Verificarea contului de pariuri la PublicWin

1-3 zile lucrătoare

Verificarea contului

Vezi cum verifici identitatea contului de pariuri PublicWin! Află ce documente sunt solicitate, cum pot fi ele trimise și cât durează procesul de verificare KYC. Oferim și răspunsuri celor mai comune întrebări ale pariorilor.

Deschide cont și joacă cu un bonus de bun venit EXCLUSIV de 210% până la 2,100RON!

 

PublicWin KYC – ce documente trebuie să trimit și unde?

În prima fază verificarea identității la publicwin.ro, loghează-te pe contul tău de pariuri și accesează secțiunea ”Contul meu” - ”Verificare Cont”. Aici vei găsi un formular prin intermediul căruia poți încărca documentul solicitat. Dacă din diferite motive nu poți utiliza acest formular, ai ca alternativă trimiterea documentului pe mail la adresa [email protected]. Nu uita să treci în conținutul mail-ului și numele tău de utilizator.

 

Verificarea identității la

Cât timp am la dispoziție pentru a îmi verifica identitatea?

Conform legii, procesul de verificare KYC trebuie parcurs în maxim 30 de zile de la înregistrare indiferent de agenția de pariuri la care joci. În caz contrar contul tău de pariuri va fi închis iar toate fondurile aferente acestuia vor fi virate către bugetul statului fără a mai avea posibilitatea recuperării lor! Ca să nu zici după aia că nu ai știut și că agenția te-a furat!

 

În cât timp este verificat contul PublicWin?

Nu avem informații în acest sens, dar în mod normal nu ar trebui să dureze mai mult de 2-3 zile lucrătoare. Dar pentru a nu întâmpina probleme cel mai bine este să trimiți documentul din timp, și să nu lași pe ultimele zile.


Ce restricții am cu un cont neverificat?

Nu poți efectua depuneri cumulate mai mari de 850RON și nici nu poți solicita retrageri până nu parcurgi procesul de verificare KYC!

 

Ce formate sunt acceptate?

Nu este menționat, dar recomand să trimiți documentul într-un format popular (.jpg, .png). Fișierul poate avea o dimensiune maximă de 5MB!

 

Cum ar trebui să fie pozele pentru ca documentele să fie acceptate din prima?

Pozele pot fi atât scanate cât și fotografiate, însă indiferent de varianta aleasă acestea trebuie să fie clare, iar informațiile conținute să fie ușor de citit. În poză trebuie cuprinse toate cele 4 colțuri ale documentului, astfel încât poza să nu pară decupată. De asemenea, nu ai voie să acoperi anumite informații cu excepția celor menționate de agenție (cum ar fi ultimele 3 cifre de pe spatele cardului).

Deschide cont și joacă cu un bonus de bun venit de 210% până la 2,100RON!

 

Pot fi cerute documente suplimentare?

Dacă depui cu cardul, atunci mai mult ca sigur va trebui să trimiți o copie față-verso a acestuia înainte de a îl putea utiliza pentru retrageri. Staff-ul agenției îți va trimite un mail prin care te va anunța că trebuie să acoperi anumite numere de pe card (îți spun ei care), pentru ca acesta să nu fie expus.

Majoritatea celorlalte agenții cer și o dovadă a adresei, dar cei de la PublicWin nu solicită așa ceva, cel puțin nu la început. Însă pe parcurs pot cere și un astfel de document (factură de utilități sau extras de cont bancar pe care să apară numele și adresa ta completă). De asemenea, orice operator are dreptul de a face și alte verificări suplimentare dacă consideră acest lucru ca fiind necesar.

Ce îți pot spune sigur este faptul că nu vei primi plicuri acasă! Pentru că am văzut mulți care întreabă asta. Dacă nu vrei ca persoanele cunoscute să știe că joci la pariuri, atunci nu au cum să afle. Totuși nu recomand să ții astfel de secrete, deoarece apropiații tăi te pot ajuta în cazul în care te confrunți cu probleme de joc. Află mai multe despre jocresponsabil.ro, singurul program dedicat persoanelor cu probleme de joc din România!

4 utilizatori au ales PublicWin

Pariezi aici ?

Discutii