Primul pariu la REDSEVENS

Plasarea de pariuri la Red Sevens nu îți va ridica dificultăți, mai ales dacă în trecut ai mai jucat la alte case de pariuri online. Totuși, dacă ești la primul contact cu pariurile pe internet, există riscul să nu înțelegi anumite lucruri (în special la pariurile în sistem), motiv pentru care ți-am pregătit acest tutorial.

Deschide cont și plasează la agenția recomandată pariuri single, multiple sau în sistem!


CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Pariuri RedSevens – cum adaug selecțiile dorite pe biletul virtual?
 2. Bilet Red Sevens – cum se folosește biletul virtual?
 3. Cum joc la RedSevens pariuri single?
 4. Cum joc la Red Sevens pariuri sportive multiple?
 5. Cum joc la Red Sevens pariuri în sistem?
 6. Verificare bilet Red Sevens – cum aflu dacă am câștigat?

 

1. Pariuri Red Sevens – cum adaug selecțiile dorite pe biletul virtual?        

 • Intră pe redsevens.ro și loghează-te pe cont sau deschide cont nou dacă nu ești deja client.
 • Dă click pe butonul ”Pariuri Sportive” din meniul principal.
 • Selectează sportul dorit din meniul de sporturi din stânga paginii.
 • Selectează competiția / liga / turneul pe care vrei să pariezi. Vezi că în partea de sus ai și link-uri directe către ligile principale de fotbal.
 • Dă click pe un meci pentru a consulta oferta completă.
 • Apasă pe butonul corespunzător unei cote pentru a adăuga respectiva selecție pe biletul virtual.

 

2.Bilet Red Sevens – cum se folosește biletul virtual?

Biletul virtual Red Sevens poate fi accesat din partea dreaptă a paginii. Există un chenar special destinat biletului, care rămâne acolo chiar și când nu ai nici o selecție activată.  La Red Sevens biletele virtuale au câteva opțiuni interesante pe care este bine să le cunoști înainte de a paria. Dacă apeși pe ”Întreabă mereu de schimbarea cotei” vei vedea următoarele opțiuni:

 • Acceptă orice schimbare de cote – bifând această căsuță accepți schimbări de cote, atât favorabile cât și nefavorabile (schimbări ce pot apărea din momentul în care adaugi pariul pe bilet și până apeși ”Pariați”).
 • Acceptă doar cote mai mari – apasă pe această căsuță pentru a accepta doar schimbări favorabile de cote (recomandăm utilizarea acestei opțiuni)
 • Întreabă mereu de schimbarea cotelor - dacă o cotă se va schimba după ce adaugi pariul pe bilet, vei fi întrebat dacă ești de acord cu respectiva schimbare înainte de a putea plasa biletul.

 

3.Cum joc la Red Sevens pariuri single?

Să zicem că ai selectat un pariu pe care vrei să îl joci. Acum tot ce ai de făcut este să completezi suma pe care vrei să o pariezi în cadrul biletului virtual, și să apeși pe butonul ”Plasați pariu”. Miza minimă este de doar 1RON, deci poți juca biletele dorite și dacă nu ai un buget prea consistent. Vezi ce simplu joci la Red Sevens pariuri single?

 

4.Cum joc la Red Sevens pariuri sportive multiple?

Nici plasarea de pariuri sportive multiple la Red Sevens nu îți va ridica dificultăți. Selectează toate pariurile care vrei să le joci, iar acestea vor încărca unul sub altul în cadrul biletului virtual. Acum, din cadrul tabului Acumulator completează căsuța din partea de jos cu suma pe care vrei să o mizezi. Câștigul va fi egal cu produsul dintre miză și cota totală a biletului (care este egală cu produsul tuturor cotelor de pe bilet). Pentru ca biletul să fie câștigător este necesar ca toate selecțiile conținute să fie câștigătoare.

Pariuri sportive individuale vs multiple (combo) – tu ce alegi?

 

5.Cum joc la Red Sevens pariuri în sistem?

Selectează din biletul virtual tab-ul ”Combinat”, și vei vedea că în partea de jos a biletului ai mai multe sisteme dintre care să alegi. La un bilet cu ”n” meciuri, vei putea juca combinații de 2, 3, 4 … n-1, n selecții. Nu voi intra în prea multe detalii deoarece ar fi un pic mai mult de discutat, dar dacă vrei să vezi exact cum se calculează cotele și câștigurile pe un bilet în sistem, dar și ce fel de sisteme există în funcție de numărul de meciuri conținut de bilet, atunci cel mai bine este să citești ACEST ARTICOL.

Eu voi lua doar un exemplu. La un bilet cu 4 meciuri poți juca următoarele sisteme:

 • Sistem 1/4 (pariuri simple) – 4 Pariuri - câte un pariu pe fiecare meci individual 
 • Sistem 2/4 (pariuri duble) – 6 Pariuri – combinații de câte 2 meciuri
 • Sistem 3/4 (pariuri triple) – 4 Pariuri – combinații de câte 3 meciuri

De exemplu eu în poza de mai jos am completat suma de ”5” atât în dreptul la ”Duble” cât și la ”Triple”, ceea ce înseamnă o miză totală de 50RON (6 X 5 + 4 X 5).

Deschide cont și plasează la agenția recomandată pariuri single, multiple sau în sistem!

 

6.RedSevens verificare bilet – cum aflu dacă am câștigat?

Ai în secțiunea ”Profilul Meu” - ”Activitate” un istoric unde poți găsi o listă cu toate biletele câștigătoare, pierzătoare sau aflate în desfășurare. Pariurile indecise încă pot fi vizualizate și în cadrul biletului virtual din partea dreaptă a paginii. Site-ul nu are momentan o secțiune de Rezultate unde să poți vedea scoruri de la meciuri aflate în desfășurare sau încheiate, dar pentru așa ceva recomand utilizarea unui serviciu terț cum ar fi de exemplu www.flashscore.com.

Pune primul tau pariu online la Redsevens

Deschide un cont acum ?i pariaza legal pe internet.

0 utilizatori au ales Redsevens

Pariezi aici ?