Transmisiuni live disponibile la PublicWin

2000

De evenimente

Deși s-ar putea să te surprindă, PublicWin chiar are un serviciu de live streaming! Spun că este surprinzător deoarece sunt case de pariuri online mult mai consacrate care nu oferă meciuri live online! Așa că hai să vedem cât de avansat este PublicWin TV și cu ce vine nou.

Deschide cont și joacă cu un bonus de bun venit EXCLUSIV de 210% până la 2,100RON!


CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

  1. PublicWin TV – cum pot urmări transmisiuni live video?
  2. Ce conține oferta de meciuri live PublicWin?
  3. Ce trebuie să mai știu despre serviciul video live PublicWin?

 

1.PublicWin TV – cum pot urmări transmisiuni live video?

Accesul la publicwin.ro și să ai o balanță pozitivă (chiar și 0.01RON este suficient). Nu contează dacă nu ai mai efectuat de luni de zile un depozit sau dacă ai și uitat când a fost ultima dată când ai plasat un pariu.

Pentru a accesa serviciul de live streaming intră pe site-ul agenției și accesează secțiunea de ”Pariuri Live”. Apoi dă click pe butonul ”Video” din meniul orizontal de sus. Se va deschide o pagină care conține o listă cu toate meciurile aflate în oferta de pariuri live

Pentru a urmări un meci este suficient să intri pe pagina de pariuri live a acestuia, iar transmisiunea va încărca automat. Ca alternativă, poți alege meciul pe care vrei să îl urmărești direct din fereastra de live stream.

 

2.Ce conține oferta de meciuri live PublicWin?

Din păcate nu am găsit pe site informații în acest sens. Alte case de pariuri, cum ar fi Netbet.ro, au o pagină pe care sunt enumerate competițiile transmise, dar aici nu e cazul de așa ceva. Așa că singura opțiune este să consulți programul meciurilor viitoare.

Din ce am observat sunt transmise meciuri de fotbal din campionate mai mici precum cel al Finlandei sau Peru, dar și partide amicale inter-țări. Există posibilitatea să putem urmări și competiții mai importante, dar ligile de top deja erau încheiate la momentul actualizării acestei recenzii (mai 2018), așa că nu am de unde să știu.

De asemenea sunt acoperite destul de multe meciuri de tenis (inclusiv turnee de Grand Slam cum ar fi Roland Garros), dar și din alte sporturi precum baschet, handbal sau volei.

 

3.Ce trebuie să mai știu despre serviciul video live PublicWin?

  • Serviciul video live PublicWin poate fi accesat inclusiv de pe dispozitive mobile prin intermediul aplicației pentru IOS și Android (detalii aici).
  • Nu poți urmări transmisiunile full screen, dar acest aspect este valabil la orice casă de pariuri online.
  • Transmisiunile live nu sunt însoțite de reclame, stream-ul fiind unul ”curat”.
  • Poți descoperi și alte case de pariuri online care oferă live streaming.

4 utilizatori au ales PublicWin

Pariezi aici ?

Discutii