Verificarea contului de pariuri la RedSevens

24 - 72 ore

Verificarea contului

Vrei să verifici identitatea contului de pariuri Redsevens.ro și nu știi ce ai de făcut? Nu este nici o problemă deoarece îți spunem noi; tu tot ce trebuie să faci este să citești cu atenție paragrafele următoare.

Deschide cont și încasează un bonus atractiv la pariuri sportive online!


CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

  1. RedSevens verificare cont – ce acte sunt solicitate?
  2. Cum trimit documentele solicitate de staff-ul RedSevens?
  3. Întrebări comune despre procesul de verificare KYC Red Sevens 777

 

1.RedSevens verificare cont – ce acte sunt solicitate?

Pentru a îți verifica identitatea va trebui să trimiți următoarele documente:

  • o copie după un act de identitate - sunt acceptate cartea de identitate, pașaportul și permisul de conducere.
  • o dovadă a adresei - este necesar un document care să conțină atât numele tău cât și adresa. Este recomandat să trimiți fie o facturtă telefonică, fie un extras de cont bancar, dar e posibil să fie acceptate și alte documente (factură de internet, televiziune, gaz etc). Documentul trebuie să nu fie mai vechi de 30 de zile!

Acestea sunt documentele necesare, cel puțin în primă fază, deoarece la orice agenție de pariuri există riscul ca mai devreme sau mai târziu să fie solicitate și alte documente.
 

2.Cum trimit documentele solicitate de staff-ul RedSevens?

  • Loghează-te pe contul Red Sevens sau deschide cont nou dacă nu ești deja client.
  • Accesează Profilul Meu - Validare Cont 
  • Apasă pe butonul ”Începe procesul de validare”.

  • Selectează tipul documentului și încarcă fișierul corespunzător pentru a uploada un act de identitate, și apasă pe butonul ”Confirm”.
  • Repetă procedura pentru cel de-al doilea document (dovada adresei).

 

3. Întrebări comune despre procesul de verificare KYC Red Sevens

Verificarea identității KYC Red Sevens este obligatorie?

Conform legii trebuie să verifici identitatea contului de pariuri în maxim 30 de zile de la înregistrare, în caz contrar contul va fi blocat, iar banii de pe cont vor fi transferați către bugetul statului. Acest lucru este valabil pentru orice operator licențiat, și nu doar pentru Red Sevens 777. Așa că recomand să te ocupi de acest aspect cât mai rapid, pentru că oricum tot nu scapi de el.
 

Ce se întâmplă după verificarea documentelor?

După încărcarea documentelor, staff-ul RedSevens va face verificarea lui și te va informa în legătură cu validarea contului tău. În cazul în care unul din documentele încărcate nu poate fi acceptat din diferite motive, vei fi înștiințat de către Echipa Suport Clienți, care te va ghida în trimiterea unui document valid. Dacă documentul este acceptat, atunci restricțiile legate de cont sunt ridicate.

 

Ce restricții am cu un cont neverificat la Red Sevens?

Nu vei putea efectua depuneri cumulate mai mari de echivalentul a 200€ (adică 900RON). De asemenea, nu poți solicita retrageri și este posibil să ți se impună și alte restricții.
 

În cât timp sunt verificate documentele la Red Sevens?

Este greu de spus. Poate dura chiar și câteva zile, dar la fel de bine poți să ai contul verificat în doar câteva ore. Eu de exemplu am primit un mail de confirmare în aproximativ 3-4 ore din momentul în care am trimis documentele solicitate, dar agenția abia își lansase site-ul de câteva zile, deci e posibil ca staff-ul să fi dat dovadă de exces de zel.

 

Ce condiție trebuie să respecte documentele pentru a fi acceptate din prima?

Pozele trebuie să fie clare, iar informațiile de pe ele să fie ușor de citit. De asemenea, în poză trebuie să fie cuprinse toate cele 4 colțuri ale documentului (deci poza să nu pară decupată). Nu acoperi informații de pe document, cu excepția celor solicitate de operator (cum ar fi anumite cifre de pe fața și spatele cardului). Nu trimite alte acte în afară de cele solicitate, pentru că nu te vor ajuta la nimic. Dovada adresei nu trebuie să fie mai veche de 30 de zile. Atâta timp cât respecți aceste indicații simple, nu ar trebui să ai probleme.

 

Este posibil să îmi fie cerute și alte documente în timp?

Da, este dreptul agenției să solicite în orice moment acte suplimentare precum o copie după metoda de plată folosită. Dar când va fi cazul de așa ceva vei primi un mail cu toate informațiile necesare. Dar pentru început o copie după un act de identitate și o dovadă a adresei sunt suficiente.


Unde mă adresez dacă am întrebări suplimentare?

Dacă acest articol nu te-a lămurit în totalitate, atunci trebuie să știi că avem pe site un material în care am vorbit pe larg despre procesul de verificare KYC la casele de pariuri online licențiate – accesează-l acum! Dacă tot nu ești lămurit, atunci recomand să contactezi serviciul de relații cu clienții Red Sevens.

Deschide cont și încasează un bonus atractiv la pariuri sportive online!

Pariază online la casa de pariuri Redsevens

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

0 utilizatori au ales Redsevens

Pariezi aici ?