Promoții și bonusuri oferite de PublicWin

Promotii si bonusuri oferite Optiuni
Pachet de bun venit

210% până la 2100RON

bonus la prima depunere
Bonus Mobil

Bonus reincarcare
Bonus aniversare
Promotii

PublicWin întâmpină clienții noi cu un bonus foarte atractiv de 200% până la 2,000RON + 10% EXTRA exclusiv prin PariuriX care are condiții de rulaj de doar 1x! De asemenea, PublicWin vine și cu alte promoții periodice de pe urma cărora merită să profiți.

Deschide cont și joacă cu un bonus de bun venit EXCLUSIV de 210% până la 2,100RON!


Cum pot încasa bonusul PublicWin de 2100RON?

 1. Deschide un cont la PublicWin (vezi aici cum)
 2. Efectuează un depozit de minim 10RON (vezi aici cum)
 3. Vei primi automat un bonus echivalent cu 200% din suma depusă în limita a 2,000RON + 10 % EXTRA prin PariuriX (depui 1,000RON, primești 2,100RON bonus)

Termeni și condiții bonus PublicWin

 • Oferta este destinată doar clienților noi PublicWin
 • Oferta este destinată doar persoanelor majore de peste 18 ani.
 • Pentru ofertă se califică depunerile utilizate cu orice metodă de plată disponibilă, fără excepție (inclusiv cele prin Skrill, Neteller sau direct din agenții stradale).
 • Bonusul PublicWin este creditat automat la momentul depunerii și este echivalent cu 210% din suma depusă, în limita a 2,100RON.
 • Pentru activarea bonusului trebuie indeplinite simultan mai multe condiții în timpul plasării de pariuri cu bani reali pentru evenimente prematch sau live:
  • rulaj o singură dată;
  • cotă minimă per eveniment pariat 1.50;
  • minim 3 evenimente pe bilet.
 • Conditiile aferente fiecarui bonus se pot vizualiza in sectiunea " Bonusurile mele".
 • In momentul plasarii unui pariu cu bani reali, daca sunt indeplinite conditiile mai sus mentionate,  se va activa o parte din bonusul inactiv, reprezentand 50% din suma pariata..Ex. Daca plasati un pariu de 100 lei, pe minim 3 evenimente avand cota minima 1.50 per eveniment, din bonusul inactiv disponibil, va fi activat automat 50 lei ca si bonus.
 • Bonusul activ poate fi utilizat indeplinind cumulativ urmatoarele conditii: minim 6 evenimente pe bilet, cota minima pe eveniment 1,30.
 • Agenția îşi rezervă dreptul de a modifica sau de a anula această promoţie în orice moment. În caz de abuz, conturile jucătorilor implicaţi pot fi dezactivate.
 • Conturile duplicat nu vor fi tolerate. Bonusurile şi câştigurile generate din bonusuri vor fi anulate, iar contul duplicat va fi închis.
 • Oferta se supune termenilor generali PublicWin


Avem nevoie de un cod de bonus PublicWin?

Nu ai nevoie de un cod promoțional PublicWin pentru a activa bonusul de bun venit și nici pentru a putea profita de pe urma celorlalte promoții disponibile. Pentru a descoperi lista de case de pariuri online la care este necesar un cod de bonus accesează acest articol. 

 

Oferă PublicWin bonus fără depunere?

Din păcate nu găsim la această casă de pariuri online un bonus fără depozit. PublicWin nu a oferit așa ceva niciodată din momentul în care a intrat pe piața virtuală din România, și nici nu există semne conform cărora o va face în viitorul apropiat. Chiar dacă nu poți juca la PublicWin gratis, sunt câteva agenții licențiate la care o poți face!

 

Cu ce alte promoții ne întâmpină PublicWin?

PublicWin vine și cu câteva promoții disponibile pentru toți clienții, inclusiv cei actuali. Dintre acestea putem scoate în evidență oferte precum +25% Cote Mărite sau până la 100 de runde gratuite la casino, dar oferta integrală este mult mai diversificată. Uneori agenția vine și cu alte promoții ocazionale, așa că trebuie să fii pe fază și să verifici periodic website-ul.

Deschide cont și joacă cu un bonus de bun venit EXCLUSIV de 210% până la 2,100RON!

4 utilizatori au ales PublicWin

Pariezi aici ?

Discutii