Player
L1223985W001403

Player

8.8
user photo
Baicu Marius
2024-06-11 10:30:16

PLAYER - 30RON FĂRĂ DEPUNERE + PÂNĂ LA 800RON LA DEPOZIT

Agenția de pariuri Player este printre cele mai noi de pe piața românească. Inițial, operatorul s-a concentrat pe zona de casino, dar și-a dat seama că zona de betting nu poate fi ignorată, Astfel, pe lângă agențiile stradale, a fost lansată și site-ul web. 

Pe platforma de betting ai parte de un bonus de bun venit atractiv. Dacă îți deschizi cont prin ACEST LINK, primești 30 RON Freebet fără depunere plus până la 800 RON la depunere (ÎNCASEAZĂ ACUM). 

Deschide cont și beneficiază de un bonus de bun venit de 30RON Freebet fără depunere + 800RON la depozit!

1. CINE ESTE OPERATORUL PLAYER ÎN ROMÂNIA

Platforma Player.ro este deținută de societatea „Player Gaming Limited”, înregistrată în Malta. Operatorul se adresează în primul rând jucătorului pragmatic, care pariază cu mintea, nu cu inima: „Dacă tot pierdem, măcar să câștigăm”, este sloganul rostit de ambasadorul Serghei Mizil, într-o serie de spoturi care descrețesc fruntea.

Player legal în România

Platforma player.ro este una dintre cele mai noi de pe piața românească. Ea poate fi accesată legal de către jucătorii rezidenți pe teritoriul țării noastre din data de 1 mai 2022, conform deciziei ONJN nr.865 /29.04.2022, care are seria L1223985W001403.

Așadar, operatorul se află pe lista „Approved” a Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc. Este legal să joci în cazinoul Player cel puțin până la data de 30 aprilie 2032.

2. PLAYER AGENȚII STRADALE – PROGRAM, FRANCIZĂ ETC.

Potrivit listei găsite în secțiunea „Săli”, Player are 39 de agenții deschise pentru pariori și pentru amatorii jocurilor de cazinou. Cele mai multe locații sunt în sudul țării, numai una fiind mai spre nord, mai precis în Covasna.

Astfel, există filiale Player în:

 • București – 13
 • Brăila – 1
 • Caracal – 2
 • Caransebeș – 2
 • Constanța – 2
 • Craiova – 1
 • Drăgășani – 1
 • Giurgiu – 1
 • Mangalia – 1
 • Râmnicu Vâlcea – 6
 • Slatina – 7
 • Târgu Secuiesc – 1
 • Tulcea – 1

Agenții Player program funcționare

Toate agențiile Player au program non-stop, așa cum se poate citi pe site-ul operatorului. Nu se precizează dacă acest program este valabil și în zilele în care sunt sărbători religioase importante precum Paștele sau Crăciunul.

Dacă vrei să afli programul dintr-o zi specială fără să te deplasezi la agenție, îți recomand să dai un telefon sau să trimiți un email și să întrebi. Datele de contact le găsești mai jos în această recenzie.

Franciză Player

Am căutat peste tot, dar nu am găsit informații potrivit cărora compania care operează Player ar avea un program de colaborare în sistem franciză. Situația se poate schimba pe viitor. Dacă ești interesat, poți lua legătura cu reprezentanții operatorului.

Între timp, poți să citești articolul „Ce înseamnă să ai o franciză de pariuri sportive și ce agenții oferă această posibilitate”.

Deschide cont și beneficiază de un bonus de bun venit de 30RON Freebet fără depunere + 800RON la depozit!

3. DESCHIDERE CONT PLAYER – CUM DESCHID CONT NOU

 1. Intră pe player.ro.
 2. Apasă pe „Cont nou”, din dreapta sus a ecranului.
 3. Completează nume de utilizator, adresă de email, parolă, număr de telefon în primul ecran.
 4. Al doilea ecran cuprinde câmpurile prenume, nume de familie, adresă, oraș CNP
 5. În final, trebuie să bifezi că ești de acord cu Termenii și condițiile și, pentru a activa bonusurile, că ești de acord să primești informații prin email, prin SMS și de la parteneri.
 6. Dă click pe „Înregistrare”.

4. VERIFICARE CONT PLAYER – CUM PARCURG PROCESUL DE VERIFICARE KYC#

 1. Loghează-te în contul deschis pe player.ro.
 2. Dă click pe numele de utilizator din partea de sus a ecranului.
 3. Alege „Documente”, din meniul lateral stânga.
 4. Încarcă fotocopia unui document de identitate în format jpg, jpeg, PNG, GIF sau PDF. 

Deschide cont și beneficiază de un bonus de bun venit de 30RON Freebet fără depunere + 800RON la depozit!

5. METODE DE PLATĂ PLAYER – CUM DEPUN ȘI CUM RETRAG BANI#

Deocamdată, acest operator acceptă numai două metode de plată:

 • card de debit/credit (Visa, Mastercard, Maestro, Revolut) – depunere minimă 20 RON/ depunere maximă 11.000 RON, alimentare instant;
 • depunere cash în agenții - depunere minimă 20 RON/ depunere maximă 11.000 RON, alimentare instant.

Indiferent de metoda aleasă, este percepută o taxă de 2% din valoarea fiecărei depuneri. 

Pentru a face o depunere:

 1. Loghează-te în contul deschis pe player.ro.
 2. Dă click pe butonul „Depunere”.
 3. Alege metoda de plată și completează suma.

Pentru a efectua o retragere:

 1. Loghează-te în contul deschis pe player.ro.
 2. Dă click pe balanță, apoi alege „Retragere”.
 3. Completează suma.

Dacă retragi prin intermediul cardului, suma minimă este 50 RON, iar cea maximă este 11.000 RON. Termenul de procesare este de 1-3 zile lucrătoare.

Dacă retragi prin agenții suma minimă este 100 RON, iar cea maximă este 11.000 RON. Procesarea se face instant, după aprobarea plății.

6. CUM PLASEZ PARIURI PLAYER - SIMPLU, MULTIPLU ȘI ÎN SISTEM

 1. Intră în contul deschis pe player.ro.
 2. Selectează „Pariuri sportive” din meniul superior (sau introdu numele echipei sau competiției în bara de căutare din stânga).
 3. Intră pe disciplina sportivă, apoi al țării și al ligii, sau pe competiția internațională din meniul lateral stânga.
 4. Dă click pe cota selecției ales, iar pronosticul este transferat pe biletul virtual din dreapta ecranului. Dacă sunt mai multe selecții, devin active toate opțiunile din meniul biletului: Simplu, Multi, Sistem.
 • Pariurile Simple sunt cele cu o singură selecție. Dacă ai 4 pronosticuri în biletul virtual, plasezi 4 pariuri separate;
 • Pariurile Multi sunt cele în care toate selecțiile de pe bilet trebuie să fie verzi. Cota finală este produsul cotelor fiecărei selecții, iar ea se înmulțește cu miza pentru câștig.
 • În cazul în care ai mai multe selecții pe bilet și alegi tabul „Sistem”, ai mai multe variante. De exemplu, dacă ai 4 pronosticuri, poți alege să joci în sistem 2/4 (6 pariuri), 3/4 (4 pariuri), Lucky (15 pariuri), Yankee (11 pariuri).

Deschide cont și beneficiază de un bonus de bun venit de 30RON Freebet fără depunere + 800RON la depozit!

7. VERIFICARE BILET PLAYER – CUM AFLU DACĂ AM CÂȘTIGAT?

Dacă ai plasat un bilet pe platforma player.ro și vrei să afli în ce stadiu se află, tot ce trebuie să faci este să:

 1. te loghezi în cont;
 2. dai click pe „Pariurile mele” (sub numele de utilizator) și vezi toate biletele filtrate pe două categorii: Deschise și Decise.

8. OFERTĂ PLAYER – CE NE OFERĂ PLAYER.RO#

Ca și sporturi acoperite, Player are una dintre cele mai bogate oferte dintre agențiile licențiate în România. Sunt 34 de discipline, cărora li se adaugă pariuri speciale, pe divertisment și pe politică. 

Operatorul acordă o atenție deosebită sporturilor electronice. Poți paria pe FIFA, NBA2k, CS:GO, Call of Duty, DOTA 2, King of Glory, LOL, Overwatch, Starcraft 2, Valorant, e-Cricket, e-Fighting, e-Ice Hockey, e-Tennis, e-Volleyball.

În ceea ce privește cotele, Player se află la un nivel cel puțin decent. Am făcut o comparație între oferta Player și ofertele Mozzartbet, Betano și Superbet pentru victoria naționalei Kosovo în meciul cu România, din Liga Națiunilor. Kosovarii au fost favoriți. Pe player.ro aveau cota 2.58 la victorie, pe Mozzartbet aveau 2.60, iar la Superbet și Betano aveau 2.55.

Player ofertă fotbal azi – cât de bună este aceasta 

Oferta fotbalistică este structurată pe competițiile internaționale (Preliminarii Euro 2024, Liga Campionilor, Europa League etc.), pe regiuni (Europa, Asia, America de Sud, America Centrală și de Nord, Africa) și pe țări. Sunt oferite competiții din peste 30 de țări. Fiecare țară este prezentă în meniu cu minim două ligi. De exemplu, din Peru poți paria pe primele două divizii, pe liga feminină și pe liga de rezerve. O partidă din liga echipelor de rezervă are peste 100 de selecții, ceea ce este apreciabil.

Un meci dintr-o competiție importantă are peste 300 de opțiuni de pariere. Sunt acoperite următoarele piețe: rezultat final, goluri, scoruri, reprize, cornere, handicapuri, echipe. Există și un număr destul de mare de piețe combinate, cum ar fi rezultat final & total goluri, rezultat la pauză & ambele echipe să înscrie, ambele echipe să înscrie & total goluri etc. Lipsesc, însă, pariurile pe cartonașe și cele pe jucători. 

În meniul evenimentului există și tab-ul „Creare pariu”. Dacă optezi pentru această funcție, poți plasa un bilet multiplu cu selecții din același meci. Toate variantele de pronostic se găsesc în secțiunea dedicată.

Player ofertă fotbal azi – vezi pe ce poți paria în următoarele ore

Dacă dorești să vezi ce evenimente sportive sunt în orele care urmează, în partea superioară a meniului lateral stânga există butonul „Meciuri următoare”. Dacă îl apeși, pe ecran apare o bară ajustabilă în care poți să setezi intervalul evenimentelor sportive de afișat: acum, 1 oră, 2 ore, 4 ore, 8 ore, 12 ore, 24 de ore, 48 de ore. Dedesubtul barei este un meniu cu sporturile în care se joacă meciuri în respectivul interval.

Player ofertă pe tenis, baschet și alte sporturi

Oferta de extra fotbal cuprinde mai multe sporturi pe care nu le vezi pe toate site-urile de pariuri, precum curse de harnașament, fotbal galez sau Lacrosse. Dintre disciplinele cele mai populare, în momentul scrierii acestei recenzii primează tenisul de câmp (344 de pariuri disponibile), cursele de cai (259 de pariuri disponibile) și League of Legends din eSports (191 de pariuri disponibile).

Un meci de tenis are până la 90 de opțiuni de pariere grupate pe trei piețe principale: seturi, ghemuri și jucători. Poți miza pe total ghemuri, pe scor corect la ghemuri în set, total ghemuri jucător ș.a. Funcția „Creare pariu” este valabilă și pentru pariuri pe alte sporturi în afară de fotbal. 

Un meci de baschet din NBA are chiar mai multe selecții decât unul din sportul rege: peste 560. Player are o secțiune generoasă de linii asiatice pentru evenimentele din cea mai spectaculoasă competiție de baschet, cu peste 60 de opțiuni de pariere.

Deschide cont și beneficiază de un bonus de bun venit de 30RON Freebet fără depunere + 800RON la depozit!

9. PLAYER LIVE BETTING - PARIAZĂ ÎN TIMP REAL

Trebuie spus din start că Player nu are încă serviciu de video streaming live, așa că nu te obosi să cauți. De fapt, oferta live este destul de „subțire”, în comparație cu alte platforme de betting. 

În timp ce alți operatori oferă 20 de meciuri de fotbal în desfășurare, este foarte probabil ca pe site-ul pe care îl analizăm să găsești numai 5. Pe de altă parte, o partidă din Cupa Tanzaniei avea nu mai puțin de 157 de selecții. Acțiunea este reprezentată grafic în timp real, împreună cu câteva statistici relevante: goluri, cornere, cartonașe roșii, cartonașe galbene, posesie, șuturi pe lângă parte, șuturi pe poartă.

În momentul în care vrei să plasezi un pariu live, în partea de jos a biletului virtual există butonul „Setarea de cote”. Dacă dai click, poți seta să fie acceptate toate cotele în cazul în care fluctuează, să fie acceptate doar cele mai mari, să fie acceptate doar cele mai mici sau să nu mai fie plasat pariul în cazul în care cotele se modifică din momentul în care apeși pe „Plasează pariul” până când acesta este înregistrat.

10. BONUS FĂRĂ DEPUNERE PLAYER – 111 FREESPINS SAU 30 RON FREEBET#

 1. Înregistrează-te prin intermediul ACESTUI LINK.
 2. Verifică-ți identitatea (vezi aici cum).
 3. Mergi în „Contul meu”, apoi în „Cod Bonus” și introdu:
 • codul „111JOKER” pentru 111 rotiri gratuite la slotul „Master Joker”
 • sau codul „30PARIU” pentru un pariu gratuit în valoare de 30 RON

Deschide cont și beneficiază de un bonus de bun venit de 30RON Freebet fără depunere + 800RON la depozit!

11. BONUS PLAYER PENTRU CLIENȚII NOI - PÂNĂ LA 800 RON 

 1. Înregistrează-te prin intermediul ACESTUI LINK.
 2. Folosește codul promo PARIURI1 și depune minim 50 RON pentru a primi un BONUS de 100%, până la 300 RON;
 3. Folosește codul bonus PARIURI2 și depune minim 50 RON pentru a beneficia de un BONUS de 100%, până la 250 RON;
 4. Folosește codul promoțional PARIURI3 și depune minim 50 RON pentru a te bucura de un BONUS de 100%, până la 250 RON.

Accesează această pagină pentru a citi termenii și condițiile bonusului de bun venit Player. 

12. PLAYER APP - APLICAȚIE PENTRU TELEFON ȘI TABLETĂ#

Dacă vrei să pariezi de pe telefon și de pe tabletă, poți accesa platforma player.ro din browserul dispozitivului mobil. În acest moment, nu există o aplicație mobilă Player, dar foarte probabil operatorul se ocupă de acest aspect și va lansa în curând un asemenea soft.

Deschide cont și beneficiază de un bonus de bun venit de 30RON Freebet fără depunere + 800RON la depozit!

13. PLAYER CONTACT – CUM IAU LEGĂTURA CU SERVICIUL RELAȚII CLIENȚI?

Serviciul Relații Clienți Player poate fi contactat prin trei modalități:

 • telefon – la numărul 0371781777
 • Live Chat – înainte de a fi preluat de un operator, ți se cere să indici tema principală a discuției: detalii cont, depuneri, retrageri, cod bonus, altele.
 • email – la adresa [email protected].

14. PLAYER PĂRERI ȘI FORUM DE DISCUȚII

Înainte de a apela Serviciul Clienți, îți recomand să intri pe forumul nostru de discuții și să deschizi un topic despre acest operator. Unul dintre colegii mei va încerca să te ajute în cel mai scurt timp. Tot pe forum poți citi ce spun și alți pariori despre Player. Avem și o secțiune de Întrebări frecvente, tot pentru situația în care ai de rezolvat o problemă cu Player.

Deschide cont și beneficiază de un bonus de bun venit de 30RON Freebet fără depunere + 800RON la depozit!

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate