Bonus de bun venit PublicWin PublicWin

Bonus de bun venit PublicWin

Atunci când a intrat prima dată pe piața online din România PublicWin oferea clienților noi un bonus de bun venit de 100% până la 300RON. Din păcate între timp această ofertă a suferit modificări, și nu în sensul bun al cuvântului. Bonusul maxim a rămas la 300RON, dar este de doar 50% din depozit. Și condițiile de rulaj sunt un pic mai dificile ca înainte (dar nu cu mult).

Joacă la agenția recomandată cu un bonus super atractiv de bun venit!

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Cum pot încasa bonusul PublicWin de 300RON?
 2. Termeni și condiții bonus PublicWin
 3. Părerea noastră despre bonusul de bun venit PublicWin


1. Cum pot încasa bonusul PublicWin de 300RON?

 • Deschide un cont la PublicWin (vezi aici cum)
 • Efectuează un depozit de minim 10RON (vezi aici cum)
 • Vei primi automat un bonus echivalent cu jumătate din suma depusă în limita a 300RON (depui 600RON, primești 300RON bonus)


2. Termeni și condiții bonus PublicWin

 • Oferta este destinată doar clienților noi PublicWin
 • Oferta este destinată doar persoanelor majore de peste 18 ani.
 • Pentru ofertă se califică depunerile utilizate cu orice metodă de plată disponibilă, fără excepție (inclusiv cele prin Skrill, Neteller sau direct din agenții stradale).
 • Bonusul PublicWin este creditat automat la momentul depunerii și este echivalent cu 50% din suma depusă, în limita a 300RON.
 • Bonusul trebuie rulat o dată pe pariuri multiple care conțin minim 6 selecții de cote 1.30+.
 • Suma depusă trebuie rulată și ea o dată pe orice tip de pariuri și orice cote înainte de a putea solicita o retragere.
 • Pariurile pe care s-a utilizat opțiunea de Cash Out nu sunt luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj.
 • Dacă un pariu plasat cu bani bonus este câștigător, atunci vei primi doar profitul, nu și miza. Banii sunt creditați ca fonduri reale.
 • Agenția îşi rezervă dreptul de a modifica sau de a anula această promoţie în orice moment. În caz de abuz, conturile jucătorilor implicaţi pot fi dezactivate.
 • Conturile duplicat nu vor fi tolerate. Bonusurile şi câştigurile generate din bonusuri vor fi anulate, iar contul duplicat va fi închis.
 • Oferta se supune termenilor generali PublicWin

 

3.Părerea noastră despre bonusul de bun venit PublicWin

Recunosc că am fost surprins să văd că acesta are o condiție de rulaj de doar 1x. Deci dacă iei un bonus de 300RON, trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 300RON. Sună foarte bine, dar există într-adevăr și o mică problemă, așa cum ai putut vedea mai sus. Pentru rulaj vor conta doar acele bilete care conțin minim 6 pronosticuri de cote 1.30+ fiecare (pot fi atât pre-meci cât și live). Deci trebuie să utilizezi bonusul doar pe pariuri multiple. Nu am mai văzut o astfel de ofertă nicăieri ce-i drept. Ea va dezavantaja pe cei obișnuiți să joace mai mult pariuri single, dar nu îi va încurca prea tare pe pariorii care oricum joacă bilete de 1 metru.

Mai există însă o parte pozitivă. În dreptul biletului de pariuri vei avea un buton cu care să selectezi dacă vrei ca respectivul pariu să fie plasat cu bani bonus sau nu. De ce este asta important? Pentru că la alte agenții de pariuri trebuie întâi ca balanța reală să dea pe 0 înainte ca bonusul să poată fi utilizat, iar aici nu e cazul - îl poți folosi când ai tu chef. Deci poți plasa pariuri de orice tip și cote cu bani normali în orice moment, iar când joci bilete cu 6+ selecții alegi să utilizezi banii bonus.

Descoperă cele mai atractive bonusuri de bun venit la pariuri sportive din România!

Am mai observat în regulament un paragraf interesant. Dacă un pariu plasat cu bani bonus este câștigător, vei primi câștigul ca bani normali, dar fără a mai primi și miza (deci exact ca la un FREEBET)! Încă ceva, înainte de a putea retrage suma depusă ea trebuie rulată măcar o dată pe orice cote, dar acest aspect este valabil la orice casă de pariuri de pe lumea asta. Deci nimic ieșit din comun aici.

Deși este o ofertă ceva mai inedită decât cele cu care suntem obișnuiți la alte case de pariuri online, în același timp este o promoție destul de interesantă. Recomand să citești totuși de pe site regulamentul complet al ofertei înainte de a aplica pentru ea. Nu scrie pentru cât timp este valabil bonusul din momentul acordării, așa că recomand să nu îl ții cu lunile pe cont.

Pariază live la casa de pariuri online PublicWin

Descoperă acum oferta de pariuri live și cotele oferite.

37 utilizatori au ales PublicWin

Pariezi aici ?