Contact și relații cu clienții RedSevens

Detalii de contact REDSEVENS
Program de lucru nu e mentionat
Suport live chat
Telefon indisponibil
Email nu e mentionat
Adresa de corespondenta Oradea, Piața Nucetului, nr.7

În cazul în care te confrunți cu o problemă tehnică sau ai o întrebare la care doar staff-ul agenției poate răspunde, atunci va trebui să poți lua legătura cu serviciul de relații cu clienții. Așa că în cele ce urmează îți voi prezenta metodele de contact disponibile.

Descoperă top case de pariuri online licențate – tu pe care o alegi?

 

Contact Red Sevens – cum iau legătura cu staff-ul agenției?

M-am uitat pe site-ul agenției și nu am reușit să găsesc un mail de contact sau un număr de telefon la care să putem suna, dar în schimb este oferit un serviciu de live chat. Acesta poate fi accesat din colțul dreapta jos al site-ului, exact ca în poza de mai sus. Ca alternativă poți accesa opțiunea „Contactați-ne” disponibilă în meniul din footer, iar aici vei găsi un formular pe care îl poți completa cu solicitarea ta. Vei primi răspuns pe mail în maxim câteva ore, sau a doua zi, în funcție de momentul în care scrii. Nu este precizat un program de lucru dar îmi imaginez că cel puțin în timpul zilei vei da oricând de un operator disponibil.

Totuși nu am apucat încă să testez serviciul de contact clienți de la Red Sevens, așa că nu îți pot spune dacă chiar e așa sau sau dacă răspunsurile primite sunt mulțumitoare. Așa că dacă ai luat legătura cu serviciul de relații clienți, te invit să dai un reply mai jos pentru a ne povesti cum au descurc lucrurile.

 

Prin ce alte metode pot primi răspunsuri legate de Red Sevens?

Pe site-ul PariuriX poți găsi o secțiune unde am strâns cele mai comune întrebări legate de Red Sevens, evident cu răspunsuri la acestea. Acceseaz-o chiar acum! De asemenea, te așteptăm pe forumul de discuții PariuriX acolo unde poți posta nelămuririle tale, iar cineva din rândul utilizatorilor noștri sau al staff-ului tehnic va încerca să te ajute, dacă acest lucru este posibil. Totuși pentru probleme mai complicate va trebui să apelezi la serviciul de relații cu clienții Red Sevens!

Descoperă top case de pariuri online licențate – tu pe care o alegi?

Detalii de contact REDSEVENS
Program de lucru nu e mentionat
Suport live chat
Telefon indisponibil
Email nu e mentionat
Adresa de corespondenta Oradea, Piața Nucetului, nr.7

Pariază online la casa de pariuri Redsevens

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

0 utilizatori au ales Redsevens

Pariezi aici ?