Primul pariu la PUBLICWIN

PublicWin oferă clienților posibilitatea de a juca toate tipurile de pariuri existente. Este drept că toate agențiile licențiate oferă pariuri single, multiple și în sistem, dar doar o parte din ele oferă și bilete cu bază, iar una dintre acestea este PublicWin. Mai mult decât atât, nu există o miză minimă per combinație, ceea ce înseamnă că poți juca sisteme de pariuri pe mize foarte mici, facilitate care de asemenea nu o oferă mulți operatori.

Deschide cont și joacă cu un bonus de bun venit EXCLUSIV de 210% până la 2,100RON!

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Cum găsesc meciurile și pariurile preferate?
 2. Cum joc la PublicWin pariuri single?
 3. Cum joc la PublicWin pariuri sportive multiple?
 4. Pariuri PublicWin – cum joc bilete în sistem?
 5. Cum joc la PublicWin bilete cu bază?
 6. PublicWin verificare bilet – cum aflu dacă am câștigat?

 

1.PublicWin ofertă - cum găsesc meciurile și pariurile preferate?

Intră pe www.publicwin.ro și dă click pe opțiunea ”Sporturi” din meniul orizontal de sus.  Se va deschide o pagină de pe care poți accesa întreaga ofertă sportivă a agenției. În partea dreaptă ai un meniu care conține întâi o listă cu cele mai populare competiții ale momentului, iar mai jos o listă cu toate sporturile aflate în oferta PublicWin.

Selectează sportul preferat, apoi competiția, și apoi meciul. De exemplu pentru a paria pe campionatul intern accesează Toate Sporturile – Fotbal – România – Liga 1 Playout. Apoi rămâne doar să dai click pe cota corespunzătoare pariului dorit, iar aceasta va încărca în cadrul unui bilet virtual accesibil din dreapta paginii.

Repetă procedura pentru a adăuga mai multe pariuri pe bilet. Vezi că poți da click pe un meci pentru a vedea întreaga ofertă de pariuri disponibilă pe acesta.  

 

2.Cum joc la PublicWin pariuri single?

Să joci la PublicWin pariuri single este extrem de simplu. Dacă ai urmat indicațiile de mai sus, înseamnă că acum mai trebuie doar să completezi suma pe care dorești să o joci, și să apeși pe butonul ”Pariază”. Suma completată de tine se va înmulți cu cota pariului pentru a da câștigul total.

 

3.Cum joc la PublicWin pariuri sportive multiple?

Este foarte simplu să joci bilete de pariuri sportive la PublicWin care conțin mai multe selecții, dar cu o singură variantă de câștig (adică acele pariuri multiple clasice la care trebuie să îți iasă toate selecțiile de pe bilet). Adaugă pe biletul de pariuri selecțiile dorite așa cum te-am învățat la începutul tutorialului, iar acestea vor încărca unul sub altul în cadrul biletului virtual. Selectează tab-ul Bilet (dar de fapt va fi selectat automat) și completează în partea de jos suma pe care dorești să o joci. Apoi apasă pe butonul ”Pariază” pentru a juca biletul. Ai grijă să nu fi selectat tab-ul Combo, pentru că de acolo vei juca pariuri single pe fiecare meci în parte, ceea ce este cu totul altceva! 

Deschide cont și joacă cu un bonus de bun venit de 100% până la 1,000RON!

 

4.Pariuri PublicWin – cum joc bilete în sistem?

Selectează tab-ul ”Combinație”, și vei vedea că în partea de jos a biletului poți selecta mai multe sisteme.  La un bilet care conține un număr de ”n” meciuri vei putea juca sisteme de tipul 1/n, 2/n, 3/n, 4/n …. n-1/n, (deci  combinații de 2,3,4 etc). Mai pe românește, la un bilet cu 5 meciuri vei găsi următoarele sisteme:

 • 1/5 – adică câte un pariu pe fiecare meci în parte (5 combinații)
 • 2/5 – pariuri pe combinații de câte 2 meciuri (10 combinații)
 • 3/5 – pariuri pe combinații de câte 3 meciuri (10 combinații)
 • 4/5 – pariuri pe combinații de câte 4 meciuri (5 combinații)
 • 5/5 – pariuri pe combinații de câte 5 meciuri (1 combinație, adică echivalentul pariului multiplu).

Nu este oferită posibilitatea de a selecta la PiblicWin sisteme de pariuri britanice specifice unui bilet cu 5 meciuri cum ar fi Super Yankee sau Lucky 31, dar le poți pune manual. Un sistem Lucky15 este echivalentul unui bilet care conține toate sistemele 2/5 , 3/5, 4/5 și 5/5, în timp ce un Lucky31 conține și sistemul 1/5.

Eu în poza de mai jos am ales să  joc doar sistemul 3/5, ceea ce înseamnă că voi plasa practic 10 pariuri. Dacă completez cu 10, atunci miza per combinație este de 1RON. Așa cum probabil te-ai prins deja, la PublicWin trebuie completată miza totală a biletului, și nu miza per combinație așa cum se întâmplă la alte case de pariuri online licențiate.

 

5.Cum joc la PublicWin bilete cu bază?

Poți juca la PublicWin și bilete cu bază, adică bilete formate atât din meciuri care trebuie să iasă obligatoriu (cunoscute sub numele de baze, bancheri sau evenimente fixe) , dar și meciuri jucate în sistem exact cum te-am învățat mai sus.

Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul ”F” (care vine de la ”Eveniment fix”) din dreptul evenimentului sau evenimentelor care vrei să fie baze, și să selectezi sistemul pe care vrei să îl joci, după care poți apăsa butonul ”Pariază”. Eu am mers pe un bilet cu 2 baze și un sistem 2/3, ceea ce înseamnă că trebuie să îmi iasă ambele evenimente fixe și măcar 2 din celelalte 3 pentru a câștiga ceva. Acum știi cum să plasezi pariuri la PublicWin, indiferent că sunt single, multiple, în sistem sau cu baze. Dacă totuși nu prea ai înțeles cu ce se mănâncă aceste tipuri de pariuri și ai nevoie de explicații suplimentare, atunci recomand tutorialul ” Bilete la pariuri sportive explicate: simplu, sistem şi cu bază

 

6.PublicWin verificare bilet – cum aflu dacă am câștigat?

Procesul de verificare bilet la PublicWin este destul de ușor de parcurs indiferent că joci online sau offline. Dacă ai pariat la o agenție de cartier, atunci intră pe www.publicwin.ro și accesează meniul ”Sports”.  În partea dreaptă a paginii vei găsi o secțiune intitulată ”Verifică bilet” unde poți introduce codul de pe biletul de pariuri pentru a vedea dacă acesta este câștigător sau nu.

Dacă în schimb ai pariat online, atunci tot ce ai de făcut este să dai click pe ”Pariurile mele” din colțul dreapta sus a site-ului. Se va deschide o pagină unde sunt listate toate pariurile tale, și unde le poți filtra în funcție de tipul lor (pariuri pre-meci, live, Magic Win, Loto, Sloturi), statusul lor (câștigătoare, pierzătoare, în desfășurare) și data când au fost jucate (luna / anul).

Deschide cont și joacă cu un bonus de bun venit EXCLUSIV de 210% până la 2,100RON!

4 utilizatori au ales PublicWin

Pariezi aici ?

Discutii