PublicWin - pariuri online de pe telefon mobil și tabletă

PublicWin pe dispozitive mobile

Optimizat dispozitive mobile
         
Sistem de operare - Experienta utilizatori
Android
         
IOS
         
Windows phone
         
BONUS MOBIL

Nu ofera bonus pe mobil.

În ziua de astăzi poți paria la orice casă de pariuri online direct de pe telefon și tabletă, iar PublicWin nu este nici ea vreo excepție. În cele ce urmează vom vedea cum putem accesa platforma mobilă din mers, dar și ce facilități oferă aceasta.

Deschide cont și joacă cu un bonus de bun venit de 200% până la 2,000RON!

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ RECENZIE?

 1. Cum joc de pe mobil la PublicWin?
 2. Download PublicWin Android și IOS – cum descarc aplicația?
 3. Ce ne oferă aplicația

 

1.Cum joc de pe mobil la PublicWin?

 

La puțin timp după lansarea site-ului pentru pariuri online, PublicWin a lansat și o aplicație de pariuri pentru IOS și Android. Dacă deții un dispozitiv mobil cu un alt sistem de operare (cum ar fi Windows), sau din diferite motive nu vrei sau nu poți descărca aplicația, atunci poți juca de pe mobil la PublicWin accesând site-ul optimizat www.publicwin.ro. Tot ce ai de făcut este să introduci adresa în browser-ul telefonului sau tabletei, și să începi să pariezi.

 

2.Download PublicWin Android și IOS – cum descarc aplicația?

Procesul de instalare PublicWin App pentru IOS

 • Înregistrează-te acum pe www.publicwin.ro dacă nu ești deja client, sau accesează contul actual.
 • Intră în App Store și scrie în chenarul de search ”PublicWin”.
 • Apasă pe ”Obțineți” pentru a descărca programul de joc, după care îl poți accesa de pe desktop-ul telefonului.


Procesul de instalare PublicWin Apk Android

 • Deschide un cont la
  • Intră din browser-ul telefonului / tabletei pe www.publicwin.ro, iar pe pagina principală vei primi o invitație pentru a descărca aplicația de pariuri. Descarc-o și treci la pasul următor.
  • Activează sursele necunoscute. Acesta este un pas obligatoriu pentru orice aplicație care nu este descărcată din ”Google Play”. Accesează de pe dispozitivul mobil ”Setări” – ”Securitate” și bifează căsuța din dreptul ”Surse necunoscute”. Numele secțiunii sau a opțiunii poate diferi în funcție de marca telefonului / tabletei.
  • Instalează PublicWin App. Consultă istoricul aplicațiilor descărcate, și dă click pe ”publicwin.apk” pentru a începe procesul de instalare.

  Descoperă top case de pariuri online recomandate de pe telefon și tabletă!

   

  3.Ce ne oferă aplicația

  Atunci când vei intra prima dată în aplicația

   

  Interfața este una simplă și intuitivă

  Atunci când intri prima dată în aplicația PublicWin vei vedea că pagina principală cuprinde link-uri rapide către toate secțiunile importante, așa cum se poate vedea și mai sus. Poți astfel să consulți oferta sportivă, oferta de loto / sloturi / pariuri virtuale, dar și să accesezi opțiunile de cont (logare, depunere, istoric pariuri etc) dintr-o singură apăsare de buton. Iar dacă accesezi meniul principal (apăsând pe butonul din colțul stânga sus reprezentat prin 3 linii orizontale), atunci vei da și de câteva opțiuni suplimentare.

  De aici poți accesa cele mai importante competiții ale momentului sau promoții populare precum PublicWin Plus sau PublicWin Extra. Tot de aici poți consulta rezultate ale meciurilor încheiate sau ale celor aflate deja în desfășurare.

  Găsim și o opțiune ”Agenții” prin care poți vizualiza pe hartă locațiile tuturor agențiilor PublicWin. Poți utiliza aplicația și pentru a scana codul unui bilet jucat offline. Astfel vei putea vedea rapid statusul meciurilor tale.


  Oferta sportivă pre-meci și live de pe mobil la PublicWin

  Să vorbim un pic și despre oferta sportivă. Aceasta este identică cu cea de pe PC, deci nu vei observa lipsa anumitor tipuri de pariuri sau evenimente sportive. Același lucru este valabil și în ceea ce privește oferta live, dar aici simt în schimb lipsa opțiunii de ”Adăugare la favorite” care era disponibilă pe PC. Pe de altă parte meciurile sunt însoțite de un centru de statistici, și avem acces la transmisiuni live video.

  În rest nu putem spune că aplicația PublicWin vine cu ceva nou nemaivăzut până acum. Oferă doar facilitățile obișnuite, fără nimic ieșit din comun.

   

  4.Cât de bine funcționează PublicWin App?

  Am testat un pic

  Concluziile sunt simplu. PublicWin App este o aplicație decentă pentru pariuri de pe mobil, care nu are mari lipsuri și nu se confruntă cu probleme deranjante, dar nici nu vine cu ceva inovativ în domeniu. Dacă totuși obișnuiești să pariezi mai mult din mers, și ai nevoie de cea mai bună aplicație disponibilă pe piață, atunci recomand să joci la această casă de pariuri online.

  Deschide cont și joacă cu un bonus de bun venit de 200% până la 2,000RON!

4 utilizatori au ales PublicWin

Pariezi aici ?

Discutii