Pariuri live la RedSevens

Ofertă medie

De evenimente

 • Transmisiuni Live
 • Cashout
 • Aplicatie Mobil
 • Închidere pariuri

Ofertă medie

De optiuni pariuri

 • Centru de statistici cu grafică
 • Calendar cu evenimentele
 • Opțiunea Favorite
 • Pariu Rapid

Oferta de pariuri live și nivelul tehnic al platformei de live betting reprezintă două din aspectele principale de care pariorii țin cont atunci când își aleg casa de pariuri online la care să joace. De aceea a venit momentul să vedem dacă redsevens.ro se ridică la nivelul așteptărilor la acest capitol, sau ar trebui evitată de către iubitorii de pariuri live.

Deschide cont și pariază live la casa de pariuri online recomandată!

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Aspecte tehnice despre RedSevens Live Betting
 2. Oferta de pariuri live Red Sevens
 3. Red Sevens live scores și alte servicii disponibile

 

1. Aspecte tehnice despre RedSevens Live Betting

Aspectele tehnice sunt destul de importante pentru că pot influența mult experiența ta cu pariurile live online. Și  problema e că te lovești de ele abia atunci când începi să pariezi, nefiind ceva ce să se observe cu ochiul liber. Așa că am testat un pic platforma Red SevensLive Betting pentru a vedea cum se mișcă. Cotele sunt blocate ceva mai des ca la agențiile de top precum Unibet.ro sau Efortuna.ro, iar informațiile sunt actualizate cu o idee mai târziu, dar delay-ul nu este unul deranjant care să afecteze experiența ta cu pariurile live.

De asemenea, pariurile sunt plasate în maximum câteva secunde din momentul în care apeși butonul  ”Pariați”. Aici trebuie să ai un pic de grijă; cotele se modifică des din momentul în care adaugi un pariu pe biletul virtual și până în momentul în care îl confirmi. Iar de multe ori aceste modificări sunt în defavoarea pariorului, nu a lui. Ai putea bifa căsuța ” Acceptă doar cote mai mari”, dar asta va duce către multe pariuri neplasate, care au nevoie de o confirmare manuală din partea ta. Iar la pariuri live orice secundă contează, așa că s-ar putea să te cam enerveze aceste oscilații constante de cote. Oricum problema asta există la multe din agențiile licențiate, nu doar la RedSevens.

În rest nu am observat probleme deranjante, dar ce-i drept că nici nu am jucat prea mult pe această platforma de live betting, și nici pe mize mari. Dacă vrei să faci propriile observații, atunci poți da un reply mai jos.

 

2. Oferta de pariuri live Red Sevens

Oferta de pariuri live pe redsevens.ro este surprinzător de bogată și diversificată, fiind în multe momente peste oferta similară a operatorilor de top din România. De exemplu am făcut într-o luni dimineață o comparație între Red Sevens și Unibet.ro și am fost surprins să găsesc per total mai multe meciuri la RedSevens. De exemplu oferta lor conținea un meci din liga a 2-a din India care nu era la Unibet, dar și la celelalte sporturi (tenis, cricket, hochei etc) stăteau cel puțin la fel de bine.

Și în ceea ce privește opțiunile de pariere disponibile acest operator stă excelent. La acel meci din liga a 2-a indiană am găsit zeci de pariuri printre care handicapuri asiatice (care lipseau pre-meci), handicapuri europene, pariuri pe echipe, pariuri pe reprize sau pariuri combinate. Singura opțiune care regret că nu era disponibilă o reprezintă pariurile pe intervale de goluri, dar în rest nu lipsea nimic din ce mă interesa.

 

3. Red Sevens live scores și alte servicii disponibile

Multe case de pariuri online au un serviciu de scoruri și rezultate live, dar RedSevens nu este din păcate una dintre acestea. Poți totuși să verifici scorul unui meci aflat în desfășurare direct din fereastra de pariuri live,  dar recomand să utilizezi și un serviciu terț specializat pe așa ceva cum ar fi flashscore.com. Iar pentru a verifica statusul unor pariuri de la meciuri deja încheiate, poți intra de pe site-ul agenției în ”Profilul meu – ”Activitate” pentru a vedea dacă acestea au fost câștigătoare sau pierzătoare. RedSevens oferă și un centru live unde poți vedea prin intermediul unei ferestre flash cine atacă, cine are posesia, sau când se întâmplă ceva notabil în meci (gol, corner, cartonaș etc).

Îmi place și faptul că pot adăuga la favorite piețele de pariere care mă interesează pentru ca acestea să apară mereu în prim plan. Astfel nu trebuie să le caut de fiecare dată prin ofertă, ceea ce ar fi anevoios ținând cont de numărul ridicat de pariuri disponibile la fiecare meci.

Există însă și minusuri. În primul rând nu este oferit un serviciu de transmisiuni live video; dacă ești în căutarea unei astfel de agenții accesează ACEST ARTICOL. Nu este oferită nici opțiunea de pariu rapid prin care să poți plasa un pariu dintr-un singur click, și nici cea de Action Betting prin care să poți paria pe exact următoarea fază (vezi AICI ce agenție vine cu o astfel de facilitate). Ar mai trebui spus că poți plasa pariuri live de pe mobil, dar doar direct din browser, nefiind oferită o aplicație pentru așa ceva.

Deschide cont și pariază live la casa de pariuri online recomandată!

Pariază live la casa de pariuri online Redsevens

Descoperă acum oferta de pariuri live și cotele oferite.

0 utilizatori au ales Redsevens

Pariezi aici ?