Contact și relații cu clienții PublicWin

Detalii de contact PUBLICWIN
Program de lucru neprecizat
Suport live chat
Telefon nu are
Email [email protected]
Adresa de corespondenta Malta,158, Merchants Street, Valletta VLT 1176

A venit momentul să îți arăt cum poți lua legătura cu serviciul de relații cu clienții Public Win, și ce alternative există.

Ofertă bogată, bonus atractiv și servicii de calitate >>> deschide cont acum

 

Cum iau legătura cu serviciul de relații cu clienții PublicWin?

PublicWin nu stă prea extraordinar pe partea de relații cu clienții, nefiind oferit un serviciu de live chat, și nici un număr de telefon. Dacă intri pe pagina de Contact (accesibilă din partea de jos a site-ului) vei vedea că sunt oferite doar două moduri prin care poți lua legătura cu un operator:

  • prin completarea unui formular de pe site: Va trebui să completezi un formular care să conțină plângerea / solicitarea / întrebarea ta. Aici va trebui să treci și câteva informații personale precum nume, prenume, data nașterii, orașul sau adresa de email.
  • direct pe mail: ca alternativă, poți trimite un mail la adresa [email protected].

Nu este menționat un program de funcționare, dar atâta timp cât contactezi serviciul de relații cu clienții la ore decente în zile lucrătoare, ar trebui să primești un răspuns în maximum câteva ore. Totuși am văzut pe forumul de discuții PariuriX utilizatori care se plângeau că dura și câteva zile până să fie băgați în seamă.

 

Ce alte opțiuni am pentru a afla ce mă interesează?

Dacă ai o întrebare ceva mai generică, atunci poate nu ai nevoie să iei legătura cu serviciul de relații cu clienții PublicWin. În primul rând poți găsi o secțiune de „Întrebări adresate frecvent (FAQ)” pe pagina de Contact a agenției. Avem și noi o astfel de secțiune pe site-ul PariuriX pe care o poți accesa prin ACEST LINK.

De asemenea, te așteptăm pe forumul de discuții PublicWin unde poți posta întrebările sau nelămuririle tale, iar cineva din staff-ul nostru va încerca să te ajute, dacă este posibil. Tot acolo poți posta păreri despre PublicWin dacă ai apucat să testezi serviciile agenției, sau poți citi părerile și impresiile altor jucători.

Detalii de contact PUBLICWIN
Program de lucru neprecizat
Suport live chat
Telefon nu are
Email [email protected]
Adresa de corespondenta Malta,158, Merchants Street, Valletta VLT 1176

4 utilizatori au ales PublicWin

Pariezi aici ?