maximă pentru acest level).

Află de la pariurix.com tot ce trebuie să știi despre Sportingbet!
 

4. ASIGURAREA SĂPTĂMÂNALĂ - TERMENI ȘI CONDIȚII

 • Te califici automat pentru această promoție fără a fi necesar să aplici pentru ea.
 • Punctele sunt actualizate pe site-ul Sportingbet (D.ONJN 1558/25.08.2016) la fiecare 24 de ore (în fiecare zi în jurul orei 16:00). 
 • Punctele sunt resetate la 0 în fiecare zi de luni dimineață.
 • Regulile generale Sportingbet se aplică pentru această promoție. Aceste reguli pot fi consultate pe site-ul agenției.
 • Sportingbet.ro are dreptul de a anula sau retrage Asigurarea Săptămânală sau să schimbe oricare din termeni oricând și fără motiv/preaviz.
 • Doar mizele plasate la pariuri sportive și jocuri de cazino sunt luate în considerare. Mizele plasate pe sporturi virtuale și poker nu se califică pentru această promoție. 
 • Pariurile anulate, care primesc cota 1.00, nu sunt luate în considerare.
 • Suma primită ca asigurare săptămânală trebuie rulată cel puțin o dată la pariuri sportive pe cote de minim 1.70 sau cel puțin o dată la jocuri de cazino înainte să poți solicita o retragere.
 • Regulamentul complet poate fi consultat pe site-ul Sportingbet.

Este posibil ca la momentul la care citești articolul promoția să nu mai fie valabilă sau să fi suferit diferite modificări. De aceea recomand să consulți site-ul Sportingbet sau pagina de promoții a acestui operator de pe site-ul PariuriX pentru a vedea dacă oferta mai este valabilă. CLICK AICI!

Profită acum de pe urma programului de fidelitate ”Asigurarea săptămânală” de la Sportingbet!


Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult

Discutii