Pariuri loto la PublicWin - Grecia Kino, Polonia Multi etc

2021-01-06 11:30:00 2,2k 0

Pariurile loto sunt foarte populare în România, însă doar o parte dintre casele de pariuri online oferă pariuri pe cele mai tari loterii din lume. Una dintre aceste agenții este PublicWin, așa că în cele ce urmează vom vorbi despre oferta ei loto.

Plasează pariuri loto cu 210% EXTRA până la 2,100RON! Joacă acum!


Pariuri loto la PublicWin – cum joc?

 1. Deschide cont nou la PublicWin sau accesează contul actual dacă ești deja client (vezi AICI cum se deschide un cont).
 2. Accesează ”Loterii” din meniul de sus.
 3. Selectează loteria dorită.
 4. Selectează numerele pe care vrei să le joci.
 5. Alege din biletul virtual din dreapta paginii sistemul dorit, și completează miza.
 6. Apasă pe ”Parază” pentru a juca biletul tău loto la PublicWin

Dacă deschizi un cont acum vei beneficia și de un bonus de bun venit EXCLUSIV prin PariuriX – 210% până la 2,100RON! Vorbim practic despre cel mai mare bonus la pariuri sportive din România, atât ca procent cât și ca sumă, astfel încât nu trebuie să îl ratezi! Află mai multe despre acest bonus!

 

Ce loterii internaționale găsim în oferta loto PublicWin?

Oferta loto PublicWin conține sute de extrageri zilnice de la zeci de loterii din țări din întreaga lume. Dacă ar fi să facem un top 3 al celor mai populare loterii internaționale disponibile la PublicWin, atunci acesta ar arăta astfel:

 • Grecia Kino 20 / 80 – agenția oferă pariuri pe Grecia Kino din 5 în 5 minute, aceasta fiind probabil cea mai populară loterie din oferta loto PublicWin.
 • Polonia Multi 20 / 80 – O altă loterie extrem de apreciată de către jucători este Polonia Multi 20 / 80, unde avem extrageri chiar mai dese decât pe Grecia: din 4 în 4 minute.
 • Italia Win For Life 10 / 20 – Nici loteria italienească de tipul 10 / 20 nu trebuie neglijată, fiind foarte mulți aceia care pariază zilnic pe aceasta.

Alte loterii din oferta loto PublicWin ce merită amintite sunt Cehia Keno 12/60, Polonia Keno 20/70, Ungaria Puto 8/20, Slovacia eKlubKeno 20/80, Finlanda Keno 20/70 sau Spania Bono 6/49, iar lista cu siguranță poate continua.

Plasează pariuri loto cu 210% EXTRA până la 2,100RON! Joacă acum!


Miză minimă, cote. sisteme și alte informații

La PublicWin, ca și la majoritatea celorlalte case de pariuri online care oferă pariuri loto, miza minimă este de doar 1RON, și se pot juca sisteme de până la 8/15. Asta însemană că poți adăuga până la 15 numere pe un bilet, și poți juca până la 8 numere în aceeași combinație. Cotele sunt și ele apropiate de ce oferă concurența, așa că nu sunt prea multe de spus.

O caracteristică interesantă pe care am observat-o este faptul că la fiecare bilet ai o opțiune prin care poți adăuga random de la 1 până la 3 numere. Astfel, dacă vrei să joci doar la noroc, te poți utiliza de această funcție de randomizare a numerelor.


Verificare bilet PublicWin Loto & Rezultate loto

Pentru a verifica dacă un bilet este câștigător urmează pașii:

 1. Loghează-te pe contul Publicwin.
 2. Accesează Contul Meu - Pariurile Mele.
 3. Selectează tipul pariului (neterminate / câștigătoare / pierdute), luna și anul.
 4. Apasă pe butonul Arată pentru a vedea o listă cu toate biletele jucate care respectă criteriile selectate.

De asemenea, PublicWin are pe site și o secțiune de Rezultate Loto unde poți vedea o listă cu rezultatele de la toate loteriile din ofertă. Tot ce ai de făcut este să duci cursorul mouse-ului deasupra opțiunii ”Loterii” din meniul principal, iar atunci va apărea și opțiunea de ”Rezultate” pe care poți da click.

Plasează pariuri loto cu 210% EXTRA până la 2,100RON! Joacă acum!

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult