Agenția de pariuri PublicWin

2017-08-25 11:35:52 8,4k 0

Agenția de pariuri PublicWin - află cine este acest operator de pariuri și vezi ce oferă el atât online cât și offline. Noi îți spunem tot ce trebuie să știi despre PublicWin, pentru a vedea dacă merită sau nu să joci aici!

Descoperă top 5 case de pariuri online recomandate de PariuriX.com!

 

Cine este operatorul PublicWin?

Este o întrebare foarte bună, informațiile disponibile în acest sens fiind foarte limitate. Practic nu am putut afla nimic despre agenție, decât faptul că s-a lansat pe piața din România în 2016, iar până în august 2017 a reușit să deschidă deja peste 100 de agenții stradale. De asemenea, la data de 1 august 2017 a obținut și o licență ONJN, ca 3 săptămâni mai târziu să lanseze site-ul de pariuri online. Deși nu pot spune cu exactitate care este background-ul acestui operator, pot specula.  

Uitați-vă la poza de mai sus, nu vi se pare că seamnănă leit agențiile PublicWin cu cele ale defunctei PublicBet? Pe lângă faptul că numele este destul de similar, logourile și culorile utilizate sunt practic identice. Iar lansarea brandului ”PublicWin” a venit la scurt timp după ce sălile de jocuri PublicBet au fost preluate de către Fortuna Bet. deci și ca ”timing” povestea se leagă perfect.  Așa că pot spune cu încredere că PublicWin este continuatoarea defunctei PublicBet.

 

Locații PublicWin în România

Așa cum ziceam și mai sus, PublicWin are în acest moment în jur de 100 de agenții stradale. Operatorul a decis să se axeze mai degrabă pe sudul României, marea majoritatea a agențiilor fiind amplasate în această parte a țării. Există într-adevăr și câteva excepții, dar foarte puține. Agențiile stradale oferă pariuri sportive pre-meci și live, pariuri loto, dar și pariuri pe sporturi virtuale și pe Lucky 6. Sunt oferite inclusiv bonusuri la pariuri multiple și alte oferte specifice agențiilor stradale, deci PublicWin se ridică la nivelul operatorilor de top din mediul offline.

 

Agenția de pariuri PublicWin în mediul online

Începând cu data de 1 august 2017 PublicWin deține conform conform D.ONJN 1307 /13.07.2017 licența definitivă L1172986W000768 care îi dă dreptul de a oferi în legalitate pariuri sportive online până în 2027, site-ul putând fi accesat la adresa publicwin.ro. Este oferit un bonus de bun venit, posibilitatea de a paria online pe jocuri virtuale (Lucky 6, fotbal, tenis, baschet, curse de cai și curse de câini), dar și pe cele mai tari loterii internaționale. Dacă vrei să afli mai multe informații despre serviciile oferite de agenția de pariuri PublicWin în mediul online recomand să accesezi link-urile de mai jos.

Joacă acum la casa de pariuri online recomandată de PariuriX.com!

 

Te-ar putea interesa și:

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult