Pariuri live la PublicWin

Cea mai bună ofertă

De evenimente

 • Transmisiuni Live
 • Cashout
 • Aplicatie Mobil
 • Închidere pariuri

Cea mai bună ofertă

De optiuni pariuri

 • Centru de statistici cu grafică
 • Calendar cu evenimentele
 • Opțiunea Favorite
 • Pariu Rapid

PublicWin are desigur și o platformă de pariuri live, care așa cum vei putea vedea și mai jos, se ridică la standarde destul de înalte, astfel încât va mulțumi și jucătorii mai pretențioși.

Deschide cont și joacă cu un bonus de bun venit EXCLUSIV de 210% până la 2,100RON!

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. PublicWin Live Betting – interfață grafică și aspecte tehnice
 2. Cât de bună este oferta de pariuri live PublicWin?
 3. PublicWin rezultate live, transmisii live video și alte servicii

 

1.PublicWin Live Betting - interfață grafică și aspecte tehnice

Primul lucru care îmi sare în ochi este interfața grafică a acestei platforme. Vorbim de o grafică destul de inedită, diferită față de cea cu care suntem obișnuiți la alte case de pariuri, deci ne va trebui un timp de acomodare. Faptul că sunt folosite mai multe culori, și că avem foarte mult conținut comasat pe o pagină fac ca acomodarea să fie ceva mai anevoioasă, dar aici mai ține și de preferințele personale ale fiecărui parior. Poate ție îți va place mai mult această grafică decât cea clasică folosită de majoritatea bookmakerilor.

Cât despre performanțele tehnice ale platformei de live betting PublicWin nu sunt foarte multe de spus. Site-ul merge foarte bine în cele mai multe momente, și de regulă nu se întâmplă să pice din senin (cel puțin eu nu am pătit-o). Pe de altă parte site-ul www.publicwin.ro mai intră în mentenanță din când în când, dar asta se întâmplă și la alte agenții. Pe de altă parte aceste lucrări sunt anunțate în avans, deci nu ar trebui să te ia pe nepregătite.

Din ce am apucat să testez platforma PublicWin Live Betting pot spune că pariurile sunt plasate în maxim câteva secunde din momentul în care apăs butonul ”Pariază”, iar câștigurile sunt plătite și ele într-un timp decent. Ia însă în considerare faptul că unele pariuri ar putea fi plasate la o cotă sensibil mai mică decât cea confirmată de tine, fără să fii întrebat dacă ești sau nu de acord.

Deschide cont și joacă cu un bonus de bun venit de 200% până la 2,000RON!

 

2.Cât de bună este oferta de pariuri live PublicWin?

Oferta în sine nu este deloc rea. În timp ce această casă de pariuri online oferea pe la ora 15:00 într-o zi de miercuri pariuri pe 95 de meciuri din 10 sporturi diferite (agenție care de regulă are cea mai bună ofertă), la PublicWin am găsit pariuri pe 91 de meciuri din 9 sporturi, deci cam tot pe acolo. Deci probabil PublicWin se află undeva în top când vine vorba de numărul de evenimente live acoperite.

În ceea ce privește opțiunile de pariere, sunt oferite de regulă între 15 și 40 de pariuri per meci, în funcție de eveniment. La tenis poți paria pe câștigătorul fiecărui punct în parte, dar cu mențiunea că vei paria pe ce se întâmplă peste două puncte (de exemplu când începe un game vei putea paria pe al doilea punct din game, și nu pe primul). La Unibet.ro de exemplu ai putea paria pe exact următorul punct, și asta datorită funcției Action Betting.

Revenind la oferta de pariuri live PublicWin pe tenis, poți paria în timp real și pe multe alte piețe cum ar fi total game-uri, handicap sau scor corect. La fotbal găsești pariuri live pe reprize, goluri dar și handicapuri (atât europene cât și asiatice). Nu lipsesc la  

3.PublicWin rezultate live, transmisii live video și alte servicii

Interfața inedită a platformei live PublicWin vine și cu câteva facilități ajutătoare pentru pariori, dar și cu anumite minusuri. Să le luăm pe rând


Opțiunea de adăugare la favorite

Apreciez faptul că pot adăuga la favorite meciurile preferate, dar mi-ar fi plăcut să am o astfel de opțiune și pentru piețele de pariuri pe care le utilizez cel mai des.


Centru de statistici și desfășurare 2D

Fiecare meci de fotbal este însoțit de o fereastră dinamică unde poți vedea cine are posesia, cine atacă, sau când se întâmplă ceva notabil în meci (corner, lovitură liberă, cartonaș, gol etc). Deasupra ei ai câteva butoane ajutătoare, dintre care cel mai important este cel de statistici care afișează informații importante despre ce s-a întâmplat în joc. Cu ajutorul celorlalte butoane poți vedea clasamente sau o statistică cu forma de moment. Interesant este faptul că pe pagina principală de pariuri live poți afișa fereastra dinamică de statistică de la orice meci dorești; trebuie doar să apeși pe butonul simbolizat cu un ochi din dreptul său.

 

Transmisiuni live video

Unele meciuri din oferta de pariuri live PublicWin sunt însoțite de live streaming. Acesta este un aspect destul de important în condițiile în care nu multe case de pariuri  online oferă un astfel de serviciu. Dar nu voi detalia aici deoarece avem o secțiune separată în care am vorbit despre PublicWin TV – acceseaz-o acum!

Calendar live PublicWin

În meniul principal al paginii Pariuri Live vei găsi și o opțiune intitulată ”Calendar” unde poți vedea un program a tuturor meciurilor care urmează să fie disponibile pentru live betting, în ordine a orei de începere. 

Deschide cont și joacă cu un bonus de bun venit EXCLUSIV de 210% până la 2,100RON!

 

Rezultate live PublicWin

Găsim și o secțiune de scoruri live pe publicwin.ro, deși este drept că s-ar putea să nu o observi chiar ușor. pentru a o accesa va trebui să te duci în meniul orizontal de pe pagina principală și să dai click pe săgeata din dreptul la  ”Sporturi”. Se va deschide un drop menu care conține inclusiv secțiunile ”Rezultate” și ”Rezultate live”. În prima din ele vei putea vedea rezultate și statistici de la partide deja încheiate, în timp ce a doua arată scoruri live de la meciuri aflate în desfășurare. Deși aceste servicii pot fi de real folos pariorilor, eu aș recomanda să optezi pentru servicii terțe precum https://www.soccerway.com/ și https://www.flashscore.com/.

4 utilizatori au ales PublicWin

Pariezi aici ?

Discutii