PublicWin - casă de pariuri online unde nu plătești taxa de 2%!

2021-01-06 11:30:00 2,4k 0

Așa cum probabil știi, începând cu 1 ianuarie 2019 casele de pariuri online sunt obligate conform legii să plătească o taxă de 2% din totalul sumelor depuse de către jucători. Majoritatea agențiilor licențiate au pasat această taxă pariorilor, dar sunt și câteva excepții, și anume agenții care suportă taxa din propriul buzunar.

Depune acum și ești scutit de taxa de 2%!

Primești și un bonus de 210% până la 2,000RON!

 

La PublicWin ești scutit de taxa de 2% pe depuneri!

Una din aceste case de pariuri online este PublicWin! Aici cât depui, atâta primești pe cont. Deci dacă efectuezi un depozit de 1,000 RON vei putea juca cu aceeași sumă de 1,000 RON, spre deosebire de alte agenții unde vei primi pe cont doar 980 RON. Uite cum argumentează reprezentanții agenției această super veste pentru pariori:

Depunerile tale sunt doar pentru distractia ta. Pentru a te distra mai mult, la PublicWin, suma depusa este folosita integral pentru joc.

Pentru a te bucura mai mult de adrenalina jocului si pentru a-ti spori sansele de castig, noi nu iti retinem taxa de 2% din suma depusa.

PublicWin iti ureaza inspiratie maxima si castiguri pe masura!

 

La PublicWin te așteaptă nenumărate metode de plată!

Veștile bune nu se încheie aici. La PublicWin poți efectua depuneri începând de la doar 20RON, prin nenumărate metode de plată, după cum urmează:

  • Carduri de credit / debit Visa și Mastercard – depunere minimă 50RON, depunere maximă de 25,000RON, taxă 0.00%, tranzacția are loc instant.
  • Skrill -  depozitul minim la PublicWin prin Moneybookers este de 20RON, cel maxim de 20,000RON, taxă 0.00%, tranzacția are loc instant.
  • Neteller – depunerea minimă este de 20RON, cea maximă de 20,000RON, taxă 0.00%, tranzacția are loc instant.
  • Paysafecard – depunerea minimă este de 20RON, cea maximă de 10,000RON, taxă 0.00%, tranzacția are loc instant.
  • TopPay (peste 100 de locații)  – poți depune dintr-o locație TopPay, depunerea minimă fiind de 25RON iar cea maximă de 10,000RON.
  • Smith & Smith (peste 100 de locații) - poți depunere dintr-o locație Smith & Smith, depunerea minimă fiind de 50RON, iar cea maximă de 15,000RON
  • Tichet PublicWin –  depunerea minimă este de 10RON, cea maximă de 5,000RON, taxă 0.00%, tranzacția are loc instant.

Află mai multe informații despre partea de plăți la PublicWin!

 

Alte motive pentru a juca la casa de pariuri PublicWin

PublicWin are o oferă sportivă bogată, astfel încât și cei mai pretențioși pariori vor fi mulțumiți indiferent dacă vor să parieze pre-meci sau live. Poți juca la această casă de pariuri online 24 / 7, de pe orice calculator sau dispozitiv mobil. Agenția pune la dispoziția jucătorilor o aplicație perfromantă pentru IOS și Android, astfel încât poți lua pariurile cu tine oriunde te-ai afla. 

Dacă deschizi un cont acum poți încasa un bonus EXCLUSIV prin PariuriX de 210% până la 2,100RON + 500 de rotiri gratuite la casino. Efectuează o depunere de minim 10RON și vei fi recompensat cu un bonus de bun venit echivalent cu 210% din suma depusă, în limita a 2.100RON! Înainte de a putea fi retras, acesta trebuie rulat o singură dată, ceea ce cu siguranță este un mare plus

Depune acum și ești scutit de taxa de 2%!

Primești și un bonus de 210% până la 2,000RON!

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult